Şimdi Ara

ACER V17 NİTRO FAN VE KASMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . Burada yeniyim . Sorunumun çözümünü hiçbir yerde bulamadığım için konu açma ihtiyacı duydum. Acer aspire v17 nitro kullanıyorum gtx860 ekran kartı i5 4210H işlemcisi var. Sorunum bilgisayar durup dururken fanları aşırı hızlı çalıştırıp kasmaya başlıyor. fanlar bildiğin klima gibi üflüyor . LOL de 150 200 fps veren bilgisayar fanlar bu şekilde çalışmaya başlayınca 20 40 fps arasına düşüyor. lütfen yardım edin.

Bilgisayarda ısınma yok. tornavida değmedi bilgisayarıma. gül gibi. ama bu sorun yedi bitirdi bilgisayarı. durduk yere fan deli gibi üflemeye başlıyor ve donmalar kasmalar başlıyor.

Hayırlı Ramazanlar...

• Güncel . Kimse yok mu arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımsal sorun olabilir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çözersen mutlaka burda paylaş. banada haber ver lütfen, bu konu hakkında çok şikayet var
  • Tamamen mühendislik hatası,fanların stabilitesini sağlayan bios yazılımıdır,acer bu işi beceremiyor,kesinlikle stabilitesi yok.
    Laptop kara defterimde Lenovo vardı.

Şimdi kara defterim:

1.Lenovo
    2.Acer

Lol oynuyorum,fanlar hayvan gibi çalışıyor.

Ben de acer v 15 nitro modelini kullanıyorum
  • Arkadaslar merhaba aynı sorun bende de vardı lol oynarken oyun başı her zaman çalışan fanlar çalışmıyor 5-10 dakika arasında inanılmaz bir sesle çalışmaya başlıyor ve 240 civarında olan fps 30-40lara düşüyordu.sogutucu kullanıyorum ordan havalandırma sistemine toz gidebilecegini düşünerek bilgisayarın fan hava girişlerini süpürge ile çektim çünkü sogutucunun içi çok tozluydu sonrasında düzelir gibi oldu fakat yine bir iki defa fps düşüşü yaşadım sonra oyundayken ayarlar seçeneginden dikey senkronizasyonu bekle seçenegini aktif ederek oynamaya basladım sabit 60 fps hiç donma kasma düşme söz konusu değil ve cihaz hiç yorulmadan oyunu oynatıyor fanlar çalışıyor ama acayip sessiz yorulmuyor yani.sizlere tavsiyem bilgisayarı bir bakıma verip (en basitinden hava girişinin elektrikli süpürge ile çekin) sonrasında sabit 60 fps ile oynamanız çünkü 240 ile 60 fps arasında insan gözünün görebilecegi hiç bir fark yok hem cihaz da yorulmaz sorun yaşamazsınız umarım.gta v call of duty modern warfare ııı ve assassin's creed syndicate gibi oyunlarda sorunsuz oynanıyor bu arada. cod adw ııı hariç yüksek ayarlarda oynayamadıgım oyun yok test ettim onun için söylüyorum.umarım en kısa zamanda çözüme kavuşursunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prophet07 -- 25 Temmuz 2016; 2:05:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.