9.199 TL Diğer sitelerde 9.699 TL'den başlıyor Bu monitörü düşünen varsa aman aman bir indirim olmasa da son 1 ayın en düşük fiyatına alırım diyenler için: gaming.gen.tr Dell G2724D 27 Inç 165Hz 1ms QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR https://www.gaming.gen.tr/urun/331003/dell-g2724d-27-inc-165hz-1ms-qhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/ |
📢 Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms QHD Monitör
-
-
Buna para verecegine benq nun monitorunu al.yazik bu monitore bu paraya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sen 5 yıl geriden geliyorsun sanırım. Konudaki ürün piyasanın en iyi İps 2K monitörlerinden birisi
neden ?
-
Güzel monitör güzel fiyat 2 ay önce viewsonic almasaydım bunu alırdım kesin.
-
Geçtiğimiz günlerde aldım, ilk gelen üründe 1 parlak piksel vardı. Değişim yapıldı, bugün yenisi geldi, onda da 2 parlak piksel ve 1 ölü piksel var. İade edeceğim. Dell'in kalite kontrolü iyi diye biliyordum ama eskisi gibi değil belli ki.
-
Geçmiş olsun g serisi olduğu için tek piksel bile kabul oluyordu serviste bende 24" ips alacağım umarım temiz gelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar konu cevabını aradığım soru için çok uygjn değil ama buradaki arkadaşlar bilgisayardan anlar diye soruyorum. Ben hazır sistem almayı düşünüyorum. Sistemden beklentim, çok kasmamasi, seri olması, pubg ve eski bir oyun olan bfme oynamayı düşünüyorum. Piyasada ryzen 5 3600 işlemci ve AMD rx580 ekran kartı olan monitörü dahil hazır sistemler var sizce bu alınır mı? Yüksek ekran kartı isteyen yeni oyunları çok oynamam.
Parlak piksel ise kabul ediyor (stuck piksel), ölü piksel 5e kadar olabilir diyor.
Para varsa Ryzen 5600/5600x, ekran kartı olarak da rx6600/6650 ayarında bir şeyler ayarlayabilirseniz daha güzel olur. Ram'i de 32 alın geçin ddr4 ucuzladı zaten bu şekilde 4-5 sene temiz gidecek bir sistem olur çok ağır oyunlar oynamayacaksanız
-
RX 580li sistem almanı önermem muhtemelen miming çıkması bir ekran kartı ile karşılaşacaksın yani o sistem muhtemelen bu monitör fiyatında olacaktır daha yeni sistemlere yönelmeni tavsiye ederim RX 6600 bu monitör için biçilmiş kaftan tam 1080p kartı
Buna para vereceğime Kopenhagen' da h.sonu 3 gece uçak + otel parası öderim daha iyi...
-
dell monitör fırsatı ile alakasını çözemedik hocam.
sıcak fırsatı varsa konusunu açın onun da.
-
Geçen cuma vatan yine güzel bir kasa koydu. 12400f 4060 tt dış kasa 16000tl'ye sattılar. İyi bir anakart 32gb ram ve 1tb ssd özelleştirmesiyle 20 civarına geliyordu sanırım. 2 saat sürmeden tükendi 1.000 stok.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam sen 5 yıl geriden geliyorsun sanırım. Konudaki ürün piyasanın en iyi İps 2K monitörlerinden birisi |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X