Şimdi Ara

Acer Swift 3 SF315 52G Kullanıcıları Kulübü | MX150, Hafif , 8. Nesil İşlemci (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.644
Cevap
64
Favori
188.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullandığım Asus Vivobook dan sonra Acer ın ekranı biraz sert mi desem, parlak mı desem bir garip geldi.
    Asus da ekran modları vardı bu makinede de böyle bir şey yapılabilir mi?
    TV lerde oluyorya sinema spor oyun vs. gibi bundan bahsediyorum.
  • techstat kullanıcısına yanıt
    Mediamarkt da satılan ürünlerde de bu kağıttan var, distribütörü bu demek ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsad1905 G kullanıcısına yanıt
    Ben Acer aldığımda Penta garantiliydi sizin ki tedarikçi firmanız farklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Kullandığım Asus Vivobook dan sonra Acer ın ekranı biraz sert mi desem, parlak mı desem bir garip geldi.
    Asus da ekran modları vardı bu makinede de böyle bir şey yapılabilir mi?
    TV lerde oluyorya sinema spor oyun vs. gibi bundan bahsediyorum.
    Bende Asus'tan geçtim (NV56), bana da garip geldi ama zamanla alışıcağız.Kötü bir ekran değil bence ama farklı. Aydınlık zayıf,dış mekanda veya güneşli ortamda kullanmak zor, bunu saymazsak.Evet daha sert ama daha net keskin geldi bana.Köşeleri yumuşatmıyor.

Ekran tercihleri yok.Sadece gözü yormama uzun okuma gibi bir seçeneği var. Harici bir programla belki eklenebilir. Windows'un gece ışığını kullanıyorum akşamları.

Klavye'ye hala alışamadım, bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 18 Mart 2019; 14:28:28 >
  • gsad1905 G kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ben de gidip inceledim. Görevliye de sordum indeks Acer'in ana tedarikçilerinden dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: w_wallace

Bende Asus'tan geçtim (NV56), bana da garip geldi ama zamanla alışıcağız.Kötü bir ekran değil bence ama farklı. Aydınlık zayıf,dış mekanda veya güneşli ortamda kullanmak zor, bunu saymazsak.Evet daha sert ama daha net keskin geldi bana.Köşeleri yumuşatmıyor.

Ekran tercihleri yok.Sadece gözü yormama uzun okuma gibi bir seçeneği var. Harici bir programla belki eklenebilir. Windows'un gece ışığını kullanıyorum akşamları.

Klavye'ye hala alışamadım, bakalım.

Alıntıları Göster
    Bende aynı durumdayım, klavye ve ekrana alışamadım henüz.
    Ekrana alışırım ondan şüphem yok da klavye Asus' tan sonra küçük geldi.
    Özellikle numaratör kısmını çok kullandığım için orası hepten kötü benim açımdan.

Şimdilik "," ve "0" ın yerini değiştirerek bir çözüm buldum gibi ama gene de küçük. Biraz daha deneyeceğim umarım alışırım çünkü makineyi çok beğendim.

Bu arada "Gözü yormama, uzun okuma" seçenekleri tam olarak nerede bulunuyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Bende aynı durumdayım, klavye ve ekrana alışamadım henüz.
    Ekrana alışırım ondan şüphem yok da klavye Asus' tan sonra küçük geldi.
    Özellikle numaratör kısmını çok kullandığım için orası hepten kötü benim açımdan.

Şimdilik "," ve "0" ın yerini değiştirerek bir çözüm buldum gibi ama gene de küçük. Biraz daha deneyeceğim umarım alışırım çünkü makineyi çok beğendim.

Bu arada "Gözü yormama, uzun okuma" seçenekleri tam olarak nerede bulunuyor?

Alıntıları Göster
    Acer quick access.

Bence tuşları değiştirme, alışırız 1 aya. Bende sürekli sıfır yerine del/. ya basıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: w_wallace

Acer quick access.

Bence tuşları değiştirme, alışırız 1 aya. Bende sürekli sıfır yerine del/. ya basıyorum.

