Şimdi Ara

acer Aspire V 15 Nitro kullananlar kulübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
8
Favori
12.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ram belki idare eder ama üzerinde gelen hdd kötü,ben ssd ile değiştirdim. Tabi 8 gb ram daha iyi olurdu. Parça değişecekse servise yaptırın yoksa garanti dışı kalabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanih

arkadaşlar merhaba..ACER VN7-571G CI5 modelini n11 den 2500 tl ye satın aldım.. RAM 4GB olması sıkıntı yaratır mı ? kesinlikle yükseltmelimiyim merak ediyorum... birde aynı şekilde üzerinde gelen hdd yi de muhakkak değiştirmelimiyim ? daha bilgisayar elime ulaşmadı yarın gelecek ama şu an bunların sıkıntısını düşünmeye başladım yardımcı olur musunuz ?

teşekkürler.

hocam aynı yerden ben de aldım kapalı kutu geliyor o konuda sıkıntın olmasın yalnız benim aldığımda hoparlörde sıkıntı vardı geri gönderdim onlarda inceleyip serivse değişim için gönderdiklerini söylediler şimdilik bekliyorum ben bilgisayarı beğendim sana da hayırlı olsun
  • Ben de bu laptop u çok araştırdım arkadaşlar, İstediğim özellikler aşağı yukarı bu linkte Hepsiburada.com

ssd 8 gb ve ddr3 1633 mhz.Ekran kartı dd3 mü ddr5 mi? Yorumlarınızı bekliyorum.
  • Acer VN7-571G düşünüyorum fakat fan 2 tane mi bir tane mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirohingi

Sanırım forumda ilk alan kişiyim, alalı 3 ay oldu. Oldukça güzel bir laptop, ekran kartından, işlemciden ve özellikle pil performansından çok memnunum. Yalnız hdd çok kötü, onu 250 gb Samsung ssd ile değiştirdim, tavsiye ederim. Rami de 8 gb yaptım. Sorusu olan sorabilir.

Hocam mrb, şu laptopu almak istiyorum bütçem ortalama 2500-2800 arası ve bu aralıkta en iyi laptop bunu gördüm sence nasıl yada bu fiyata daha iyi başka biliyor musun? Ayrıca 3 hücreli gömülü pil diyor aklıma birtek o takıldı acaba şarjı çabuk mu biter? Bazı arkadaşlar pek önemli değil 3-4-6 hücreli bataryalar arasında pek fark olmaz hepsi oyun için ortalama 1 saat gider demişti. Sen ne düşünüyorsun sence

• Sinann7 kullanıcısına yanıt
    Laptop oyun için oldukça iyi, bataryası dedikleri gibi sadece oyun oynarsan 1,5 saatte biter. Kasa kalitesi çok iyi değil ama idare eder. Bir de performans için muhakkak ssd takmayı öneririm.

• Acer VN7-571G laptopu uzun süredir kullanan var mı arkadaşlar? Kardeşim için bakıyorum. Oyun oynarken ısınıp kapanma sorunu oluyor mu? Veya başka problem yaşayanlar var mı? Alınır mı? 4-5 sene sorunsuz kullanması gerek.
  • dün gitti gidiyordan 2199 tl ye acer vn7 nitro 4 gb ram i5 5200u lusunu aldım ilk defa böyle yüksek bir laptop aliorum ne yapmam gerek yardim edermsiniiz
  • ACER VN7-571G Ci5-5200 4G 500G 4GV GTX950 aldım ben de bakalım gelsin yorum yapacağım hakkında
  • Merhaba arkadaşlar, bende bugün cihaza kavuşdum fakat bikaç sıkıntım var;
    Cihazın sesi çok az ve kalitesiz çıkıyor, sizdede böylemi bendemi bir sıkıntı var?
    Birde ön tarafdaki sd kart slotu açılmıyor sizin açılıyor mu?
    Son olarak arka tarafdaki acer yazısında ekranın ışığından 2 tane çok ufak nokta sızıyor bu bir sıkıntı yaratır mı?
    Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Merhaba arkadaşlar, bende bugün cihaza kavuşdum fakat bikaç sıkıntım var;
    Cihazın sesi çok az ve kalitesiz çıkıyor, sizdede böylemi bendemi bir sıkıntı var?
    Birde ön tarafdaki sd kart slotu açılmıyor sizin açılıyor mu?
    Son olarak arka tarafdaki acer yazısında ekranın ışığından 2 tane çok ufak nokta sızıyor bu bir sıkıntı yaratır mı?
    Teşekkürler..

