Şimdi Ara

ACER S232HLABID, 23inç, 1920x1080, 2ms, Siyah LED Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ACER S232HLABID, 23inç, 1920x1080, 2ms, Siyah LED Monitör almayı düşünüyorum.
    ÖZellikler
    -----
    Acer S232HLAbid
    Model Grafik S232HLAbid
    EKRAN
    Ekran boyutu 23 inç
    Teknoloji TFT aktif matris
    Matris TFT TN
    Geniş ekran Evet
    Ekran çözünürlüğü 1920x1080
    Ekran 2073600 Piksel
    Renk Destek 16.7 milyon renk
    Tepki Süresi 2 ms
    Nokta Aralığı 0,265 mm
    Piksel aralığı 0,265 mm
    ÖZELLİKLERİ
    Standartlara MPR-II, Energy Star
    Parlaklığı 250 cd/m2
    Dinamik kontrast 12000000:1
    Maksimum yatay görüş açısı 170 °
    Maksimum dikey görüş açısı 160 °
    Arayüzler VGA (D-Sub), DVI-D (HDCP), HDMI
    VİDEO
    Yatay Frekans Bant Genişliği (H-Sync oranı) 64-83 Hz
    Dikey Frekans Bant Genişliği (V-Sync oranı) 50-75 MHz
    Operasyonel Güç Tüketimi 26 W
    -----

388 TL . Fiyata göre süper bir monitör olduğu kanısına vardım.Ama belki bilmediğim ve sizlerin daha iyi bildiği birşey vardır.Acer kalitesine güvenim sonsuz.4-5 senedir Lcd 17" acer kullanıyorum sorunsuz.Fikrinizi alabilirsem sevinirim.Yine bu fiyatlara(400 tL-450tl arası) daha iyi bir monitör var mıdır merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneytyardim -- 11 Ocak 2011; 19:51:02 >

• Bende aynı konuyu merak ediyorum.. Monitörü kullanan,bilen, görenlerden yorumlarını bekliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majesteleri_84

Bende aynı konuyu merak ediyorum.. Monitörü kullanan,bilen, görenlerden yorumlarını bekliyoruz :)
    bunu al başka cevaplar kafanı karıştırmaktan başka işe yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: confickerbelasi

Alıntıları Göster
    388 nerde satılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLaVaT_GeTiR

388 nerde satılıyor?

Eksen'de ...

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=36083
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majesteleri_84

quote:

Orijinalden alıntı: SaLaVaT_GeTiR

388 nerde satılıyor?

Eksen'de ...

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=36083

Alıntıları Göster
    bnde bu monitörü almak istiyorum fakat kararsız kaldım, notebooklarda acer cok iyi fakat monitörde kararsız kaldım..

• quote:

Orijinalden alıntı: ergin200

bnde bu monitörü almak istiyorum fakat kararsız kaldım, notebooklarda acer cok iyi fakat monitörde kararsız kaldım..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu monitörün kutu içeriğini yazabilecek olan var mı, mesela hdmi veya dvi kablosu çıkıyor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4AB16A8D6

Arkadaşlar bu monitörün kutu içeriğini yazabilecek olan var mı, mesela hdmi veya dvi kablosu çıkıyor mu ?

Alıntıları Göster
    hdmi kablosu yok (zaten çok üst segment olmadığı sürece başka monitörlerde de çıkmaz), dvi var tabi.
    +amerikan şebekesine uygun güç kablosu da çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuiWan

hdmi kablosu yok (zaten çok üst segment olmadığı sürece başka monitörlerde de çıkmaz), dvi var tabi.
    +amerikan şebekesine uygun güç kablosu da çıkıyor.

Alıntıları Göster
    ps3 için nasıl bir monitördür...
    500-600 tl ye kadar ps3 için en ideali nedir? en az 23" olmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DusSoSa

ps3 için nasıl bir monitördür...
    500-600 tl ye kadar ps3 için en ideali nedir? en az 23" olmalı...

Alıntıları Göster
    bağlantı kabloları kutu içerisinden çıktı, hdmi dahil.. zira onu kullanıyorum şu anda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeolog005

bağlantı kabloları kutu içerisinden çıktı, hdmi dahil.. zira onu kullanıyorum şu anda..

Alıntıları Göster
    Merhaba Arkadaşlar, Bende başka forumlarda ve bu forumda olan yorumlara baktığımda iyi bir monitör olduğu söyleniyor. Fakat şikayetçi olanlarda var. Bunlarla ilgili net bilgi veremesemde f/p oranı yüksek, ps3'te gayet iyi görüntü veren bir monitör. Fiyatını hakediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC5C7D984

Merhaba Arkadaşlar, Bende başka forumlarda ve bu forumda olan yorumlara baktığımda iyi bir monitör olduğu söyleniyor. Fakat şikayetçi olanlarda var. Bunlarla ilgili net bilgi veremesemde f/p oranı yüksek, ps3'te gayet iyi görüntü veren bir monitör. Fiyatını hakediyor.

