Şimdi Ara

Acer VN7 Almayı Düşünenler (Kullanıcıları) Kulübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
1
Favori
15.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arge48

quote:

Orijinalden alıntı: buzlucam

bu ürünü 3 gün önce aldım genel olarak parasının hakkını veren dizaynıyla malzeme kalitesiyle dikkat çeken bir bilgisayar i7 4710hq 16gb olan dvd li modeli aldım. Daha önce v3-772g yi sorunlu olduğu için 2 kez iade etmiştim acer bu üründe bazı sorunları çözmüş ses kalitesi vs.. v3 serisinden çok daha iyi cazırdama bozuk ses vs yok bence hard diski daha iyi bir model koysalarmış veya ssd tam olurmuş en beğenmediğim yönü bu oldu şimdiye kadar.. daha önce acer la aram pek iyi değildi ama bu model oldukça iyi görünüyor tam olarak test edemedim ama genel olarak dış kaplaması ve dizaynı dahil acer bir farklılaşmaya gitmiş görünüyor en beğendiğim yönlerinden biride ps de photoshopla uğraşan biri olarak full hd matt ekranı hoşuma gitti renk kalitesi oşldukça iyi alınabilir bir ürün... birde 17.3 lük çanta aldım malesef içine sığmadı ! tam olarak test edecek vaktim olmadı fakat genel olarak iyi gözüküyor.

hocam sesfilm izlerken muzik dinlerken yeterli olur mu? mesela y50 incelediniz mi? ses konusu cok onemli.

müzik dinlerken derken ne sesini kast ediyorsun tam olarak bilmiyorum sesin gücü yeterli, ne kadar açmak istiyorsun bilmiyorum ama bence fazlasıyla yeterli , birde ses kaliteside tını olarak v3 den oldukça iyi... acıkçası bence v3 arada çok fark var...Daha önce acer ın V3-772g sini almış ve iade etmiştim şunu rahatlıkla söyleyebirim ikisinin ses kaliteleri arasında büyük fark var ... ama lenovoyu denemedim birşey yazmam doğru olmaz... film izletrken vs sesin kalitesini fazlasıyla hissediyorsun... ama yinede kendinde bir dene ama devasa alışveriş merkezindeki ses seni yanıltmasın... bence sesi iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzlucam -- 20 Kasım 2014; 19:22:08 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arge48

quote:

bu ürünü 3 gün önce aldım genel olarak parasının hakkını veren dizaynıyla malzeme kalitesiyle dikkat çeken bir bilgisayar i7 4710hq 16gb olan dvd li modeli aldım. Daha önce v3-772g yi sorunlu olduğu için 2 kez iade etmiştim acer bu üründe bazı sorunları çözmüş ses kalitesi vs.. v3 serisinden çok daha iyi cazırdama bozuk ses vs yok bence hard diski daha iyi bir model koysalarmış veya ssd tam olurmuş en beğenmediğim yönü bu oldu şimdiye kadar.. daha önce acer la aram pek iyi değildi ama bu model oldukça iyi görünüyor tam olarak test edemedim ama genel olarak dış kaplaması ve dizaynı dahil acer bir farklılaşmaya gitmiş görünüyor en beğendiğim yönlerinden biride ps de photoshopla uğraşan biri olarak full hd matt ekranı hoşuma gitti renk kalitesi oşldukça iyi alınabilir bir ürün... birde 17.3 lük çanta aldım malesef içine sığmadı ! tam olarak test edecek vaktim olmadı fakat genel olarak iyi gözüküyor.

hocam sesfilm izlerken muzik dinlerken yeterli olur mu? mesela y50 incelediniz mi? ses konusu cok onemli.

müzik dinlerken derken ne sesini kast ediyorsun tam olarak bilmiyorum sesin gücü yeterli, ne kadar açmak istiyorsun bilmiyorum ama bence fazlasıyla yeterli , birde ses kaliteside tını olarak v3 den oldukça iyi... acıkçası bence v3 arada çok fark var...Daha önce acer ın V3-772g sini almış ve iade etmiştim şunu rahatlıkla söyleyebirim ikisinin ses kaliteleri arasında büyük fark var ... ama lenovoyu denemedim birşey yazmam doğru olmaz... film izletrken vs sesin kalitesini fazlasıyla hissediyorsun... ama yinede kendinde bir dene ama devasa alışveriş merkezindeki ses seni yanıltmasın... bence sesi iyi...

eyvallah hocam yeri geliyor ses sistemi olmuyor müzik dinlerken film izlerken yeterli olsun istiyor insan.

