Şimdi Ara

Acer Swift sf314 41g ram yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
2.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bu laptop almak istiyorum her şeyi güzel benim için tek sıkıntı ram 4gb bir yorum bulamadım rami maximum kaç gb upgrade olur sanırım tek alot var yardımcı olursanız çok mutku olurum

www.teknosa.com
    Acer Swift 3 SF314-41G  AMD RYZEN5-3500 /4GB Ram/256 GB SSD /RX540X 2GB Ekran karti /14'' FHD Ekran /Windows 10 Home Edition isletim sistemi Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/acer-swift-3-sf31441g-amd-ryzen53500-4gb-ram256-gb-ssd-rx540x-2gb-ekran-karti-14-fhd-ekran-windows-10-home-edition-isletim-sistemi-p-125035520

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yeni çıktığı için pek bilgi yok ama 1 slot ram yazıyor
    burda 8 gb olanı var 1 ram lehimli 1 ram slota bağlı max 12 gb oluyor

• Crucial
    RAM & SSD Upgrades | Acer Swift SF314-41G | Crucial.com
    https://www.crucial.com/usa/en/compatible-upgrade-for/Acer/swift-sf314-41g

crucial 16gb tek modül ram ekleyebilirsiniz diyor, servis max 8gb diyor... bu arada servis yanlış anlamadıysam ram i biz takarsak 960 tl uyumlu ram i siz getirirseniz ücretsiz şeklinde bilgi verdi. yanlış anlamış olabilirim de bilmiyorum.

CT16621959 ısrarla uyumlu olarak belirttikleri model.

• Bu laptoptan almayı düşünüyorum, eğer alırsam ve ram upgrade yaparsam buraya tüm ayrıntıları yazacağım.

Merak ettiğim ram'i biz takarsak garanti dışı kalır mı?
    Servise ramla laptopu gönderirsek ücretsiz takıyor demişsiniz, servisle telefonla mı görüştünüz mail mi çektiniz?

Ben 8gb ram almayı düşünüyorum ama laptop desteklediği 2400mhz mi 2666mhz mi onun hakkında net bilgiyi bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoson T kullanıcısına yanıt
    Bu laptopla ilgili diğer konularda cevapları var. Sistemde 2400 gösteriyor ama 16 GB 2666 Mhz takıp kullananlar mevcut..
  • Zapiekankarz kullanıcısına yanıt
    Ben laptopu aldım. Çok güzel bir laptop. 8gb 2666mhz ddr4 ram aldım ama daha servise taktırma fırsatım olmadı. 4gb ram ile de kullanılabilir. Ben hatta bu hali ile bile FS19 ve Watch Dog oynadım :) Kasmadan güzelce oynatıyor. Laptopu teknosadan indirimdeyken 3000 tl ye aldım.
  • Teknoson T kullanıcısına yanıt
    3000tl iyi fiyat acaba ne zaman aldınız? bi de ram upgrade ettiniz mi yoksa hala stock mu kullanıyosunuz?

• Buradan alın satıcı yine Teknosa.kazananlar kulübü üyeliği ile 3428 TL ye geliyor.arama kısmına modelin adını yazın ana konu vade.orada her ayrıntıyı yazmışlar.2666 ram ile +16 GB takıp 20 GB yapan da var 8 takıp 12 yapan da .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.