Alıntıları Göster
    Ben monitoru kullanıyorum, film boyutu 1.5 gb altına düşmedikçe gayet iyi film performansı var, bu monitörle 700mb lık xvid indirip görüntü kareleniyor diyenler saçmalıyor, çünkü monitor full hd, oyun performansı ise harika, ghosting den eser yok, zaten benim için önemli olan oyun performansı, ayrıca yeni monitor alacaklar 23'' ten aşağısına bakmasınlar, bence 23'' ideal boyut, monitoru bazı oyunlarda 1280x1024 denedim, bu çözünürlükte bile harika görüntü verdi, eğer resim editleme gibi işler yapmıyorsanız yada renk manyağı değilseniz, monitor gayet yeterli, eksenden web üzerinden aldım, ölü pixel çıkmadı, backlight bleeding yok, özetle memnunum...

• Çok haklısın aslında hiç okumadan vatandan görüp alıp geçmek lazım galiba.Hakkaten 40 defa fikir değiştiriyor insan :) hele de benim gibi bir kararsızlık örneğiyseniz.

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Unicron

Çok haklısın aslında hiç okumadan vatandan görüp alıp geçmek lazım galiba.Hakkaten 40 defa fikir değiştiriyor insan :) hele de benim gibi bir kararsızlık örneğiyseniz.

quote:

Alıntıları Göster
    açık konuşmak gerekirse bu monitörü yaklaşık 3 aydır bizzat kullanıyorum ve monitörün inceleme konusuna baktığımızda aslında çok dengesiz bir ürün olduğunu anlamak çok kolay.
    örnek vermek gerekirse ben şu an kullandığım monitörü hepsiburada dan kampanyaya denk getirip aldım ve kalibrasyonu ile biraz uğraşınca arkadaşımın 600 küsür liraya aldığı 24" LG nin modelini hatırlayamadığım kırmızı siyahlı dokunmatik tuşlu modeli ile rahat kapışıyor.
    lakin ana başlıkta bazı kullanıcıların monitörlerinin gerçekten çok kötü olduğunu anlayabilirsiniz.

kiminin s232 sinde fena backlight bleeding var kiminin renkleri solu vesaire...

monitörün hızı ve parlaklığı muhteşem bunu kimse inkar edemez ama aynı üretim bandından bu kadar değişik sorunarı olan monitörlerle sorunsuz monitörlerin çıkması çok ilginç.

benim size tavsiyem eğer internetten alacaksanız bir haftalık iade durumundan faydalanabilmek adına almanızdır.
    fiyat/performans oranı çok çok iyi, oyunlarda muhteşem ve filmlerde de ortalamanın çok üstünde.
    yine de TN olmasından ötürü kalibrasyonu ne kadar yaparsanız yapın gri tonlarında sorun yaşamanız olası.

eğer alacaksanız kesinlikle internetten alın beğenmezseniz değiştirebilirsiniz en azından.

fakat bu monitörü kullanan biri olarak eğer inceleme konusunu önceden okumuş olsaydım böyle bir riske girmezdim. ki şanslı tarafta kaldım çok şükür.

son sözüm olarakta monitörü kullanan ve kullanmakta olan birinin sözünü dinleyecek olursanız, ACERS232HLABID ana konusundaki arkadaşların yarısının yaşadığı sorunları yaşamamak adına başka bir monitöre yönelmenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: theoden541

açık konuşmak gerekirse bu monitörü yaklaşık 3 aydır bizzat kullanıyorum ve monitörün inceleme konusuna baktığımızda aslında çok dengesiz bir ürün olduğunu anlamak çok kolay.
    örnek vermek gerekirse ben şu an kullandığım monitörü hepsiburada dan kampanyaya denk getirip aldım ve kalibrasyonu ile biraz uğraşınca arkadaşımın 600 küsür liraya aldığı 24" LG nin modelini hatırlayamadığım kırmızı siyahlı dokunmatik tuşlu modeli ile rahat kapışıyor.
    lakin ana başlıkta bazı kullanıcıların monitörlerinin gerçekten çok kötü olduğunu anlayabilirsiniz.

kiminin s232 sinde fena backlight bleeding var kiminin renkleri solu vesaire...

monitörün hızı ve parlaklığı muhteşem bunu kimse inkar edemez ama aynı üretim bandından bu kadar değişik sorunarı olan monitörlerle sorunsuz monitörlerin çıkması çok ilginç.

