Şimdi Ara

Acer V3-S71G Wirelless sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benım laptopum acer marka V3-571G serisindedir. Modemim Airties rt 205 dir. Ttnet kullanıyoruz. Fakat wireless ile baglandıgım da sürekli sınırlı baglantı oluyor yani her 20-25 dk bazen okadar ble sürmüyor sürekli baglantı kopuyor acaba neden? cap5(ethernet kablosu ) ile bağlandığımda sorun yok sorun yok.Bazıları airties modemle acer marka laptopların çakışıyormuymuş neymiş ondan dolayı sınırlı baglantı oluyor diyorlar? yardımcı olur musunuz teşşekkürler. ( üstelik daha pc 1 sene bile olmadı 6 ay felan ya var ya yok )

• Kablosuz sürücüyü kaldırıp tekrar kurun,aynı modem bende var 5 senedir kullnıyorum birçok marka leptop bağlandı sorun yok iyi modem onu söyleyenler sallamışlar.Dediğimi yapın,modem nekadar uzaksınız yanındaysan kablosuz kartında da sorun olabilir bu sürücü sorunu da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Kablosuz sürücüyü kaldırıp tekrar kurun,aynı modem bende var 5 senedir kullnıyorum birçok marka leptop bağlandı sorun yok iyi modem onu söyleyenler sallamışlar.Dediğimi yapın,modem nekadar uzaksınız yanındaysan kablosuz kartında da sorun olabilir bu sürücü sorunu da olabilir.

vallaha dibine giriyom yine sınırlı baglantı diyor yakınındayım yani 1 3 metre uzagındayken de aynı seyi diyor wireless sürücüsü hangisi bilmiyorum ama nasıl bulacam?
  • http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/drivers atheros wireless lan kullnıyor.Kutuların 1.sinde notebook-ultrabook seçeenğini seç,2.sinde aspire,3.sünde leptopunun modeli var onu seç karşına işletim sistemi gelecek kurulu olanı seç sürücü listesinin en altında var.Ethernetten bağlanabiliyorsun denetim masasında program seçeneklerden kaldır kablosuz sürücüyü bunu aygıt yöneticisindende kablosuz sürücüsnün üstüne sağ tıklayarak yapabilirsin.Burda maksadım yeni kuracağın sürücüyü hasalı sürücü üzerine kurdurmamak.Sonra sonucu yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 15 Nisan 2013; 16:15:45 >

• sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/drivers atheros wireless lan kullnıyor.Kutuların 1.sinde notebook-ultrabook seçeenğini seç,2.sinde aspire,3.sünde leptopunun modeli var onu seç karşına işletim sistemi gelecek kurulu olanı seç sürücü listesinin en altında var.Ethernetten bağlanabiliyorsun denetim masasında program seçeneklerden kaldır kablosuz sürücüyü bunu aygıt yöneticisindende kablosuz sürücüsnün üstüne sağ tıklayarak yapabilirsin.Burda maksadım yeni kuracağın sürücüyü hasalı sürücü üzerine kurdurmamak.Sonra sonucu yaz.

Kardeş ben denetim masasından sunu sildim (Wireless LAN Atheros Wireless LAN Driver) başka bisey silmeme gerek var mı?

Ayrıca attığın sitede 2 tane wireless var hangisini yükleyeceğim?

Wireless LAN Atheros Wireless LAN Driver 10.0.0.225 226.3 MB 2013/03/01
    Wireless LAN Intel Wireless LAN Driver 15.5.0.42 143.4 MB 2012/09/25

• Sendeki sildiğin sürücü neydi denem yanılma yoluyla kurabilirsin muhtemelen sendeki atheros'tur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer p1200i projeksiyon sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Acer aspire 5520 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.