Şimdi Ara

Acer Timeline 3810TG tavsiye eden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 13 inc boyutunda yada 12 notebook almak istiyorum ..Asusun bu timeline serisini gordum ..herseyi guzel fakat islemcisi Core 2 solo 1.4. Bi yerde Atom islemcinin bu islemciden daha iyi oldugunu okumustum .Fakat Diger ozellikleri cok iyi ..4 gb DDR3 1066 Mhz ram, 500 gb hard disk , Ati Hd4330 512 mb ekran karti . Bu laptopta ne yapabilirim ne yapapmam fikri olan varmi? Ben program yazma k icin ve Grafik programlarini kullanmak icin alicam.Bu i;lemci sorun olurmu? bilgiis olan varsa paylasirsa sevinirim :) yada bu ozelliklerde tavsiye edebileceginiz baka laptop varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekonom -- 22 Eylül 2009; 17:36:50 >

• Öncelikle Asus Timeline değil , Acer Timeline....
    İşlemci Core 2 Solo değil , Core 2 Duo . Beklentilerinizi karşılayacaktır. Atom'dan çok daha iyidir
  • Evet Pardon Acer.. Fakat Cogu yerde Core 2 dou kimisindede Core 2 solo yaziyor..ayni modelin ?hangisi dogru?
  • aynı modelin birçok varyasyonu var. model adını tam yazarsan daha doğru bilgi alırsın. c2duo olan model 1500 lira civarı. benim de almayı düşündüğüm bir model. 1.6 kg, 5 6 saat pil ömrü, harici ekran kartı ve küçük boyutları ile benim tercihim de bu model.
  • Benim dedigim Acer Aspire 3810TG-354G5ON

Senin soyledigin hangisi? bide biraz once Acer Aspire 3935 e baktim ..oda ayni ozellikler ve Core 2 duo 2.4 islemci ..o daha makul geldi fakat daha pahali gibim
  • alacak arkadaşın söylediği ürün timeline serisi yani uzun pil ömrüne sahip.ayrıca gayet hafif ve ince.bunu sağlayan şey ise işlemcinin core 2 solo olması buda performansı epey etkiliyor.
  • Ben kullanıyorum.Bu ürün netbook larla notebooklar arasında. Hızı netbooklara göre çok iyi.Eğer kapasiteli oyunlar ve çizim render işleriniz yoksa,bence birçok notebookla da pek fazla performans farkı yok bu cihazın.Zaten inanıyorumki notebook sahiplerinin çoğu ağırlıklı web ve ofis tarzı yüksüz işlerle uğraşıyor cihazlarıyla.Pil süresi de 6-8 arasında.Alüminyum kapak ve inceliği çok büyük kalite katıyor cihaza. Eğer netbook performansını beğenmeyenlerdenseniz bu çok iyi bir seçenek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 7 Ekim 2009; 10:41:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer gaming laptop tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.