Şimdi Ara

acer Aspire V 15 Nitro kullananlar kulübü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
8
Favori
12.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/147998/acer-aspire-vn7-571g-52zy-nx-muxey-005-.aspx#specs
    bende 2-3 gün içinde alıcam bir makina aklımda bu var birde msi

esas sormak istediğim batarya süresi ve benim için çok önemli olan wirless durumu bu konuda yorum bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfc3 -- 20 Aralık 2015; 14:53:04 >

• Msi alma 940m kötü bir ekran kartı, sadece işlemcisi hızlı ama o da eski nesil. Acer'da ki 950m hem daha iyi bir ekran kartı hem de 5200u işlemci yeni nesil ve güç tüketimi düşük bir kart. Daha uzun batarya ömrüne sahip olursun.
  • bende acer a kafayı taktım yarın gidip alabilirim belki ama acer genel olarak sorun çıkaran bir marka olarak biliniyor gerçi bu kasa baya sağlam duruyor şu an bu kasayı kullanan arkadaşlar sorunla karşılaştımı (özellikle wifi kopması, kasa esnemesi) çok merak ediyorum zaten 4 aya kadar birde 250gb ssd takarım
  • Kasa resmen yekpare olarak tasarlanmış, eğer herhangi bir şekilde açmazsanız en ufak sorunla karşılaşmazsınız. Ben şu ana kadar wifi kopması hiç yaşamadım ancak acer kendisi wifi için bir tür güç profili yayınlamış. Ben her formattan sonra onu kuruyorum, bu yüzden de wifi sorunsuz çalışıyor. Bu bilgisayarın tek eksiği ssd. 250 ssd takıldığı zaman çok performanslı oluyor.
  • mirohingi kullanıcısına yanıt
    Tekrardan merhabalar, dün akşam cihazı satın aldım. Şu sıralarda elime alma imkanım oldu. Öncelikle ilk izlenim olarak bilgisayar hoşuma gitmedi değil. Tabi kesinlikle HDD değişmeli o dikkatimi çekti. Fakat canımı sıkan iki problem oldu, uzun zamandır teknolojiden uzağım belki bilmediğim şeyler vardır basittir size sormak istedim;

1 - Windows 10 Update çıkmıyor, bu hiç çıkmayacağı anlamına mı geliyor? Az da bir süre kaldı çünkü ücretsiz yükseltmeler için sanırım.

2 - Dosya Gezgini (fotoğrafta mouse ile üstünde durduğum yer) açılmıyor hiç, belli bir yerden sonra da beyaz kağıt şeklinde gözükmeye başladı, bunun nedeni ne olabilir? Bu iki problemi çözersem geriye başka bir şey kalmıyor en azından şimdilik.. Şimdiden teşekkürler..
     acer Aspire V 15 Nitro kullananlar kulübü

• Windows 10 ücretsiz update'in çıkması bilgisayar ile ilgili değil. Çıkartması çok kolay, bende de çıkmadı önce, sonra çıktı ama yüklemedi derken biraz uğraştırdı fakat en sonunda yüklendi. Update için:

beklemeden kurulmasını istiyorsanız aşağıdaki yönergeleri takip etmeniz gerekmekte olan işletim sistemi.

1- "c:\windows\softwaredistribution\download" içerisindeki bütün dosyaları silin.
    2- yönetici hakları ile cmd.exe yi çalıştırın ve "c:\windows\system32" klasörü içerisinde iken “wuauclt.exe /updatenow” komutunu çalıştırın.

bu işlemlerden sonra windows güncelleme'de windows 10 indirilmeye başlanacak.

not: eğer kurulumda veya güncelleme sırasında hata alırsanız aynı işlemler ile kendinizi yormayın.
    1- antivirüs programlarını kaldırın.
    2- tekrar cmd.exe yi yönetici olarak çalıştırın.
    3- "net user administrator /active:yes" komutu ile administrator hesabını aktif edin.
    4- bundan sonra mevcut kullanıcıdan çıkış yapıp aktif olan administrator hesabı ile giriş yapıyoruz.
    5- tekrar cmd.exe yi açıyoruz "c:\windows\system32" klasörü içerisinde iken “wuauclt.exe /updatenow” komutunu yazıp bekliyoruz.
    6- windows güncellemeye geliyoruz ve güncellemeleri denetle dediğimiz sıra komutu çalıştırıyoruz.
    7- afiyet olsun.

