Şimdi Ara

Acer TM4104WLMi Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu arkadaşım sanki eklenenlere sonradan alıp takma şansımızmı var böyle ekran kartları nerde satılı satılsa bile kaçparadır değermi birzahmet onlarıda açıklasan
  • şu an böyle bi secenek yok, ileride olabilir ama
    yani diyceğim o ki pm çipsetli notbuku olan arkadaşlar ileride vga larını değiştiebilme şansına sahip olacaklar
  • cihazın alt yapısı gayet güzel
  • 4200 değil 5400 western digital hdd kullanıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: HYP

Makinenin özellikleri şöyle; ( 1.360,00 USD + KDV) pcdepo (özellikler)

-Sonoma 2.0GHz / 533MHz FSB
    -512MB RAM (533MHz)
    -60GB HDD (Sanırım 4200 rpm, 5400 olsa yazarlardı)
    -15.4" WXGA 1280x800
    -Intel Media Accelerator GMA 900 128MB Dx9.0
    -DVD Writer Dual Layer

İşlemci ve RAM hızı iyi görünüyor. Oyun ile işim olmadığı için ekran kartı önemli değil. HDD'de 60GB yeterli. Bu klasta Asus A6V ve FS 2045V'yi incelemiştim. Siz ne dersiniz? Maximum 1350$+KDV civarı başka önerisi olan var mı?

• Arkadaşlar forma atıp xp pro. kırca yalnız werilen cd ler arasında driver cd si yok. Recovary cd yardımıylamı driverlar tanıtılcak acaba? format atan arkadaşların yardımını bekliyorum
  • Neye göre 5400rpm olduğunu söylüyorsun HDD'nin?

quote:

Orjinalden alıntı: osmanaga

4200 değil 5400 western digital hdd kullanıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: HYP

Makinenin özellikleri şöyle; ( 1.360,00 USD + KDV) pcdepo (özellikler)

-Sonoma 2.0GHz / 533MHz FSB
    -512MB RAM (533MHz)
    -60GB HDD (Sanırım 4200 rpm, 5400 olsa yazarlardı)
    -15.4" WXGA 1280x800
    -Intel Media Accelerator GMA 900 128MB Dx9.0
    -DVD Writer Dual Layer

İşlemci ve RAM hızı iyi görünüyor. Oyun ile işim olmadığı için ekran kartı önemli değil. HDD'de 60GB yeterli. Bu klasta Asus A6V ve FS 2045V'yi incelemiştim. Siz ne dersiniz? Maximum 1350$+KDV civarı başka önerisi olan var mı?

• pc wizard model numarası : WDC WD600UE-22HCT0

googledan aratırsan hdd ile ilgili bilgilere kavuşabilirsin.
  • İlginç, ithalatçılar 4200 diyordu. Eğer bahsettiğin program seri numarasını doğru çekmişse 5400rpm görünüyor. Bilgi için teşekkürler.
  • sadece bu model değil başka modellerinde özellikleride yanlış belirtiliyor her nedense. pc wizardı 2 ayrı tm4104e kurdum 2 sindede sonu 5400rpm
  • 4104WLMİ' yi alanlara: Yüklediğiniz OYUN veya CAD/CAM proğramlarını yazabilirmisiniz. CATİA ve Pro/E'yi motor bloğu tasarımında da çalıştırıyosa Kasım sonunda bende bu i alıcam.........
  • oyun için alcam diyorsan başka modellere yönel bence, sıkı bir oyuncuyu tatmin etmez. FS v2045 warken GTA yükledim gayet güzel akıyordu grafikler, tm4104 te 5 dakka oynadıktan sonra kapadım oyunu. Medal of honor pasific assult yüklesim 800*680 çözünürlük low detailde oynanıyor. FS de 640*480 çözünürlük medium detayda oynanıyordu. Lakin şöyle bir olay, tm4104 tek 512 ram kullandığından 1gb a upgrade etme olayı çok kolay. Sanırım 1 gb çıkardıktan sonra ekran kartının ramden yemesi performansı daha az etkileyecek. Bir 10 gün daha sorunsuz çalışırsa makina 1gb a çıkarmayı düşünüyorum, o zaman yorumlarımı yazarım yine. Ama bu ekra kartı ile hiç bir zaman oyun canavarı olamayacağı kesin, lakin office ortamında 1 numara:D
    quote:

Orjinalden alıntı: ozdemiralp

4104WLMİ' yi alanlara: Yüklediğiniz OYUN veya CAD/CAM proğramlarını yazabilirmisiniz. CATİA ve Pro/E'yi motor bloğu tasarımında da çalıştırıyosa Kasım sonunda bende bu i alıcam.........

• ya arkadaşlar açıkcası ben acerın öbür modelini de beğendim ekran kartı fln daha ii ama bunu işlemcisi daha ii tabi
    sorun şu bu bilgisayarı ankarada herhangi bi yerde parayı elden vererek alabilirmiyim internetten bişey almak garip oluo hemde o kadar parayı güvenerek veremiyorum
    bide bu internette görünen stoklar güncel dimi
    çabuk cevap verirseniz sevinirim
    eğer varsa öyle bi yer yarın gidip alacam bilgisayarı
  • çok hızlı ve güncel bir cihaz
  • evet hızlı ve güncel ama ekan kartı çok yetersiz. Acaba bu modeli alıpta ram i 1gb yapan arkadaşlar warmı. alan arkadaşlar warsa deneyimlerini paylaşırlarsa sewinirim.

Acaba 1gb ram takıldıktan sonra erkan kartı oyunlarda gözle görülür bir performans artışı sağlıyormu yoksa, chipset yetersizliğinden dolayı pek bir fark olmuyor mu?
  • ben bu özelliklerin aynısı olan notebook'u ve bunun yanında ekran kartının x700 olanını almıştım (acer 4102) fiyatı da 1259$+kdvydi :) bence bu fiyat pahalı bugün yine cebimde para olsa 4104 alacağıma 4102 alırdım...
  • epey bi baktım 4102 ye, acer ın sayfasında bulamadım. yaptığım araştırmada ddr-333 mhz ram kullandığı yazıyor. pcwizard weya onun gibi bir programla bakma fırsatın oldumu acaba, aydınlatırsan sewinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanaga -- 29 Ekim 2005, 4:01:20 >
  • 4102 lerde hem ddr 333 hem 533 model kullanan modelleri var
  • bu cihazda crystalbrite ekran olmamasi ciddi bir dezavantaj mi*
  • ciddi derken?
    crystalbrite ekrana sahip acer modeli 2,5 ytl den başlıyor. crystalbrite ekran olmaması ciddi bir dezavantaj olmasada, görünüş itibariyle gerçekten çok hoş:D
    quote:

Orjinalden alıntı: souza1907

bu cihazda crystalbrite ekran olmamasi ciddi bir dezavantaj mi*
  • cam gibi net bir görüntü güzel olur
    quote:

Orjinalden alıntı: souza1907

bu cihazda crystalbrite ekran olmamasi ciddi bir dezavantaj mi*
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.