Alıntıları Göster
    Eski haline getirdim, bu şekilde alışmaya çalışmak daha mantıklı.
  • İnternette birkaç video var, alt kapak zor açılıyor fakat çok dikkatli olunsa, yine de kırılır mı tırnaklar?

4gb 164, 8gb 304 lira

https://www.teknolojipazar.com/
    4GB DDR4 2400MHz CRUCİAL BELLEK CT4G4SFS824A NB Ram Crucial
    https://www.teknolojipazar.com/4gb-ddr4-2400mhz-crucial-bellek-ct4g4sfs824a-nb

https://www.teknolojipazar.com/
    8GB DDR4 2400MHz CRUCİAL BELLEK CT8G4SFS824A NB Ram Crucial
    https://www.teknolojipazar.com/8gb-ddr4-2400mhz-crucial-bellek-ct8g4sfs824a-nb

Not: bu arada işyerine acer monitör alınmıştı 6 ay kadar önce. baktım o da indeks garantili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 18 Mart 2019; 18:50:38 >

• SSD'nin uygulamasını deneyip haber verebilir misiniz? bende aygıtı göremiyor.

• w_wallace kullanıcısına yanıt
    Bende bugün sipariş verdim, sanırım yarın elimde olur. Tavsiyeleriniz neler?

• quote:

Orijinalden alıntı: akınAK

Bende bugün sipariş verdim, sanırım yarın elimde olur. Tavsiyeleriniz neler?
    Hayırlı olsun. Vala mavi ekran sorunu bende de çıktı. Toplam 3 kez oldu. Biri açılırken, biri login yaparken biri de durduk yere oldu. Aklımda başka model olsa iade ederim belkide.

Sata Controller'da, ssd diskte vs bir sorun olabilir, tam kaynağı bulmak zor. Yeni bir windows güncellemesiyle de sorun kalkabilir. Ben bu sorunun nadir olduğunu hiç sanmıyorum yakında buraya mavi ekran yazmaya başlayanlar olacaktır.

Tavsiye aklıma gelmiyor, siz zaten biliyorsunuz herşeyi buradan. 1 hafta ram takmayın test edin.

ek: Deniyorum birşeyler ama sorunu bulamadım henüz.Şuan mesela Rapid Storage tech'ten link power management kapattım. SSD'nin kendi yazılımı diski görmemesi zaten bir soru işareti. Bir daha olursa intel grafik driver güncelleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 18 Mart 2019; 20:16:9 >

Kronik hatası olabilir mi? Fiyat olarakta uygun oluşu, acaba dedirtiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: akınAK

Kronik hatası olabilir mi? Fiyat olarakta uygun oluşu, acaba dedirtiyor?
    Olabilir. Geri dönme oranı fazlaysa elindekileri ucuzdan bitirmek istiyor olabilirler. Ne kadar ucuza satarlsa geri dönüş o kadar düşer.

Şuan çoğu yerde indirim var stok eritiyorlar.

Alternatif bakıyorum birde zamanım ve sabrım azaldı. Vize bekliyorum şuan kısmetse 30'u almanya'ya gideceğim.

Alternatif 1 :
    www.teknosa.com
    ASUS Asus X512UF-BR024T i5-8250U 8GB DDR4 1TB HDD 2G NVIDIA GeForce MX130 15.6" Notebook Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/asus-x512ufbr024t-i58250u-8gb-ddr4-1tb-hdd-2g-nvidia-geforce-mx130-156-notebook-p-125033914

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 18 Mart 2019; 20:46:50 >

1400 TL fiyat farkı var ve ekran kartı mx130..
    Eski laptopum da mavi ekran verip duruyor, AMD 7600m ekran kartını kapatıp öyle kullanıyorum. Windows 10 na güncelleme sonrası olmuştu.
    Umarım benzer sorunlar yaşamayız

• akınAK A kullanıcısına yanıt
    harbiden de hocam fiyat o ihtinali düşündürüyor

biraz bakındım swift 3 lerde güç sıkıntısı olmuş bios güncellemesi ile çözmüşler
  • "Uygulamanın grafik donanımına erişimi engellendi" hatası alan var mı. Garip bir şekilde firefox için yapıyor bunu. ve firefox hataya rağmen sorunsuz çalışmaya devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.