2) Dosya gezgini ile ilgili sorun harddiskin yavaşlığı ile de ilgili olabilir, başka bir sorun da olabilir. Çok bilgim yok, yanlış yorum yapmayayım. Windows 10 güncellemesini yaptıktan sonra Acer'ın sitesinden sürücüleri güncelleyin, büyük ihtimalle düzelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba arkadaşlar.
    benim eski bilgisayarım bozulduğu için hepsiburada dan acer v 15 nitro 15.6 inç modelini aldım.ürün bugun geldi.kutusu daha önceden açılmıştı.(güvenlik etiketini kesmeyip etrafındaki kartonu yan taraflarından yırtılıp açıldığını gördüm.)en önemliside ekranın sol ve sağ alt yanında ve tam alt tarafında butun olarak kasa ve ekran arasında geniş boşluk vardı.ekranı alt arkadan ittirdiğimde ekranla içinde olduğu çerçeve arasında boşluk daha da artıyor.
    kolay iade olsun diye bilgisayarı açmadım.ekran açıkken nasıl bakmadım.
    sizce iade ediyim mi ürünü?
    iyi forumlar dilerim.

• Bana sorarsan kesinlikle iade et. Anlattığına göre; bence içi açılıp tamir edilmiş bir ürünü satmışlar sana. Ya da başkasının iade ettiği laptopu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirohingi

Bana sorarsan kesinlikle iade et. Anlattığına göre; bence içi açılıp tamir edilmiş bir ürünü satmışlar sana. Ya da başkasının iade ettiği laptopu

hocam iade şartlarında kutunun zarar görmemiş olması lazım diyor.adamlar bana yırtılmış açılmış, kutu gönderiyorlar.Bu nasıl iştir bilemedim.14 gün iade hakkınız var diyorlar ama bunlar yüzünden sıkıntı çıkacak gibi geliyor bana.
    Bu bilgisayarın ekranı esnek ve zarif midir?Bilgisayarın arka alt kısmından ittirince esniyor.Ekran ve çerçeve arası açılıyor.Ekranı hiç zorlamasam bile sağ alt ve sol alt kısımlarda en az 1-2 milim boşluk var.Yani bir kalem ucu rahat sığar.

• Bende öyle esneme ya da kalem girecek kadar boşluk durumu oluşmadı. Kutunun fotoğrafını çekin bana bu şekilde geldi deyip iade etmeye çalışın. Keşke kargoyu teslim alırken kontrol etseydiniz, geri almamak için onlar çirkefe yatabilir siz de kırk takla atın ama iade edin, bana kullanılmış ürün gönderildi deyin.
  • quote:

Bende öyle esneme ya da kalem girecek kadar boşluk durumu oluşmadı. Kutunun fotoğrafını çekin bana bu şekilde geldi deyip iade etmeye çalışın. Keşke kargoyu teslim alırken kontrol etseydiniz, geri almamak için onlar çirkefe yatabilir siz de kırk takla atın ama iade edin, bana kullanılmış ürün gönderildi deyin.

hocam kargo elemanı kutuyu açıp kontrol etmemiz için beklemiyor.hemen gitme peşinde.hepsiburada gibi firmadan ürün alınca aklınıza böyle bir şey gelmiyor.hepsiburada da böyle yaparsa yazık gerçekten.internetten bir daha hiç bir şey almam.

