Şimdi Ara

Acer Swift 3 SF314-41-R46C Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
663
Cevap
23
Favori
35.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Driver booster kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihgs -- 28 Mart 2020; 20:18:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar, Driver Booster ile sorun çözüldü gibi görünüyor.
  • Type C girişini çözebilen varmı acaba ne işe yarıyor

• melihgs kullanıcısına yanıt
    Normal usb portu. Sadece giriş tipi farklı.
  • oricalcus kullanıcısına yanıt
    Pc yi oradan şarj etmemiz mümkün mü, denedim şarj olmuyor acaba bi bozukluk mu var yoksa şarj özelliği yok mu

Ülkemizde satılan modellerde şarj özelliği bulunmuyor. Yurtdışından aynı kasanın bir kaç modelinde bu özellik mevcut
    Kapalı iken bi dene? Acer Swift 3 SF314-41-R46C Ana Konu

• Benim gibi Chrome'da siyah ekran ve ya tuhaf yeşil bir ekran problemi yaşayan arkadaşlar şunu yaparsa sorun halloluyor:

AppData\Local\Google\Chrome\User Data\ShaderCache\GPUCache

klasörü içindeki her şeyi silin. Chrome'u yeniden başlatın.
  • esklc E kullanıcısına yanıt
    bu paylaştığınız telefonu şarj etmek için bağlanan usb, type c değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihgs -- 1 Nisan 2020; 11:43:48 >
    👍

• quote:

Orijinalden alıntı: SchzophreniC

Benim gibi Chrome'da siyah ekran ve ya tuhaf yeşil bir ekran problemi yaşayan arkadaşlar şunu yaparsa sorun halloluyor:

hocam dediğinizi yaptım bakalım sonuç ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchzophreniC

Benim gibi Chrome'da siyah ekran ve ya tuhaf yeşil bir ekran problemi yaşayan arkadaşlar şunu yaparsa sorun halloluyor:

hocam yaptım dediğini umarım düzelir,aynı sıkıntıyı ben de çekiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awesomeone -- 2 Nisan 2020; 19:46:30 >
  • Wifi kopma sorunu yasayan var mi? Ayni odada bile kopuyor wifi anlamadim gitti. Windowstan driver falan guncel diyor. Kaldir kur da çözmedi.
    Laptopu alir almaz upgrade durumunu da paylasabilirim:
    -Kingston 16GB Ram taktim 4 gb varmis tek slotta o çıktı 20 GB ram oldu.
    -Çin den ikince disk için yuva aldim bugün (15 gunde) geldi ama yanlis mi aldim bilemedim. vida falan tutturacak yer olmadı. Data kablosu çalışıyor. Boş alana yerleştirdim kapağı üstüne kapattım.
    -Everest 1TB sata SSD aldim taktim.

Makina bir harika oldu
    Ama wifi patladi sanki son windiws güncellemesinden sinra oldu gibi

Ben cluster calisan sanal makinelerle testler yapmayi planladığım icin ssd ve ram olayı ondan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oKaba O kullanıcısına yanıt
    Konuda Geriye git. Bir ark 2.4 ghz lı bir cihaz(oninki mause den kaynaklanmis) takinca çakışma yaşamış.

• esklc E kullanıcısına yanıt
    Onu gördüm ama bende o ihtimaller de yok. Wifi driver harci mi kursam. Telefon baglaniyor, laptop bağlanmıyor. Wifi adaptörü sorunlu sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oKaba O kullanıcısına yanıt
    Driver booster ile wifi'yi güncelleyince sorun kalmadı. Paylaşımda bulunan herkese teşekkür ederim
  • Benim pcde kulağımı soldaki usb bölmelerine yaklaştırdığımda bi elektrik sesi gibi bişey geliyor. Bugün ilk defa farkettim. Diiiiiit diye inceden bi tiz ses geliyor sebebi nedendir bilen varmı ? Pc komple kapalı durumda geliyor ses.

• Bilgisayar donuyor, bu RAM le bu iş yürümüyor. Corona girmeseydi servise götürüp RAM i taktıracaktım ancak gerçekten canım sıkılıyor. Ram boş halde bile baya yiyor.

Tabi ben boş Windows kurmadım, blooatware dolu onun da etkisi var. 12 GB ram bu makineyi götürecek mi hala şüpheliyim.
  • Mitrovic kullanıcısına yanıt
    Ben dokümanlara ve servise güvenip 8 gb.ram taktırdım, 12 gb. oldu ama görüyorum ki cihaz 16 gb. ram de destekliyormuş. Servisin dünyadan haberi yok. Acele ettik yanlış yaptık... Bu durumda bile en ufak ram sıkıntısı yaşamıyorum, üstelik üzerinde gelen Windows’u kullanıyorum, üşengeçlikten kuramadım yeni OS.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 6 Nisan 2020; 0:6:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Ben dokümanlara ve servise güvenip 8 gb.ram taktırdım, 12 gb. oldu ama görüyorum ki cihaz 16 gb. ram de destekliyormuş. Servisin dünyadan haberi yok. Acele ettik yanlış yaptık... Bu durumda bile en ufak ram sıkıntısı yaşamıyorum, üstelik üzerinde gelen Windows’u kullanıyorum, üşengeçlikten kuramadım yeni OS.
    Ciddi misiniz hocam? 4 ü lehimli, diğer kalan slot maksimum 8 destekliyor demişlerdir. Bu bilgiye nereden eriştiniz? Emin misiniz?

Öyleyse en azından ona göre vaziyet alalım. Servisin bu konuda yanlış bilgilendirmesi ise gerçekten rezalet.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.