Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Acer v3-772g 850m DDR5 li model Satın Al 10 Mayıs 2019 17:38 1 1 Acer v3-772g 850m DDR5 li model merhabalar arkadaşlar.17.3 inçlik laptobumu artık bana büyük geldiğinden satma kararı aldım.14 inçlik thinkpad yada elitebook serilerinden birine geçeceğim.öne fiyatımı yazayım:2100tlAcer v3-772G modelidir.üzerinde gtx 850m ddr5 li modelden vardır.DD3 lü gtx 850mden %13 daha iyi performans verdiği bilinmektedir.950M le performansını kıyaslarsak yaklaşık olarak yakındır.özellikleri17.3 inç geniş ve büyük ekranı var.8 gb ram[aslında 16gb takılı ama 8 gbtını yeni alacağım laptopa ekleyeceğim.]120 GB hardisk[prensib olarak hardisklerimi satmayı düşünmediğimden öylesine de olsa bir hardiski olsun diyerek 120gb lık standart bir hardisk takılı olarak verilecektir.SSDli olarak isterseniz laptopu +200tl fiyata yani 2300tl ye satabilirim.ssdyi isterseniz kendiniz alın takın.ister benden alın sizin tercihiniz.]Çözünürlüğü 1600x900Üzerinde 2 tane hardisk girişi var.Bataryası 1,5-2 saat gitmektedir.Bataryalı olarak pek kullanılmamıştır zaten.üzerinde orjinal bataryası var.2 tane usb 3.0,2 tane usb2.0 girişi vardır.girişlerin hepsi sorunsuz çalışmaktadır.Çalışmasında sorun diyebileceğimiz hiçbir şeyi yoktur.Zaten tüm testlerini koydum.[hardisk,gpu,cpu testleri]Oyun oynanırken laptop klavyesi zarar görmesin diye hep harici klavyeyle kullandım.kozmetik olarak birkaç eksiği vardır.eksikleri:1-DVD rom kısmı yoktur.İsterseniz o kısma dvd rom alabilirsiniz veya 3.bir ssd/hardisk için dvd-rom görünümlü hardisklik de taktırabilirsiniz.bence zaten 2 hardisk girişi olan bu laptopa ayrıca dvr-rom ekleyip ekstra ağırlık yapmanın pek bir mantığı yok açıkcası.2-ekranda kesinlikle ölü piksel veya donanımsal çizgi vs olmamakla birlikte ekranını bir bölümünde tozlar çizgi şeklini almış şekilde durmaktalar.ben silerken ıslak mendille deneyip çıkaramayınca görüntüye de pek etki etmediğinden üzerinde durmadım.fotolarda görülebilir.3-klavyesinde shift tuşunda donanımsal bir sorun olmamakla birlikte çalışmamaktadır.yeni bir klavye 40-50 tl civarında.isterseniz yenisini alın isterseniz böyle kullanın.fotolar ve testlerSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK LENOVO Y50-70 860m'li oyun/çizim bilgisayarı Acer v3-772g 850m DDR5 li model satılık Superlux HD381F kulaklık
120 gb samsung evo ssd li son fiyatım 1900 tl ve günceldir.Laptobun donanımsal hiçbir sorunu yoktur. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK LENOVO Y50-70 860m'li oyun/çizim bilgisayarı Acer v3-772g 850m DDR5 li model satılık Superlux HD381F kulaklık