Aşağıdaki 2 notebooktan birini akşam alacağım daha fazla bütçem yok o sebeple bu 2 üründen birini almak istiyorum hangisini almalıyım bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa çok memnun olurum
Genelde internet belki birkaç oyun oynarım...
Acer AMD A8-4500 İşlemci 8GB DDR3 Ram 500GB HDD 2GB ATI 7670 Windows 8
Dell 3. Nesil Intel Core i5-3210M 1 GB AMD Radeon 7670M 500 GB SATA Harddisk 4 GB DDR3 Bellek Windows 8
usttekı urun vatan %30 ındırımlı a10 ıslemcılı olarak 1118 tl ye satıldı hafta sonu, ben usttekı urunu tercıh ederdım cf yuzunden, vatan %25 ındırımı beklersen 1192 tl ye a10 ıslemcılı modelını alabılın
usttekı urun vatan %30 ındırımlı a10 ıslemcılı olarak 1118 tl ye satıldı hafta sonu, ben usttekı urunu tercıh ederdım cf yuzunden, vatan %25 ındırımı beklersen 1192 tl ye a10 ıslemcılı modelını alabılın
yani acer özellik olarak daha mı iyidir
quote:
Orijinalden alıntı: locke78
quote:
Orijinalden alıntı: Castiel
yani acer özellik olarak daha mı iyidir
özellık olarak ıyı fakat kalıte olarak ıyı mı orasını bılemem
beyler başka fikri olan yok mu 2 saat sonra almaya gidiyorum amd işlemci mi daha iyi intel işlemci mi?
Hayırlı olsun. Nasıl bahsedr misin ısınıyor mu sorunlar var mı
biraz ısınıyor bende soğutucu kullanıyorum onun dışınada anlamsız yavaşlık var diye düşünüyorum bazen bazı programları açarken 2-3 sn bekleyebiliyor.onun dışında orta sınf bir notebook
Bende Acer in V3 551G modeli var, AMD A10 dört çekirdek işlemcili, 8 Gb ram, 2 GB 7670M modeli, bahsettiğiniz ısınma ve yavaşlık bu modelde yok.. İlk açılışta 17-18 sn de Win 8 Metro arayüzü karşımda oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme