Şimdi Ara

Acer Predator Z321QUbmiphzx 31.5' 165Hz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2K - 144HZ - GSync içeren monitör arıyordum. Görseldeki cihazı aldım. Pek bir yorum ve inceleme bulamadım. Hata mı ettim acaba? Görüşünüz nedir dostlar. Bu arada cihazı 2999 TL'ye aldım. Acer Predator Z321QUbmiphzx 31.5" 165Hz

• Hayırlı olsun, nereden aldınız, fiyat iyiymiş?

Bence iyi cihaz, tabi ışık sızması falan ne durumda o önemli, bilgileri sizden alalım.

G-sync modülü barındırıyor olması güzel. Flicker vs yaşanmaz en azından Samsung'lardaki gibi. Tek kötü yanı 32 inç'te 2K biraz az kalıyor maalesef.
  • Curimo kullanıcısına yanıt
    Hepsi burada'dan aldım cihazı. Bu arada Samsung C27HG70 27" cihazda hiç fena değilmiş. Aklımda kaldı. Duruma göre iade edip buna bile dönebilirim.
    amazon
    Samsung C27HG70 27" VA Panel QLED Curved Monitör, 2K, FreeSync, 144 Hz
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07G7HCNRX/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&psc=1

• BaranSaglik B kullanıcısına yanıt
    Hocam Samsung'un bu ve daha yeni modellerinde maalesef nVidia ekran kartları ile kullanımda "flickering" sorunu var, gerçek g-sync değiller ayrıca bu monitörün stand ayağı çok kötü dizayn edilmiş inanılmaz yer kaplıyor. Bence aldığınız cihaz bundan çok daha iyi, merak etmeyin. Ama Hepsiburada'da 4 bin civarında gördüm cihazı siz nasıl o fiyata aldınız?
  • Curimo kullanıcısına yanıt
    Hepsi burada da o 3000 e düştü direk aldım bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaranSaglik

Hepsi burada da o 3000 e düştü direk aldım bende.
    Çok iyi fiyata almışsın. Güle güle kullan
  • Rtx 3000 serisi ile 2kda bile artık stabil 144- 165 hz hayal olmaktan çıktı.

Takip ettiğim bir monitör,özellikle gsync ve 32 inç olması bana cazip gelen özellikleri.

Haberim olsaydı 3000TL ye kaçırmazdım :)

Artık kovalayacağız indirimleri.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISH-HANDERE -- 19 Eylül 2020; 13:11:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşükkürler.İnceleme sonucunda çıktılarımı burada paylaşacağım.
  • BaranSaglik B kullanıcısına yanıt
    Hocam karanlık ekranda bi fotoğraf atabilir misin, ortam da karanlık olursa iyi olur, ışık sızması ve black uniformity'i görmüş oluruz. Zahmet olacak sana ama teşekkür şimdiden. Bi de bu cihjazda beyaz ekranda sağ ve sol yanda sarı leke sorunu iletmiş bazı kulllanıcılar senin cihazda nedir durum?
  • arkadaşlar yeniden 2999TL ihtiyaç varsa kaçırmayın dip fiyat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.