Şimdi Ara

Acer V Nitro VN7-792G-520R Kullanıcı Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
3
Favori
3.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumda gördüğüm kadarı ile bu bilgisayar hakkında pek resim bilgi içerik yok bende bu konuyu açarak aklınızdaki soruları gidermek istiyorum 2 gün önce vatan bilgisayardan 3538 liraya satın aldım, ilk izlenimlerimiz tecrübelerimiz paylaşmak istiyorum sizlerle benim aldığım yer yani vatanda üzerinde windows 10 yüklü geldi freedos değildi genelde sistem içinde satıyorlar bu bilgisayarı, genel olarak fikrimi söylemek gerekirse tasarımı harika ısınma olayı yok en yüksek ısı 70 gördüm oyunlarda altında fan yoktu sıcak bir ortamdı gta 5 yükledim girdim ben ayarlara dokunmadan oyunun tüm ayarlarını full sona çekmişti bilgisayarın ddr4 ram kullanması 32 kadar çıkartılabilmesi çok iyi kutulamayı çok iyi yapmış ayrıca acer kaliteli kutulama vardı gerçekten ışıklı klavye olayını ilk defa bunda güzel gördüm çok şık bir ışıklandırması var geldik en babuş yere 4 hoparlör var sesi gerçekten harika dolby digital teknolojiside işin içine girince gerçekten harika iş çıkarmış, ekran ıps mat 1080p çok ama çok kaliteli görüntü var ben hep dell 16 gb ramlı olan modeli vardı onunla bunun arasında gidip geliyordum şimdi diyorumki iyiki bunu almışım kısacası bu fiyatta başka iyi bilgisayar bulamadım arkadaşlar ben araştırıp alan biriyimdir 3 aydır araştırıyorum bu fiyat aralıgında daha iyisini göremedim ben ve m2 slotu ve sata hdd yeri var arkadaşlar iki tane hdd rahatlıkla kullanırsınız m2 normal digeri depolama amaçla kullanırsınız ama m2 alınca kendiniz takamazsınız açarsanız garanti bozuluyor acera gönderip 70 lira ücret karşılığında taktırabilirsiniz ve batarya süreside çok iyi baya iyi gidiyor.

Artıları;Çift fan var, 4 hoparlör ses sistemi var dolby ile güçlendirilmiş daha önce laptopda bu kadar kaliteli ses görmedim, gtx 960 m ekran kartı 4 gb, ddr4 ram, m2 slotu ve harici hdd slotu var,32 gb artırılabilir ram kapasitesi, 17 inc full hd mat ıps ekran, ışıklı klavye,usb c-type, kapalı şarj etme özelliği ve dust defender.

Eksileri;
    Çok çabuk kirleniyor çok kir tutuyor iz bırakıyor temizlemek gerekiyor hep, bazı kasalarda ses cızırtı sorunu var her müzik te filmde anlaşılmıyor ama yükses seste cızırtı olabilir bazı kasalarda alırken dikkat edin, i5 değilde i7 olsa imiş daha iyi olurdu bide üstünde gelen hdd 7200 rpm olsa imiş daha da iyi olurdu.

Resmi Site Ürün Bilgileri;

Driverlarını Bulabileceğiniz Adres;

www.acer.com
    Sürücüleri ve Kılavuzları İndir | Acer Resmi Sitesi
    http://www.acer.com/ac/tr/TR/content/drivers

Satışını Yapan Siteler;

Teknosa

SanalMarketim

Vatan Computer

İnceHesap

N11

Ucuzo

Teknik Detaylar;

Not; Çift fan var, DustDefender özelliği 3 saatte bir fanları ters çevirip tozları geri atıyor 2 ram slotu var 32 gb kadar çıkarılabilabiliyor batarya çıkmıyor ama şarj yüzde yüz olunca akımı kesiyor ve batarya çıkmadıgı için herhangi donma gibi bir durum olunca batarya çıkarır gibi aynı görevi gören reset tuşu koymuşlar ve bilgisayar kapalı iken başka aletleri şarj etme özelliği var 1 tane 2.0 2 tane usb 3.0 var hdmı usb-c type var vga yok.

Üstünde sistem yüklü alan kişiler ilerde format atmak isterse yine orjinal kalmasını isterse altta verdiğim linkteki anlatım ile orjinal sistemin keyini alıp yeni kurulum yapınca o keyi girip tekrar orjinal kullanabilir.

