Şimdi Ara

acer Aspire V 15 Nitro kullananlar kulübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
8
Favori
12.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabiki bilgisayar iş yerinde ama yarın sabahtan atarım. Bios ayarlarını varsayılana döndürüp deneyebilirsin ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wirelessi yukleyince bilgisayar açılmıyor malesef, sistemi geri yükleyerek kurtarabildim

• alibyzt A kullanıcısına yanıt
    O zaman hiç üşenme kardeşim iade et yenisini talep et. O kadar para vermişsin bozuk bilgisayarla uğraşma. Git yenisini versinler, sorunsuz bilgisayarla keyfine bak

• Ben pc yi aldıktan sonra win8.1 kurdum ve yanında gelen cd den tüm driverları yükledim. Driverları otomatik olarak güncel tutması için yüklediğim programlar bende wireless problemi oluşturmuştu. Bunun gibi bir program yüklediyseniz kaldırıp tekrar denemenizi öneririm. Onun dışında wireless kartını tanımama gibi bir problemi eski bilgisayarımda win7 den win10 a geçişte yaşadım. Yükseltme yaparak yükseltmiştim daha sonra format atarak yükleme yaptığımda problem çözülmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Singlecore -- 27 Eylül 2015; 23:26:47 >
  • teşekkür ederim. ama sorun büyük garantiye göndericem bilgisayari. win 7 kuramıyorum ve wirelesi yüklediğimde bilgisayar mavi ekrandan öteye gitmiyor. hep hata buluyor.

• alibyzt A kullanıcısına yanıt
    kardeşim hiç öyle kırk takla atmaya gerek yok arkadaşın dediği gibi.. yükleyince tak diye çalışması lazım öyle binbir taklayla çalışacaksa hiç çalışmasın. sen iade et yenisini talep et, kafan rahat olsun
  • Arkadaşlar Acer ile MSI NB GP60 2QE-890XTR modeli arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz?
    Arasındaki fark ;
    Acer 4 gb GTX950m - Msi 2 gb GT940m
    i5 5200u 2.2-2.7 ghz - Msi i5 4210h 2.9-3.5 Ghz
  • balduz01 kullanıcısına yanıt
    GTX 950m GT940m'den her konuda çok üstündür, eğer amacın oyun ise bunu dikkate al. Ayrıca 5200u işlemci 4210h işlemciden çok daha az enerji harcar, bu da uzun pil ömrü demek. Ben şu ana kadar gta 5 dahil bir sürü oyun oynadım, en ufak performans kaybım da olmadı. Tavsiyem acer.
  • 2750-250tl ceke siparis gectim n11den ama adam ben aldiktan sonra 3200e cikardi iptal edecek buyuk ihtimal boyle bir sey yasayan var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: mirohingi

Sanırım forumda ilk alan kişiyim, alalı 3 ay oldu. Oldukça güzel bir laptop, ekran kartından, işlemciden ve özellikle pil performansından çok memnunum. Yalnız hdd çok kötü, onu 250 gb Samsung ssd ile değiştirdim, tavsiye ederim. Rami de 8 gb yaptım. Sorusu olan sorabilir.

Merhabalar

İlgili Dizüstünün RAM ı değiştirdiğinizi yazmışsınız Bu değişiklikleri kendiniz mi yaptınız acaba ?? Yaptıysanız makinenin içini nasıl açtınız ?? Bilgilendirirseniz sevinirim Şimdiden teşekkürler .
  • KurtalanEkspres kullanıcısına yanıt
    Değişiklik için hem klavyeyi hem de anakartı sökmek gerekiyor. Youtube da almanca anlatımlı bir video var, izleyerek yaptım. Yıldız tornavida ve birazcık laptop sökme tecrübesi, bolca da cesaret gerekiyor. Hiç bilmiyorsanız bulaşmayın derim, ben kendim yaptım karşılığında servis garanti dışı bıraktı. O yüzden aldığınız yer ya da servis "garanti dahilinde" yapabiliyorsa yaptırın yoksa kendiniz yapmanızı önermem. Benim için sorun değil, laptop bozulsa bile kendim tamir edebiliyorum, o yüzden bu işe kalkıştım.
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de 2 gün önce Media Markt'tan VN7-571G modelini aldım (VN7-571G-52ZY). Fiyatına göre gerçekten çok başarılı bir model. Bilgisayar hakkında izlenimlerimi ayrıntılı olarak yazacağım daha sonra.

Bu arada optik sürücüye ssd takmak istiyorum. @c.ugurdo 'nun yayınladığı video gayet faydalı olmuş, eline sağlık. Anladığım kadarıyla başka birçok dizüstü bilgisayarda olanın aksine kasayı açmamıza gerek kalmıyor optik sürücüyü çıkartmak için.
    Bir de hdd'de kurulu işletim sisteminin ssd'ye nasıl aktarıldığıyla ilgili bilginiz varsa yazın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quantizZ -- 15 Kasım 2015; 16:50:25 >
  • SSD takılmadan kesinlikle gücü anlaşılmayan bir ürün. Ben Samsung 850 EvoM.2 Sata taktım. İnternetteki video lar yardımcı oldu. SSD öncesi windows 10 ile son güncelemeleri de yaptım. HDD 'den SSD'ye aktarma işi için "EaseUS Todo Backup" kullandım. 30 günlük deneme sürümü var ama yeterli gelir diye düşünüyorum. Tek yapmanız gerenken programı yükledikten sonra clon işlemi yapmak. Önce klonlama istediğini HDDnin tüm partları seçmek sonra makinaya destination kısmında da tabiki yeni taktığınız SSD yi seçmek. Gerçekten çok başarılı ve basit bir program. Eğer işlem sonrası bios tan SSD seçmeniz halinde HDD üzerinden açılmaya ısrar ederse bir windows cd takıp hddnın tüm partlarını delete edin. Sorusu olan arkadaşlara elimden geldiğince yardım edebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chahin -- 17 Kasım 2015; 8:42:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quantizZ

