Şimdi Ara

Acer TM5720G-302G16 mı yoksa Casper CPR2400-9E95B mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir laptop almak istiyorum ve araştırmalarım sonucunda iki marka arasında kararsız kaldım.

Birisi Acer Travelmate TM5720G-302G16 Core 2Duo T7300 2Ghz 800Mhz SantaRose işlemcili, Diğeri ise Casper Nirvana CPR2400-9E95B Core2Duo T7700 2.4Ghz 800Mhz Santa Rose işlemcili makina. Fiyatları hemen hemen birbirinin aynı. Bana casper almak daha mantıklı gibi geldi ama ısınma problemi çıkartıyor falan dediler. O yüzden çok da karar veremedim. Bu makinalar hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirlerse çok sevinirim.

• Arkadaşlar bu konuda fikir verebilecek kimse yok mu ?
  • dostum kesinlikle CASPER den uzak dur.
    sebepler;
    1) cihazları çok aşırı ısınıyor.
    2) teknik servis ve destek sıfır

nerden biliyorsun diye soracak olursan cevabım kullandım ağzım yandı şeklinde olacak.
  • bende casper'ların ısındığını duydum ama bunu sorduğum zaman eski ürünlerde böyle bir problem olduğunu ama artık son 1 yıldır çıkan ürünlerde böyle bir sorun olmadığını söylediler. Bunu söyleyen bir bayisiydi ama tabi onlarda yoğurdum ekşi demezler. Sen ne zaman kullanmıştın ?
  • geçen aya kadar kullandım.
    hatta geçen gün forumdan başka bir arkadaş aldı aynı tavsiyeyi onada söyledim fakat dinlemedi akşamına dakika 1 gol 1 olarak pişmanlığını dile getirdi
    quote:

Orjinalden alıntı: enmen

bende casper'ların ısındığını duydum ama bunu sorduğum zaman eski ürünlerde böyle bir problem olduğunu ama artık son 1 yıldır çıkan ürünlerde böyle bir sorun olmadığını söylediler. Bunu söyleyen bir bayisiydi ama tabi onlarda yoğurdum ekşi demezler. Sen ne zaman kullanmıştın ?
  • alan arkadaşın yorumu aşağıda

quote:

Orjinalden alıntı: HARDTRANCER

Bahsetiğim Casper Nirvana CPR 2000 8E95B modelini dün aldım arkadaşlar. Dakka 1 gol 1 demek istemiyorum ama makineyi 16 saat şarj edip (Satıcı demişti) açtıktan sonra. İlk 10 dakikada ateş gibi oldu yauv makine :( Pili de 2 saat anca gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scor -- 3 Ağustos 2007; 14:20:54 >
  • Büyük ihtimalle bu yorumlarından sonra casper'dan vazgeçecem. Bu konudaki bilgilerin için çok teşekkür ediyorum. Peki diğer acer hakkında bilgin var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çevremde 2 kişi kullanıyor çok memnunlar. tavsiye ederim fakat biraz daha para ekle 5920g al derim
    hatta sıkı bir pazarlıkla 5720 fiyatına 5920 alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scor -- 3 Ağustos 2007; 14:39:55 >
  • evet 5920 yi bende gördüm çok güzel bir ürün ama fiyatı biraz yüksek geldi zaten kendimi zorlayıp alacam. Birde taksitle alacağım için fazla pazarlık şansım da kalmıyor. Sizin bildiğiniz pazarlık yapabileceğim yerler varsa bana telefonlarını gönderirsen sevinirim.
  • öyle TELEFONUNU bildiğim yer yok keşke olsa
  • ilginiz için çok teşekkür ederim.
  • rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.