*
    7.enpedi.com
    Windows 7 : Windows Lisans Anahtarını Bulmak
    http://7.enpedi.com/2011/04/windows-7-windows-lisans-anahtarn.html

DustDefender Hakkında Detaylı Bilgi;

Kutu Resimleri;

Cihaz Resimleri;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDTuRkk -- 27 Eylül 2016; 2:55:05 >

• Güzel olmuş.
    Ellerine sağlık

Acer Nitro VN7-791G ile ilgili sayfalar vardı 792G iyi oldu
    791G kasa açılım,
    SSD terfi, GTX860M oyun Test ve DUST DEFENDER, COOL BOOST, DOLBY DİGİTAL. İnceleme Videolari:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.ugurdo -- 29 Haziran 2016; 23:59:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tasarımı çok iyi

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Evet tasarımı kusursuz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

Tasarımı çok iyi

2014 tasarım ödüllü
    Mat kasa, çerçeve, özel bir lazer işlem yapılmış.
    SSD şart, 240GB, Terfi Video ;
    Acemi Üstad [Tekno]youtube
    Acer Aspire V17 [V15- VN7] m2 SSD upgrade ve RAM takmak | motherboard slot m2 Sata | Laptop SSD
    https://www.youtube.com/watch?v=bQKgDKoCGzk&list=PLPESIb1ITHds3FuLDCiTJSD8_0fDJiSvU&index=2

• İncelemen için çok teşekkürler bu tarz bir şey arıyordum. Adamsın
  • corpus gemitu kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabildiisem ne mutlu bana
  • MaDTuRkk M kullanıcısına yanıt
    Bir şey sormak istiyorum, son olarak bu pcyi almaya karar verdim, fakat 2.30 işlemci beni düşündürdü. 6-7 senelik laptopum bile 2.5 ghz, bu bir problem yaratıyor mu ?

Daha çok oyun bilgisayarı olarak kullanıcam bi sorun olur mu acaba 2.30 ghz?
  • Media markttan siparişini 3300 tlye verdim. Dell 7559 dışında bir alternatifi olduğunu düşünmüyorum. Alacaklar bu fiyat aralığında kullanım amacına göre ikisinden birini tercih edebilirler. Gelmesi sanırım biraz uzun sürecek ancak geldiğinde bir kaç yorum paylaşabilirim.

• corpus gemitu kullanıcısına yanıt
    Bir problem olacagını zannetmiyorum çünkü Laptop 20 sene kullanacak degilsin şuan maşallah canavar gibi hiçbir uygulamada oyunda sorun yok bu sıcak havada soğutmasız şekilde bide Acer bu sefer yapmış.

• holyfsm H kullanıcısına yanıt
    Dell bende düşündüm ama çok sorunlu kasa ışık sızması bir ton sorunu var ve Acer ekran olsun ram olsun. Daha iyidi ekranı büyüktü iyiki aceri almışım

• Klavye ışığı açılışta yanıyor açıldıktan sonra fn+f9 tuşlarıyla kapatılıyor.Açılışta varsayılan olarak kapalı hale getirebilliyormuyuz biosa baktım ama öyle bi ayar göremedim.Kolay gelsin.
  • Bende bulamadım ama çokta önemli degil ya kendimiz kaparız
  • merhabalar arkadaşlar ürünü an itibari ile almış bulunmaktayım.yapmam gereken ne var şu an için (driver vs.) bilgisayar kendi kurulumunu yaptı ve ekran kartını güncelledim o kadar.teşekkürler
  • IException I kullanıcısına yanıt
    Birşey yapmana gerek yok herşey kurulu yüklü geliyor zaten sistem güncelleme si filan yaparsın Acer center uygulaması ile

• MaDTuRkk M kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkürler.

• Bu laptop için dikkat etmemiz gereken bir şey var ilk alındığında veya kullanımda?

• Kronik bir sorunu yok alınca bi ışık sızması ölü piksel yapın başka da bilmiyorum

• IException I kullanıcısına yanıt
    Recovery yedeği, flash bellek oluşturun. Heran lazım olabilir.
    Sistem onarma, Kurtarma, Sıfırlama vs
    Ayrıca ISI düşürme CPU ayarını ısrarla tavsiye ediyorum Acer Nitro
    Video listesi :
    Acemi Üstad [Tekno]youtube
    Bilgisayar ısınma sorunu. 10 -25c etkili %99 çözüm [masaüstü bilgisayar, notebook] Safe Cpu
    https://www.youtube.com/watch?v=YXVSpBrCsrI&index=6&list=PLPESIb1ITHds3FuLDCiTJSD8_0fDJiSvU

• quote:

Orijinalden alıntı: monster97876

Bu laptop için dikkat etmemiz gereken bir şey var ilk alındığında veya kullanımda?

Pc alırken ve sonrasında yapılması gereken Test ve işlemler:https://www.facebook.com/notes/acemi-üstad/bilgisayar-alırken-dikkat-/179177529084579

NOT 2:https://www.facebook.com/notes/acemi-üstad/pc-sağlığı-hızlandırma-isi-düşürme-videoları-önemli-10-ayar-10-öneri/240578596277805

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.