Merhaba arkadaşlar. Ben de 2 gün önce Media Markt'tan VN7-571G modelini aldım (VN7-571G-52ZY). Fiyatına göre gerçekten çok başarılı bir model. Bilgisayar hakkında izlenimlerimi ayrıntılı olarak yazacağım daha sonra.

Bu arada optik sürücüye ssd takmak istiyorum. @c.ugurdo 'nun yayınladığı video gayet faydalı olmuş, eline sağlık. Anladığım kadarıyla başka birçok dizüstü bilgisayarda olanın aksine kasayı açmamıza gerek kalmıyor optik sürücüyü çıkartmak için.
    Bir de hdd'de kurulu işletim sisteminin ssd'ye nasıl aktarıldığıyla ilgili bilginiz varsa yazın lütfen.

Acer Aspire V Nitro VN7791G
    SSD Ram Windows 10 yükseltme
    Anakartin dökümü
    ve Test Videoları yayinladim.

Ayrıca Sürücüleri güncelleme ve PERFORMANS ayarları
    Isi Düşürme ayarları vb...Videolar

Www.youtube.com/c/ugurdo

• Merhabalar, ben bu hafta sonu bu cihazı satın almak istiyorum. Sanırım belli özelliklere göre değişen modelleri var; benim bulduğum ve almayı düşündüğüm i5 5200U işlemcili, 8 GB Ram'li, GTX 950M'li ve 1 TB 5400 RPM HDD'li olan cihaz. Özellikleri oldukça hoşuma gitti. i7 ve SSD olsaymış iyi olurmuş. Birkaç soru sormak istiyorum;

1 - 8 GB Ram yeterli olmaz mı? Onun üstüne bir 4 veya 8 daha eklemeli miyiz?
    2 - Aynı anda SSD ile HDD'yi bir arada kullanma gibi bir imkan yok mu?
    3 - Şu an bulabildiğim en uygun fiyat 2699 TL. Daha uygun var mıdır (internetten alışveriş yapmak istemiyorum) veya bundan daha iyi bir cihaz var mıdır piyasada bu fiyatlarda? Verebileceğim en yüksek fiyat 2699 TL. Şimdiden teşekkürler...
  • Benim şu an sahip olduğum model de sizinki ile tamamen aynı ancak ben 250 gb samsung 850 evo ssd taktım. Size de kesinlikle öneririm çünkü üzerinde gelen hdd bana çok yavaş geldi. Sorulara gelince

1) 8gb ram çok rahat yeter, bence hiç gerek yok arttırmaya.
    2) Eğer dvd sürücüden vazgeçerseniz aynı anda ssd ve hdd kullanabilirsiniz. DVD kutusu çıkıyor, yerine harddisk kutusu ile beraber ssd monte edilebilir. Ancak bu laptopu açmak çok zor, kesinlikle serviste ya da iyi bir bilgisayarcıda yaptırın. Ben kendim hallettim videoları izleyerek ama gerçekten sökmesi zahmetli ve riskli bir model. Ben dvd'den vazgeçmedim, kasayı söküp yavaş hddyi söktüm yerine ssd taktım
    3) Bence dolar ve euro bu seviyelerdeyken bulduğunuz fiyat oldukça uygun.

Aklınıza takılan başka soru olursa sorabilirsiniz.
  • Cevabınız için teşekkürler, fiyat şansıma yükselmiş dün akşam ama alacağız yapacak bir şey yok :) SSD de kesinlikle düşünüyorum. Son iki sorum daha olacak; klavye ışıklandırmalı sanırım, renkleri değişebiliyor mu bu ışıkların? Bir de İstanbul'da güvendiğiniz bir bilgisayarcı var mı? Eğer varsa direk kendilerine gidip orada halledeyim.

• Klavye ışığı değişmiyor diye biliyorum. Hiç denemedim değiştirmeyi ve reklamlarda hep kırmızı olarak gördüm. O yüzden değişeceğini sanmam.

Ben internetten Ebrar bilgisayardan aldım, ancak elden satışları da olması lazım. Gidip oradan alabilirsiniz, onun dışında bilmiyorum.

• Merhaba, windows 10'a yükseltmek için update geldi ama yükledikten sonra hata veriyor bende microsoftun sitesinden bir program indirip usb nin içine indirdim windows dosyalarını oradan yüklemek için ama windows ürün anahtarını istiyor. Her tarafına baktım ama windows stickerını göremedim ürün anahtarını nerden öğrenebilirim?
  • http://www.windows10.gen.tr/windows-10-urun-anahtari-ogrenme/ bu sitede anlatılmış ürün anahtarı bulma. Bu şekilde bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.