Şimdi Ara

acer Aspire V 15 Nitro kullananlar kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
8
Favori
12.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bakalım kaç kişiyiz...

Bu platform üzerinden her türlü yorum yapılabilir ve sorunlarımızı paylaşabiliriz.

acer Aspire V 15 Nitro kullananlar kulübü acer Aspire V 15 Nitro kullananlar kulübü acer Aspire V 15 Nitro kullananlar kulübü acer Aspire V 15 Nitro kullananlar kulübü acer Aspire V 15 Nitro kullananlar kulübü acer Aspire V 15 Nitro kullananlar kulübü

• Sanırım forumda ilk alan kişiyim, alalı 3 ay oldu. Oldukça güzel bir laptop, ekran kartından, işlemciden ve özellikle pil performansından çok memnunum. Yalnız hdd çok kötü, onu 250 gb Samsung ssd ile değiştirdim, tavsiye ederim. Rami de 8 gb yaptım. Sorusu olan sorabilir.
  • mirohingi kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben de alalım 3 ay oldu 4 e girdim, belki de ilk ben almışımdır :) çok kaliteli laptop gerçekten, ben de 750 gb 7200rpm hdd taktım direk, kendi hdd si kötüydü dediğin gibi. Ultrabook tadında oyun bilgisayarı diyorum buna ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: snnmtlu

Merhaba,

Ben de alalım 3 ay oldu 4 e girdim, belki de ilk ben almışımdır :) çok kaliteli laptop gerçekten, ben de 750 gb 7200rpm hdd taktım direk, kendi hdd si kötüydü dediğin gibi. Ultrabook tadında oyun bilgisayarı diyorum buna ben
    Ben de o amaçla aldım zaten, hem ultrabook gibi kullanılsın hem de gerektiği zaman oyun oynatsın. Ben alırken full hd olması, aydınlatmalı klavyesi, ince kasası ve 950m ekran kartı tercih sebebi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirohingi

Ben de o amaçla aldım zaten, hem ultrabook gibi kullanılsın hem de gerektiği zaman oyun oynatsın. Ben alırken full hd olması, aydınlatmalı klavyesi, ince kasası ve 950m ekran kartı tercih sebebi oldu.

Alıntıları Göster
    ben de sıparıs verdım bayramdan sonra şu ürün:Acer Aspire V 15 Nitro - VN7-591G-76JG - 15.6" 4K UHD Display / Intel Core i7 Haswell / 16GB RAM / Hybrid Drive - 1TB HDD + 256GB SSD / NVIDIA GeForce GTX 960M Graphics / Windows 8.1 / HD Webcam / WiFi / Bluetooth / Dolby Home Theater Audio - Laptop PC (Black)
    gelecek inşaallah aranıza katılmış olacağım.

bu arada birşey sormak istiyorum v17 deki wifi sorunu v15 lerde var mı

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerdanger

ben de sıparıs verdım bayramdan sonra şu ürün:Acer Aspire V 15 Nitro - VN7-591G-76JG - 15.6" 4K UHD Display / Intel Core i7 Haswell / 16GB RAM / Hybrid Drive - 1TB HDD + 256GB SSD / NVIDIA GeForce GTX 960M Graphics / Windows 8.1 / HD Webcam / WiFi / Bluetooth / Dolby Home Theater Audio - Laptop PC (Black)

Teşekkürler.

Hayırlı olsun bilgisayarın özellikle müthiş...
    Mat ekran değilmi bu yansıma yapmayan ekran?

Bu cihazı nerden sipariş verdiniz acaba, ve fiyat nedir? Aynı özelliklerde birşey arıyorum da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shener

quote:

Teşekkürler.

Bu cihazı nerden sipariş verdiniz acaba, ve fiyat nedir? Aynı özelliklerde birşey arıyorum da?

Merhabalar,

Ben de ürünü bayadır araştırdım ve Acer TR distribütörleri ile görüştüm ancak geri dönüş olmadı v17 leri önerdiler filan en sonunda amazon da 1598 usd den 1199 a düşmüş olan bu ürünü gördüm ve bayramda abd ye gidecek olan bir arkadaştan rica ettim sağolsun getirecek inşallah TOTAL de vergiler dahil 1300 USD ye gelmiş oldu bu bilgisayar için 3400 TL bence çok iyi fiyat umarım aradığınız modelleri aradığınız fiyatlara bulursunuz.