• hepsiburada n11 gibi dükkan sistemine geçti, sizin aldığınız satıcı hepsiburada mı yoksa sisteme kayıtlı başka bir satıcı mı? Kargocular konusunda haklısınız ancak aldığımız ürünler de ucuz değil, adamların işi o , gerekirse beklemek zorunda.
  • quote:

hepsiburada n11 gibi dükkan sistemine geçti, sizin aldığınız satıcı hepsiburada mı yoksa sisteme kayıtlı başka bir satıcı mı? Kargocular konusunda haklısınız ancak aldığımız ürünler de ucuz değil, adamların işi o , gerekirse beklemek zorunda.

hocam sağlam olsun diye hepsiburada'nın kendinden aldım ürünü başka firma değil.ekran ile çerçeve arasındaki boşluklara kürdan bile giriyor.foto atabilirsem göreceksiniz durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n96 -- 24 Aralık 2015; 11:10:41 >
  • Gençler ve ruhu genç olanlar benimde sorunum bu ısınma...gta5 te pc 90 ları 100 leri görüyor..soğutucu alcam ama hepsi klasik yanda fanı olanlar için yapılmış resmen..biz ne yapıcaz?? tavsiye ettiğiniz soğutucu var mı...keşke vn7 791g alsaydım dıye iç çekiyorum...alırken çok düşündüm ikisi arasında ama akılsızca bir hareketle vn7 571g aldım..zaten harddiskin yavaş olduğundanmıdır bilmiyorum pc yi açtığımda bazen 10 saniyede bazen 1 dakikada zor açılıyor..acaba bu benim pc yle mi alakalı? birde son olarak ben bu ürünü bimeksten 31 Aralık günü aldım ve benim elime 7-8 Ocak günü geldi..şu tarihte iade edip vn7 791g modelini alabilirmiyim? daha pc üzerindeki stickerları doğru yapıştıramayan acer firmasından bir kez daha ümidimi kestim
  • FIRSAT Hediye Bimeks %10 BiPara
    310 TL Bedava alışveriş.
    Acer Nitro Tavsiye Model -
    Kısa İnceleme Videosu ve SSD Terfi , ISI düşürme ayar Videoları yayınladım.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/145295/acer-aspire-vn7-791g-57bp-nx-mqrey-003-.aspx
    Test Videolarım :
    YouTube
    Acer Aspire V Nitro Video list [Test,Review, İnceleme ,Ssd Terfi]
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLPESIb1ITHds3FuLDCiTJSD8_0fDJiSvU

acer Aspire V 15 Nitro kullananlar kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.ugurdo -- 23 Ocak 2016; 12:19:56 >

• merhaba dizüstü bilgisayarımda 4gb gtx950m 4 gb da ddr3 ram var sizce 4 gb daha ram ekletsem oyunlarda etkisini görürmüyüm %70 ram kullanımı oldugu sırada sanki bilgisayar kasılıyor...
  • mixedaksoy kullanıcısına yanıt
    Etkisi hissedilir tabi ki, ben de 8 gb ram ile kullaniyorum bilgisayari. Ama oyunlarda her zaman en buyuk etkiyi ekran karti yapar. Islemci ve ram ne kadar iyi olsa da ekran kartinin kapasitesi sinirlari belirler.

• herkese iyi tatiller..size şuanda çok büyük ve can sıkıcı bir şey sorcam..benim pc oyun oynarden bkz: gta5 ets2 sipntires kendiliğinden oyunu alta alıyor ve bazenleri ekran okuyucusu açılıyor ve deli oluyorum..bunu bir kişide daha duymuştum..ya alt tuşu ya windows tuşu bir şeyler basılı kalıyor..bu sizde de oldu mu ? garantilik işimiz mi çıktı yoksa?
  • ulan su marka bi turlu 15 inc 960m li makine getirmedi. paso 17 inc essek ölüsü gibi makinalar
    getiriyor. yada u serisi işlemcileri 950 yada 960la getirse.
  • kasayı pek beğenmedim asusun yanından geçemez ama donanımsal olarak güzel bir cihaz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.