Bildirim
Acer Predator Z321QUbmiphzx 31.5' 165Hz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayırlı olsun, nereden aldınız, fiyat iyiymiş?
Bence iyi cihaz, tabi ışık sızması falan ne durumda o önemli, bilgileri sizden alalım.
G-sync modülü barındırıyor olması güzel. Flicker vs yaşanmaz en azından Samsung'lardaki gibi. Tek kötü yanı 32 inç'te 2K biraz az kalıyor maalesef. -
Hepsi burada'dan aldım cihazı. Bu arada Samsung C27HG70 27" cihazda hiç fena değilmiş. Aklımda kaldı. Duruma göre iade edip buna bile dönebilirim. amazonSamsung C27HG70 27" VA Panel QLED Curved Monitör, 2K, FreeSync, 144 Hzhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B07G7HCNRX/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&psc=1
-
Hocam Samsung'un bu ve daha yeni modellerinde maalesef nVidia ekran kartları ile kullanımda "flickering" sorunu var, gerçek g-sync değiller ayrıca bu monitörün stand ayağı çok kötü dizayn edilmiş inanılmaz yer kaplıyor. Bence aldığınız cihaz bundan çok daha iyi, merak etmeyin. Ama Hepsiburada'da 4 bin civarında gördüm cihazı siz nasıl o fiyata aldınız? -
Hepsi burada da o 3000 e düştü direk aldım bende. -
Çok iyi fiyata almışsın. Güle güle kullanquote:
Orijinalden alıntı: BaranSaglik
Hepsi burada da o 3000 e düştü direk aldım bende. -
Rtx 3000 serisi ile 2kda bile artık stabil 144- 165 hz hayal olmaktan çıktı.
Takip ettiğim bir monitör,özellikle gsync ve 32 inç olması bana cazip gelen özellikleri.
Haberim olsaydı 3000TL ye kaçırmazdım :)
Artık kovalayacağız indirimleri.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISH-HANDERE -- 19 Eylül 2020; 13:11:54 > -
Teşükkürler.İnceleme sonucunda çıktılarımı burada paylaşacağım. -
Hocam karanlık ekranda bi fotoğraf atabilir misin, ortam da karanlık olursa iyi olur, ışık sızması ve black uniformity'i görmüş oluruz. Zahmet olacak sana ama teşekkür şimdiden. Bi de bu cihjazda beyaz ekranda sağ ve sol yanda sarı leke sorunu iletmiş bazı kulllanıcılar senin cihazda nedir durum? -
arkadaşlar yeniden 2999TL ihtiyaç varsa kaçırmayın dip fiyat
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X