Şimdi Ara

Acer VN7 792G vs Dell i7559

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dell i7559u incelemek için İstanbul bilişime gittim fakat mağazada kalmamış.acer bilgisayarı inceledim.ekrani büyük ama kalitesi çok iyi klavye ve kasada da sıkıntı görmedim.dell 7559u inceleyemedim o yüzden içim pek rahat değil birde sadece internet uzerinden alabiliyorum galiba.isik sızması anı fps dususleri hoparlörden ses gelmesi gibi bir kaç soruna deginmisler.onerinizi bekliyorum.iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ALSancakTr

Arkadaşlar dell i7559u incelemek için İstanbul bilişime gittim fakat mağazada kalmamış.acer bilgisayarı inceledim.ekrani büyük ama kalitesi çok iyi klavye ve kasada da sıkıntı görmedim.dell 7559u inceleyemedim o yüzden içim pek rahat değil birde sadece internet uzerinden alabiliyorum galiba.isik sızması anı fps dususleri hoparlörden ses gelmesi gibi bir kaç soruna deginmisler.onerinizi bekliyorum.iyi forumlar

Hocam İstanbul bilişim in sitesinde lenovo teşhir Outlet ürünleri vardı onları da gördünüz mü görüşünüz nedir gorduyseniz

• Hocam ürünü yerinde gördüm ve inceledim.biraz kullanmak istedim ama çok kasiyordu ve ekran surekli gidip geliyordu.pek içime sinmedi açıkçası.ayrica ib kendi garantisini veriyor lenovoya.

• Saolun hocam şu 4klik versiyonunu almayı düşünüyordum o sıfır ama seride bir hata olabilir onu da gördünüz mü

• O açık değildi hocam inceleyemedim onu.ekrani çok parlak ama

• Sağolun hocam en azından gerçekten sıfır sattiklari doğrulandi o kadar teşhir in arasında ben unutulmustur belki dedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.