SAYGILAR.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Merhabalar,

Ben de ürünü bayadır araştırdım ve Acer TR distribütörleri ile görüştüm ancak geri dönüş olmadı v17 leri önerdiler filan en sonunda amazon da 1598 usd den 1199 a düşmüş olan bu ürünü gördüm ve bayramda abd ye gidecek olan bir arkadaştan rica ettim sağolsun getirecek inşallah TOTAL de vergiler dahil 1300 USD ye gelmiş oldu bu bilgisayar için 3400 TL bence çok iyi fiyat umarım aradığınız modelleri aradığınız fiyatlara bulursunuz.

SAYGILAR.

Alıntıları Göster
    Bu arada ürün abd acer sitesinde 1549 USD

Aspire V Nitro

Model Name: VN7-591G-729V
    Part Number: NX.MUYAA.003
    $ 1549.99

BUY
    Add to compare
    Windows 8.1
    Intel Core i7-4720HQ Quad-core 2.60 GHz
    15.6" 4K UHD (3840 x 2160) 16:9 IPS
    NVIDIA GeForce GTX 960M with 4 GB Dedicated Memory
    16 GB, DDR3L SDRAM
    1 TB HDD + 256 GB SSD

• quote:

Bu arada ürün abd acer sitesinde 1549 USD

Aspire V Nitro

Model Name: VN7-591G-729V
    Part Number: NX.MUYAA.003
    $ 1549.99

BUY
    Add to compare
    Windows 8.1
    Intel Core i7-4720HQ Quad-core 2.60 GHz
    15.6" 4K UHD (3840 x 2160) 16:9 IPS
    NVIDIA GeForce GTX 960M with 4 GB Dedicated Memory
    16 GB, DDR3L SDRAM
    1 TB HDD + 256 GB SSD

Alıntıları Göster
    Peki Türkçe klavye olmaması sizin için sorun değilmi?
    Kullanım açısından epey zorlar bu kısım?

• quote:

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar arkadaşım oğluna üniversite için V Nitro 7 571G almak istiyor. sizce Acer V Nitro 7 571G i5-5200U 4GB 500GB 4GB GTX 950M alınır mı Acer nasıl bir markadır servisi üzer mi? oyun videolarına bakılırsa kasma donma yapmıyor ancak ssd masrafı açar sanırım normal hdd koymuş adamlar.

• Orichi kullanıcısına yanıt
    Üzerinde gelen hdd kötü, SSD şart bence. Onun dışında imkanınız varsa 4gb daha ram taktırın. Kendiniz monte etmek isterseniz youtube'da vn7 videolarına bakın, ama aldığınız yere yaptırmanız daha iyi olur. Bence fiyatı, işlemcisi,ekran kartı ve tasarımı ile çok iyi bir cihaz. Bir kereye mahsus ssd ve ram masrafı ile, uzun yıllar kullanılır. Acer servise bir kez işim düştü, onda da işlerini iyi yaptılar.
  • quote:

Yillarca yurt disinda yasadigimdan klavye de bir sikintim olmaz. Ayrica sricker lar var 3 kurusa yapistir sorun cozulsun 😃
  • Merhaba arkadaşlar, ben de bu pc den almayı düşünüyorum. Donanımı ve tasarımıyla direkt ilgimi çekti. Fakat aklıma takılan birkaç soru var ve ürüne sahip arkadaşların buna yanıt verebileceğini düşünüyorum. Pcdepo ve Ebrar pc Üzerindeki ilanlarda ekran Kartı ram konusunda birisi gddr5 olduğunu diğeri ise ddr3 olduğunu söylemiş. Hangisi doğrudur acaba? Kullanım sırasında ısınma, fan sesi gibi sorunlar oluyor mu? Wi-Fi çekim kuvveti nasıl? Ve ram takviyesi için kullanmamız gereken lpddr3 bellekler midir? Şimdiden teşekkürler :)
  • Singlecore kullanıcısına yanıt
    Gtx950 de ikisi de kullanılmış, firmalar bilgileri direkt internetten aldığı için kontrol etmeden yazmışlar. Ben ebrardan aldım Pazartesi günü bakıp size hangisi olduğunu söylerim.

