Şimdi Ara

Acer V Nitro VN7-792G-520R Kullanıcı Kulübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
3.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Recovery, fabrika çıkışlı Windows Sistem yedeği almak (Usb flash oluşturun) :https://www.youtube.com/watch?v=B7rDf4dF668&index=8&list=PLPESIb1ITHds3FuLDCiTJSD8_0fDJiSvU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.ugurdo -- 29 Haziran 2016; 23:53:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: corpus gemitu

Bir şey sormak istiyorum, son olarak bu pcyi almaya karar verdim, fakat 2.30 işlemci beni düşündürdü. 6-7 senelik laptopum bile 2.5 ghz, bu bir problem yaratıyor mu ?

Daha çok oyun bilgisayarı olarak kullanıcam bi sorun olur mu acaba 2.30 ghz?

İ5 İşlemci CPU yeterli oluyor.
    Ekran kartı GTA V. Call of Duty B.Ops 3 vb Oyunlarda full ayarlarda kasıyor. High ayarlarda saatlerce oynayın, CPU Min %15, Max %90 önerilir ve yeterli, Isı Düşürme açısından oldukça etkili oluyor.
    VİDEO LİNK:https://www.youtube.com/watch?v=YXVSpBrCsrI&list=PLPESIb1ITHds3FuLDCiTJSD8_0fDJiSvU&index=6

• c.ugurdo kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam hepsini tek tek inceleyip uygulamaya çalışacağım hocam bir de laptobu ups ye takmak zarar verir mi ben önceki bilgisayarım için ups almıştım masaüstüydü o o bozuldu bizim burada fabrikalardan dolayı elektronik aletler sürekli zarar görüyor görmemesi için upsye takmayı düşünüyorum bi sıkıntı olur mu?

Teşekkürler
  • monster97876 kullanıcısına yanıt
    burada güzel açıklanmış :http://www.elektrik.gen.tr/2015/08/ups/313
    Hocam metnin içinde bilgisayar laptop dizüstü gibi kelimeleri aradım ama net bir cevap bulamadım.

• monster97876 kullanıcısına yanıt
    son kısımda değinilmiş. faydalı olacağı belirtilmiş : Bu gereksinim özellikle
    ''bilgisayar ve otomasyon''
    sistemlerinde tekrar aynı noktadan başlayabilmek ve sistemin veya ürünün zarar görmesini engellemek için gereklidir
    Tamam hocam kullanıyorum o zaman teşekkürler

•  Acer V Nitro VN7-792G-520R Kullanıcı Kulübü
     Acer V Nitro VN7-792G-520R Kullanıcı Kulübü

Arkadaşlar merhaba. Bende vn7 792G 520R sahibiyim.
    Merak eden arkadaşlar için GTA V resimleri atıyorum.
    GPU CPU ısı değerleri ve FPS sol üst köşede mevcut.
    Bilgisayar gayet rahat şekilde oynatıyor oyunu.
    Grafik işlemcisi cok iyi.

Yanlız eğer güç seçeneklerinden işlemci seviyesini %100 de bırakırsanız ısı 85 i görüyor. O yuzden %90 a düşürerek oynayın.

Laptop genel itibariyle gayet güzel.

Alacak arkadaşlara öneririm.

• Arkadaşlar merhaba. Yahu ben bu ürünü bugün aldım ama, 4 tuşu bazen çatır çatır ederek basıyor bazen de sessiz ama sert basıyor normal tuşlar gibi bir hissiyatı yok sizde bu durumla karşılaşan var mı, onun dışında tuş çalışıyor. Sıkıntı etmeli miyim?

• Arkadaşlar full batarya ile Gta 5 oynamaya başlıyorum ardından pil çok yavaş bir şekilde de olsa azalıyor. Prize takılı olduğu halde yavaş yavaş da olsa azalması beni kullandırdı açıkçası. Aynı durumu siz yaşıyor musunuz?

• Isı konusunda problemi yok bu bilgisayarın altına hiçbir fan herhangi kitap bişi koymadan havasız bıraktıgım halde altını ve sıcak havaya ragmen saatlerce gta5 oynuyorum ısı 75 geçmedi ve 45 fps altına düşmedi
  • holyfsm H kullanıcısına yanıt
    Ağır oyun oynuyorsun bu normal olsa gerek
  • Ürün için sıcak fırsat var mı

• Alanlar memnun mu? Ben sadece lol oynayacağım ve office, netcad, netpromine programlarını kullanacağım. Yani ağır oyunlarla işim olmayacak :)
  • _DarthVader_ kullanıcısına yanıt
    memnun senide fazlası ile memnun eder
  • Bugün gittim inceledim 2007 senesinde acer almıştım bileklerim yanarak kullanmıştım şuan evde çöp olarak yatıyor. Belki kendini geliştirmiştir dedim ama beni şaşırtmadı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DarthVader_ -- 7 Temmuz 2016; 14:35:18 >
  • Beni şaşırttı gayet. Fanların arkada olması çok başarılı metro last light reduxu ultrada yanmadan oynuyorum sadece hoporlör kısmı ısınıyor biraz.

• _DarthVader_ kullanıcısına yanıt
    Fan olmadan bu sıcak havada saatlerce oyun oynuyorum 75 geçmiyor ne ısınması

• Hocam valla ben Asus da alışmışım demek ki.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.