Şimdi Ara

PACKARD BELL TJ75-F2475-JN-203TK Bluetooth var mı acaba arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
20.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben PACKARD BELL TJ75-F2475-JN-203TK adlı notebooku satın aldım
    Bilgisayarın kasasındaki dokunmatik tuşların yanında Bluetooth işareti var ama ben bunu çalıştıramadım
    Normalde alırken özelliklerine baktığımda Bluetooth özelliği yoktu ama klavyesinin üstünde işareti var
    Packart bell kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

• Donamın haberde, TJ75 JO 114TK başlığı altında "GrafikXer" in wifi sorununa çözüm yöntemini Bluetooth için deneyebilirsin

GrafikXer
    Onbaşı

Sorunun muhtemelen Kablosuz internet bağlantın pasif olabilir. Daha öncede aynı sorunu ben yaşamıştım bu yöntemle çözdüm
    İlk önce Klavyede bulunan FN tuşuna basılı tut ve klavyede Wifi işareti olan tuşu bul!! Bende F5 in üzerinde mevcuttu (Sen ara bul bakalım ) İkisine aynı anda bastığın zaman pasifse aktif olur yada ayar ekranı gelir karşına ordan aktif et dene ve sonucu bizimle paylaş.
  • KAEDEŞİM FN F6 YABAS AKTİFOLUR
  • 203 tk modelinde Bluetooth yok..
    usb girişine Bluetooth taktıktan sonra " FN F6 " tuşlarına basılınca
    kasa üzerindeki mavi Bluetooth işareti aktif oluyo..
  • olmaz olurmu ya var arkadaşın dediği tuşlarara bas zaten mavi renk te cıkıcak
  • 203tk modelinde bluetooth yok arkadaslar. yanılmayalım
  • Arkadaşlar bu üründen bende alacağım ama bluetooth olayı kafamı karıştırıyor. Gerçekten var mı yok mu bir arkadaş kesin olarak söylesin. Ona göre alıp almamaya karar vereceğim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürünün kasası standart olarak birkaç model de kullanılıyor o nedenle tuşu var ama o modelde bluetooth yok
  • bluetooth kesin yok ama bu modeli tavsiye ederim ben çok memnunum
  • sadece bluetooth için düşünüyorsan dert etme al bence harici kullanırsın çok gerekliyse. Minicik oldular zaten piyasada var.
     PACKARD BELL TJ75-F2475-JN-203TK Bluetooth var mı acaba arkadaşlar?
  • Kısmetse haftasonuna kadar alacağım artık kesin kararımı verdim. Gerçekten güzel bir makina.
  • tj75 JN 106TK da bluetooth varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.