Isınma oyun dıșında hiç olmuyor, o da yaz ayında normal ve rahatsız etmiyor. Wifi çekim gücünde hiç sıkıntı ya da kopma yaşamadım. Ram için lddr3 gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirohingi -- 18 Temmuz 2015; 9:10:27 >
  • Onumuzdeki hafta bende acer v15 nitro black edition almayi dusunuyorum almanyadan

i7 4720HQ // gtx960M 4gb // 8gb ram // 512ssd 1tb hdd

Laptopu video editlemek icin kullanicam. Internet uzerinden calistigim icin wifi cok onemli. V17 konusunda bir cok kullanici wifi kartindan dolayi sorun yasamislar. Benim aklima takilan kopmadan cok cekim gucu "modemin yanindayim 5te 2dis cekiyor" denmis benim icin laptopu almama sebebi olur.

Almayi dusundugum model yeni surum V17 konusundaki arkadaslarin laptoplar bir onceki surum. Bu yeni modellerde. laptopun ustune sticker yapistirmislar "up to 2x wifi speed" ve "skype certified" acaba bu yeni surumde farkli wifi karti kullanmis olabilirler mi? 2 antenliymis wifi sistemi

Bilgisi olup yardimci olabilecek varsa sevinirim, simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 19 Temmuz 2015; 16:23:14 >

• dangerdanger kullanıcısına yanıt
    Hocam urunu col cok iyi fiyata almissiniz iyi gunlerde kullanin. Benimde almak istedigim modeldi fakat almanyada 1600€ ve indirimde bulamayinca 1080p modellerine yoneldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahsi Hindi Sürprizi

Hocam urunu col cok iyi fiyata almissiniz iyi gunlerde kullanin. Benimde almak istedigim modeldi fakat almanyada 1600€ ve indirimde bulamayinca 1080p modellerine yoneldim.
    Arkadaşlar merhaba,

Ekran kartı RAM'leri gDDR5

Wifi konusunda V 15 Nitro VN7-571G kullanıyorum, ve herhangi bir sorun yok, sticker'ında bunda da 2x faster yazanlardan. Ayrıca sitede wifi ile ilgili patch bulunmakta, belki sorun olanları o patch düzeltiyodur denemek lazım.
  • snnmtlu kullanıcısına yanıt
    Ürünün tek eksiği ram ve hdd kısmı bu durumda. Ben de eğer alırsam eklemek istiyorum her ikisini de; fakat ürün bu durumda garanti dışı kalır mı, bir bilginiz var mıdır acaba? Acer'e konuyla ilgili mail attım ama henüz dönüş olmadı. Bugün vatanda v 17 modeli için benzer bir soru sordum. Pc yi acer'e göndermeniz gerekiyor dediler.
    Bir diğer sorum da klavyenin olduğu yüzeyde özellikle bileklerin geldiği kısımda renk atması vs deformeler oluşuyor mu acaba?
  • Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun kafam epey karıştı acerin vn7 modelinin i5 li black edition versiyonunu almak istiyorum ekranı büyük olması benim için önemli ama pişman olursun diyen var bu bilgisayar nasıl benı pişman edermi kullanma amacım çizim ve oyun olacak vergi nezamam gelir bilmiyorum ama gelmeden almak istiyorum
  • @Singlecore

Benim Ebrar bilgisayardan aldığım modelde gtx950m ddr3 ekran kartı var. Hdd ve ram değişimi konusunda bana garantiden çıkmaz dedi ebrar, ancak Acer'dan onay almak gerekebilir. Şöyle bir durum var; yeni taktığınız ram ya da ssd bozulursa, ya da onlardan kaynaklı sıkıntı çıkarsa Acer garantiye dahil etmeyebilir. Ama bunun dışındaki problemlere bakmak zorunda.

@^7pMş^

Ben de aynı sebeplerle çizim ve oyun için aldım. 15 inç ve Full HD olması çok iyi oldu, 4 aydır memnuniyetle kullanıyorum. O yüzden gönül rahatlığı ile tavsiye ederim, ancak kendi üzerinde gelen hdd yerine 250 gb ssd ve +4 gb lddr3 ram takviyesi ile çok iyi olur.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.