benim size tavsiyem eğer internetten alacaksanız bir haftalık iade durumundan faydalanabilmek adına almanızdır.
    fiyat/performans oranı çok çok iyi, oyunlarda muhteşem ve filmlerde de ortalamanın çok üstünde.
    yine de TN olmasından ötürü kalibrasyonu ne kadar yaparsanız yapın gri tonlarında sorun yaşamanız olası.

eğer alacaksanız kesinlikle internetten alın beğenmezseniz değiştirebilirsiniz en azından.

fakat bu monitörü kullanan biri olarak eğer inceleme konusunu önceden okumuş olsaydım böyle bir riske girmezdim. ki şanslı tarafta kaldım çok şükür.

son sözüm olarakta monitörü kullanan ve kullanmakta olan birinin sözünü dinleyecek olursanız, ACERS232HLABID ana konusundaki arkadaşların yarısının yaşadığı sorunları yaşamamak adına başka bir monitöre yönelmenizi tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Hocam yaptığınız ayarları paylaşırsanız çok sevinirim. Bende de aynı monitör varben de hepsiburada'dan almıştım. Bir sorun yok gibi.
    Backlightbleeding olup olmadığını nasıl anlayacağız diye sorayım bir de contrast ayarlarını falan verirseniz sevinirim. Ben standart ayarında kullanıyorum =) Bir de bir tane daha 23 inch monitör alacağım 21.5 inclik monitörümü satabilirsem tabii. Hangisini önerirsiniz? Ben bu monitörden memnun kaldığımdan bunun aynısından almayı planlıyordum.

Benim şöyle bir sorunum var doğrusu sorun mu paranoyaklık mı bilmiyorum. Monitörün en sol ve sağ tarafında sanki çizgi şeklinde siyah bir alan kalıyor. İki monitör kullandığımdan ötürü mü oluyor yoksa monitörün köşesi siyah olduğundan dolayı bana mı öyle geliyor bir türlü çözemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: shumin

Hocam yaptığınız ayarları paylaşırsanız çok sevinirim. Bende de aynı monitör varben de hepsiburada'dan almıştım. Bir sorun yok gibi.
    Backlightbleeding olup olmadığını nasıl anlayacağız diye sorayım bir de contrast ayarlarını falan verirseniz sevinirim. Ben standart ayarında kullanıyorum =) Bir de bir tane daha 23 inch monitör alacağım 21.5 inclik monitörümü satabilirsem tabii. Hangisini önerirsiniz? Ben bu monitörden memnun kaldığımdan bunun aynısından almayı planlıyordum.

Benim şöyle bir sorunum var doğrusu sorun mu paranoyaklık mı bilmiyorum. Monitörün en sol ve sağ tarafında sanki çizgi şeklinde siyah bir alan kalıyor. İki monitör kullandığımdan ötürü mü oluyor yoksa monitörün köşesi siyah olduğundan dolayı bana mı öyle geliyor bir türlü çözemedim.

Alıntıları Göster
    şu anda kullandığım ayarlar:

catalyst ten desktop color kısmından:

blue:
    gamma: 1.05
    brightness: 2
    contrast: 102

red:
    g:1.00
    b:4
    c:104

green:

g:0.95
    b:-2
    c:103

acer ın cd si ile gelen acer e display management tan:
    parlaklık: 97
    kontrast: 71
    kırmızı: 57
    yeşil: 52
    mavi: 57

color calibration kısmında ise kendi gözünüze güvenmek zorundasınız :)

• quote:

şu anda kullandığım ayarlar:

catalyst ten desktop color kısmından:

blue:
    gamma: 1.05
    brightness: 2
    contrast: 102

red:
    g:1.00
    b:4
    c:104

green:

g:0.95
    b:-2
    c:103

acer ın cd si ile gelen acer e display management tan:
    parlaklık: 97
    kontrast: 71
    kırmızı: 57
    yeşil: 52
    mavi: 57

color calibration kısmında ise kendi gözünüze güvenmek zorundasınız :)

Alıntıları Göster
    Ben de Acer Edisplay Management maalesef çalışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhsingullu

bir şekilde çalıştır hocam faydasını görürsün.
    olmadı catalyst ten dene.
    netframework u güncellemeyi denedin mi 3.0 a?
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    @muhsingullu

sorununun çözümü konusunda pm attım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK SITH -- 6 Haziran 2011; 0:03:59 >
  • quote:

quote:

O nedir hocam, ne işe yarar ? Ben de bu monitörü kullanıyorum ancak o dediğiniz özelliği ilk defa duydum. Nasıl kullanılıyor ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.