hocam ses yazılımını güncelleştir ya da dolby yazılımını yükle sesi düzelir,sd kart slotunun kapağı var onu çıkartıp sd kart takabilirsiniz,arkadaki nokta sorunu ben de de 1 tane var çokta problem değil bence
  • Lagari Hasan Çelebi kullanıcısına yanıt
    Ses düzeldi, sd kartı takmayıda öğrendim. Asus yazısındaki ışığı sıkıntı etmiyorum artık.
    Tek derdim ssd ve ram takmak istiyorum ama garanti gidecek nasıl yapacam bilmiyorum
    Önerdiğin ram ve ssd var mı üstad?
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Ses düzeldi, sd kartı takmayıda öğrendim. Asus yazısındaki ışığı sıkıntı etmiyorum artık.
    Tek derdim ssd ve ram takmak istiyorum ama garanti gidecek nasıl yapacam bilmiyorum
    Önerdiğin ram ve ssd var mı üstad?
    Teşekkürler

valla ben de fazladan ram vardı ssdyi sıcak fırsatlardan bakarak aldım taktırma konusu işte kötü servise göndermek lazım ben arayıp sordum onlara takıyorlarmış ama bazen ücretsiz yapıyoruz bazen de 70 tl gibi bir ücret alıyoruz dedi fırsat bulup gönderemedim daha, göndermeden tekrar arayıp bilgi almak lazım.
  • arkadaşlar ben bu pc yi almayı düşünüyorum oyun açısından nasıldır sizce? ve kullanan arkadaşlar çihaz hakkında düşünceleri yazabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: talhhacan

arkadaşlar ben bu pc yi almayı düşünüyorum oyun açısından nasıldır sizce? ve kullanan arkadaşlar çihaz hakkında düşünceleri yazabilirmi

http://forum.donanimhaber.com/m_118012536/tm.htm hocam şu konuya bak bir istersen arkadaş fırsat paylaşmış,ürün hakkında herhangi bir bilgim yok

diğer bir konu valla bana oyun için yeterli geliyor nasıl oyunlar oynucağınıza göre değişir youtube oynucağınız oynu sonra laptop markasını yazın çıkıyor oynama vdeoları,hocam şunu da sölemeden geçemiceğim işlemci bazen dar boğaz yapıyor

örnek
    Bunuda İnceledikyoutube
    Farcry 4 Gameplay Acer Aspire VN7-571G V Nitro Black Edition i5-5200U GTX 950M 4GB Ram 15.6 Full HD
    https://www.youtube.com/watch?v=W7I1BtapPXg

edit: gtavhttps://www.youtube.com/watch?v=MD709he8zCg

Testing games with my new laptop!
    Honestly i didn't think a 950m DDR3 can run GTA V on High/Very High :)
    Run great 35-55 fps with recorder ON!
    Oh and the freezes never appear in normal play don't worry :)

arkadşın dediğine göre 35-55 fps aralığında yüksek ayarlarda donmadan oynatıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagari Hasan Çelebi -- 25 Haziran 2016; 18:52:54 >

• Arkadaslar ben de bu pc den almayi dusunuyorum ama aklima bisey takildi pc yi n11.com dan alacam ama iki farkli model var ikiside ayni fiyat yardimci olursaniz iyi olur

m.n11.com
    Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar n11.com
    http://m.n11.com/acer-gaming-vn7-571g-ci5-5200-4g-500g-4gv-gtx950-156-fdos-P111971703

m.n11.com
    Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar n11.com
    http://m.n11.com/acer-gaming-notebook-v-nitro-be-vn7-571g-52zy-core-i5-5200u-4gb-P110791494

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBlackmen

Arkadaslar ben de bu pc den almayi dusunuyorum ama aklima bisey takildi pc yi n11.com dan alacam ama iki farkli model var ikiside ayni fiyat yardimci olursaniz iyi olur

http://m.n11.com/acer-gaming-vn7-571g-ci5-5200-4g-500g-4gv-gtx950-156-fdos-P111971703

http://m.n11.com/acer-gaming-notebook-v-nitro-be-vn7-571g-52zy-core-i5-5200u-4gb-P110791494

İkiside aynı ürün hocam sanırım hangisi kafana uyarsa onu al.

• Eyvallah usttekini siparis ettim

• Arkadaslar merhaba bende de vn7 591G modeli var kanadadan bi yil once aldim 8gb ram 4gb gtx 960m ekran karti falanda turkiyedeki modellerde bu durum varmi bilmiyorum tek parca bi bataryasi yok x rayden gecerken dikkat ettim gayet duzensiz 3 parca seklinde ve atarya bu durumda cikmiyor dvd giriside yok zaten daha ince olmasi ivin boyle yapilmis sanirim. sizde ki modellerde bu tipteyse oyun oynarken bataryayi nasil devre disi birakiyorsunuz yada bu konuda napabilirim???????? simdiden tesekurler.
  • Arkadaşlar bende alalı 1.5 hafta felan oldu. Driverlerini kolayca yüklemek için önerdiğiniz bi program varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.