Şimdi Ara

Acer Swift 3 Ryzen 3200u 14 inç 2899 + 100 tl bonus teknosa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
6.164
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Whole Lotta Rosie

İşlemcinin Intel tarafındaki muadili nedir acaba?
    5. nesil i5 yada 6. nesil i3 ayarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

5. nesil i5 yada 6. nesil i3 ayarında.

Alıntıları Göster
    Niye nerden çıkardınız bunu ?
  • 14'ünde sipariş verdim henüz gelmedi.

Kullanıcı yorumları iyiydi, kasa kalitesi ve donanım açısından maalesef bu piyasa şartlarında daha iyisini bulamadım. Keşke FreeDos olsaydı.

Ram tek slot ve lehimli olduğu için takviye yapamazsınız denmiş ama fazladan bir slot olmalı, cihazın zayıf noktalarından biri.

AMD'ye dönüş heyecanlandırdı beni, bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcx

Niye nerden çıkardınız bunu ?

Alıntıları Göster
    İşlemci sıralamasında 385. Sıralarda hocam 3200u. İ3 8130u 275. Sıralarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6. nesil i3 ile kıyalamıtınız. Genelde 8145u kullanılıyor.

8130u ilede kıyaslarak yinede 3200u daha iyi sonuçlar veriyor. (Amd tercih edilecek kadar güven vermiyor)

kıyaslama aşaıda mevcut
    www.cpubenchmark.net
    AMD Ryzen 3 3200U vs Intel Core i3-8130U @ 2.20GHz [cpubenchmark.net] by PassMark Software
    https://www.cpubenchmark.net/compare/AMD-Ryzen-3-3200U-vs-Intel-Core-i3-8130U/3431vs3225

www.cpubenchmark.net
    AMD Ryzen 3 3200U vs Intel Core i3-8145U @ 2.10GHz [cpubenchmark.net] by PassMark Software
    https://www.cpubenchmark.net/compare/AMD-Ryzen-3-3200U-vs-Intel-Core-i3-8145U/3431vs3349

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazan_yıldız

Fiyatlar acayip şişmiş. 1,5 ay önce hp 3200 u 512 gb ssd 8 gb ram laptopu 2279 liraya aldım üstüne 320 iade geldi kaymak oldu. Kardeşime almak istiyorum şimdi de ama tren kaçtı maalesef. Bu arada 3200 serisi inanılmaz güzel. Çok üst olmasada çoğu oyunu rahatlıkla oynayabiliyorum Ram takviyesi ile çift kanalla tadından yenmez bence.
    bu mudur

HP 15-DB1063NT AMD Ryzen 3 3200U 8GB 512GB SSD Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 8UL43EA

• Aynen hocam model bu renk siyah gittigidiyor üzerinden anlık indirime denk geldim aldım. Fiyatına göre fazlasıyla hızlı ve gta 5, cs go oyunları sorunsuz açıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Aynen hocam model bu renk siyah gittigidiyor üzerinden anlık indirime denk geldim aldım. Fiyatına göre fazlasıyla hızlı ve gta 5, cs go oyunları sorunsuz açıyor.
    HP kayıt satın almadan önce mi açılıyor,sonra mı
  • Hocam aslında önce kayıt açılması gerekiyormuş. Ben araştırma yaparken aldıktan birgün sonra farkettim. Ertesi gün kayıt oldum şansıma adam aldığım güne kesmiş faturayı iadeyi alabildim bu şekilde.

• quote:

Aynen hocam model bu renk siyah gittigidiyor üzerinden anlık indirime denk geldim aldım. Fiyatına göre fazlasıyla hızlı ve gta 5, cs go oyunları sorunsuz açıyor.
    bu 2000 ederse vega 8li ryzen 5li zaten her türlü 3 ediyor. ayrıca aldığınız laptop baya kalın duruyor. kasası a plastik sanırım. tamaöen farklı kategoriler

• Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Laptopu almadan önce banada kalın gibi gelmişti ama kutusu bile incecik ve çok hafifti. Hatta ben şğphelendşm çok hafif olmasından laptop ta dvd sürücü yok o yüzden ince ve çok hafif.

• quote:

Laptopu almadan önce banada kalın gibi gelmişti ama kutusu bile incecik ve çok hafifti. Hatta ben şğphelendşm çok hafif olmasından laptop ta dvd sürücü yok o yüzden ince ve çok hafif.
    hocam 2.25cm ve 1.8kg

acer ise 1.7cm ve 1.6kg

• Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Hocam ben acere göre değerlendirme yapmadım kendi yorumumu söyledim. Bana beklediğimden hafif geldi ben memnunum verdiğim paranın hakkını sonuna kdar veriyor bana.

• quote:

Hocam ben acere göre değerlendirme yapmadım kendi yorumumu söyledim. Bana beklediğimden hafif geldi ben memnunum verdiğim paranın hakkını sonuna kdar veriyor bana.
    güle güle kullanın hocam. fiyatına göre f/p yüksek tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: by_dj_omar

dün indirimde Asus olan vardı. konusu açılmadan bitti bile. aynı fiyata.
    https://www.teknosa.com/asus-d509dabr129t-amd-r33200u-4gb-256gb-ssd-windows-10-notebook-p-125035561
    Asus şu an yine 2899 lira. Acer mi Asus mu. Gerçi acer 14 inç FullHD, asus 15,6 inç ve HD.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif32

Asus şu an yine 2899 lira. Acer mi Asus mu. Gerçi acer 14 inç FullHD, asus 15,6 inç ve HD.

Alıntıları Göster
    Asus Full HD olmaması kötü fakat Asus kasa yapısı olarak dayanılık bakımdan Acer dan önde. Asus ekran da daha kaliteli görünüyor . Hızlı Şarj gibi ekstra özelikleri var. Ben olsam Asus alırdım ki yıllardır Asus kullanıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: memis0051

Geçen hafta 8gb ram 3500u'lu model 3319 liraydı kampanyayla 3100'e geliyordu
    nadiren stok giriyorlar o modele. ihtiyacı olan takip edebilir bu modeli almaktansa o daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif32

Alıntıları Göster
    acer ekranı gayet güzel kasası da asustan pek aşağı kalmaz klavye aydınlatması da olması lazım bu modelde. ben olsam acer alırım hatta aciliyeti yoksa daha iyi işlemcili ve 8gb ramli r46c modelini takip ederim ara ara stok giriyorlar 3300 civarına satılıyordu yanılmıyorsam indirimle.
  • Ben kuponlarla bundan yaklaşık 10 günde aldım sağolsun teknosa gibi sorumsuz bir firmadan aldığım için pişman oldum ups ile gönderim yapmışlar Antep gibi 2.5 milyonluk bir şehirde 2 şubesi var birinin telefonu yok değerinin telefonunu açan kimse yok müşteri hizmetlerine kimse ulaşamıyor sözde global bir firma takip no güncel bile değil kargomuz kayboldu herhalde ben 2400 TL ye aldım ama kapıma gelir gelmez iade edecem

• by_dj_omar kullanıcısına yanıt
    Onlar eskide kaldi artik,marka fanatikligini birakin.
    Asusun o sasali gunleri geride kaldi pazarda nal topluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 22 Nisan 2020; 21:0:54 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.