Bildirim
ARKADAŞLAR CASPER A15HE MODELİNDE BLUETOOTH VARMI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: 23camaro23
ARKADAŞLAR BENDE CASPER A15HE BİLGİSAYARIM VAR BU MODELDE BLUETOOTH VARMI YOKMU
var driver güncel mi ?
http://www.casperdriver.net/casper-driver/casper-nirvana-a15he-driver-download-surucu-yukleme.html -
bilmiyorum -
ben siteye öncedende girmiştim ama o syfa görüntülenmiyor sitede bir sorun var -
quote:
ben siteye öncedende girmiştim ama o syfa görüntülenmiyor sitede bir sorun var
Burda casperin driverleri ver modelini bularak indirebilirsin. Güncel driver çıkartmayan bir firma ftp://213.194.123.227/ -
a15he modeli yok orda
nasıl yapacam -
quote:
a15he modeli yok orda
nasıl yapacam
Aygıt yöneticisinden gözüküyor mu ? Bluetooth açtınız mı ? -
aygıt yöneticisinde bluetooth görünmüyor -
quote:
aygıt yöneticisinde bluetooth görünmüyor
Yüklenmeyen aygıt var mı birde laptop üzerindeki düğmelerde bluetooth resmi ola fonksiyon tuşu var mı ? -
hayır ama wifi işareti var ama oraya basınca açılması lazım diye düşündüm -
quote:
hayır ama wifi işareti var ama oraya basınca açılması lazım diye düşündüm
Win 7 işletin sistemi sanırım.. 8'de ayarlardan açılıyordu. Üzerinde yoksa yoktur. Yüklü olmayan driver yok düğme yok başka seçenek kalmadı.. -
evet windows 7 -
quote:
evet windows 7
Nasıl bilgisayarsa hiç bir yerde özellikleri yazmıyor. Böyle bir şey buldum.. Eğer varsa burdan driverine ulaşabilirsin. Sanırım yok..
Casper Nirvana A15HE sürüclerine buradan ulaşabilirsiniz:
ftp://213.194.123.227/CASPER/Notebook/
Bilgisayarınızın modeline göre CNA, CND veya CNE klasöründe uygun sürücüyü bulabilirsiniz. Eğer aradığınız sürücüyü bulamazsanız bize aygıtdın Donanım Kimliği'ni yazın, biz buluruz.
-
tamam sağolun -
Bu modellerde bluetooth yok. -
teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X