Şimdi Ara

Acer T272HLBMIDZ - Asus MX279H Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki mönütör arasinda çok gidip geldim. Acer monütör dokunmatik ekran ve çok iyi bir indirimle satiliyor. Monütörü film izleme ve grafikerlik işleri ile uğraşmak için kullaniyom. Dokunmatik ekrani adobe çizim programlarında kullanabilirmiyim emin değilim kalem desteklerimi desteklerse süper olur yardimci olursaniz sevinirim çok karasiz kaldım.

Asus MX279H Monitör=900 tl
    IPS panel

Acer T272HLBMIDZ =1050 tl ye düşmüş bir sitede (son 4 ürün) başka heryerde fiyatı en az 1450 tl.
    Acer VA panel ama 178 görüş açişi (IPS panel daha çanli gerçekci renkler verir gibi geliyor VA panel beni korkutuyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beratgultekin -- 26 Kasım 2013; 0:49:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: beratgultekin

Arkadaşlar bu iki mönütör arasinda çok gidip geldim. Acer monütör dokunmatik ekran ve çok iyi bir indirimle satiliyor. Monütörü film izleme ve grafikerlik işleri ile uğraşmak için kullaniyom. Dokunmatik ekrani adobe çizim programlarında kullanabilirmiyim emin değilim kalem desteklerimi desteklerse süper olur yardimci olursaniz sevinirim çok karasiz kaldım.

Asus MX279H Monitör=900 tl
    IPS panel

Acer T272HLBMIDZ =1050 tl ye düşmüş bir sitede (son 4 ürün) başka heryerde fiyatı en az 1450 tl.
    Acer VA panel ama 178 görüş açişi (IPS panel daha çanli gerçekci renkler verir gibi geliyor VA panel beni korkutuyor.)

GG vb birçok sitede satılan kapasitif ekran kalemleri var. Hepsi uyar Acer a. ( Samsung S-Pen gibi kalemler hariç tabi. :D O uysa ohooooo satış rekoru kırılırdı tüm dünyada herhalde. ) Ama elinizi ekrana dokundurmamanız gerekir kalem kullanırken. Samsung Note serisindeki kalemin süperliği orada işte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell G2722HS Monitör
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.