• ses örneği upload ettim sizin için arkadaşlar.
    Gökhan Suyoutube
    acer v17 nitro ses testi
    http://www.youtube.com/watch?v=rUaSfk9Km-8&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gholen -- 21 Kasım 2014; 0:00:25 >
  • i7 için takipteyim kampanya falan la 2800 civarın getirsem alıcam
  • Arkadaşlar yurtdışından acerv15 serisi yani acer vn7 591g getirtmeyi düşünüyorum bunun sebebi 17" in bana çok büyük gelmesi ve yurtdışında hdd+ssd li modeller olması ve nispeten fiyat avantajı

Ürün amerika dan gelecek benim merak ettiğim konu notebook firmalarının daha doğrusu acer firmasının uluslararası garantisi olup olmadığı yani bilgisayarı getirttikten sonra bir arıza olması durumunda ne yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scc13 S kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlısı olsun. Öncellikle seriyi dikkatli inceleyin çunku 17 inc dede aynı kodda laptop var. Diğeri de uluslararası garantinin suresi diğerini göre kısa oluyor diye biliyorum. Acer müşteri hizmetlerini ararsanız net bilgi alırsınız. En olmadı Türkiye'de teknik servisi olmayan urunler evga gibi kısa surede yurt dışında işlem gorup geri gelebiliyor

• Cevabınız için teşekkürler dikkat ederim sağolun

• arge48 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir soru daha sormak istiyorum batarya konusunda bilginiz var mı acaba merak ettiğim ben bir üniversite öğrencisiyim okulumuz da her ne kadar teknik üniversite olsa ve her ne kadar elektrik-elektronik fakültesinde olsak da bir anfide (yazımı yanlış olabilir) aynı anda 8-10 notebook şarja takıldığında Sigorta'nın attığına şahit oldum
    İşin özü wifi açık ve bir devre çizim programında uğraşırken mesela kaç saat dayanabilir cihazın bataryası bir bilginiz var mı Yada bilgisi olan başka biri de olsa cevaplarsa sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum.
    Akıllı bataryamı var bu cihazda?
    Batarya entegre cihaza pil dolduktan sonra bataryaya elektriği kesip direk fişten mi alıyor elektriği bilgisi olan var mı acaba?
  • evet aynen o dediğinden oluyor
  • Konuyu hörtleteyim.
    Ben lenovo y5070 düşünüyordum ama şimdi bunda karar kıldım. i5'li versyonunu alacağım ama pil 4500mAh mı ne. Pil kullanımı nasıl sıkıntı çıkarır mı bana? Oyun oynarken (bf3-4) ne kadar dayanır? İNternette gezerken vs. ne kadar dayanır? Normal kullanımda ne kadar dayanır?
    Cihazı mediamarktta 2500'e buldum. Şimdiden teşekkrüler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TABAS_23

Konuyu hörtleteyim.
    Ben lenovo y5070 düşünüyordum ama şimdi bunda karar kıldım. i5'li versyonunu alacağım ama pil 4500mAh mı ne. Pil kullanımı nasıl sıkıntı çıkarır mı bana? Oyun oynarken (bf3-4) ne kadar dayanır? İNternette gezerken vs. ne kadar dayanır? Normal kullanımda ne kadar dayanır?
    Cihazı mediamarktta 2500'e buldum. Şimdiden teşekkrüler

Diğer kullanıcıların yorunlarından okuduğum kadarıyla cevap vereyim. Pil ömrü konusunda sanırım biraz sıkıntı var diğer notebooklara göre. 17" olduğundan kaynaklıda olabilir. Kullanan arkadaşlar oyunlarda ve internette gezinirken elde ettiği süreleri yazarlar zaten
  • Pili orta parlaklıkta film izleyerek 4 saat gidiyor.

• ilk sayfayı biraz düzenle hocam

kullanıcıları ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaner123

Arkadaşlar lenovo laptopum 6 ay dolmadan donanım arızası verdi bende degişim talebi ile yolladım olumlu sonuclanacak gibi fatura bedelini alıp acer almayı düşünüyorum sizce mantıklı bir hareket olurmu ?

lenovo laptopum bu;
    http://www.gold.com.tr/lenovo-g510-59415872-notebook_u

benim için acerin artıları ekran, ekran kartı ve kasa kalitesi olacak eksileri ise işlemci olacak lenovo i7 4700qm,acer ise i5-4210H nedir fikirleriniz sizce böyle bir hareket yapmak mantıklı olurmu ? Son olarak lenovonun fatura bedeli 1800 TL aradaki farkı vermeye degermi mantıklı olurmu ?

acer in i5 modelini almayı düşünüyorum..

http://www.gold.com.tr/acer-vn7-791g-57bp-notebook_u

Acerde ekran 1080p, ekran karti gtx860m gddr5 olarak cok daha ustun islemcisi daha kotu olabilir ama performansta yine bi degisiklik olacagini sanmiyorum zaten bir cok yerden okudugum kadariyla ssd olmadan i7 ile tam performans alamiyormussun. Yani oyun acisindan, kullanim acisindan filan bir cok acidan aceri alman daha iyi olur bence dusunmene bile gerek yok iki leptoba kiyasla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

ilk sayfayı biraz düzenle hocam

kullanıcıları ekle

bence de hocam.sayımız artıyor.
  • Beyler selam,

Ben de işlemcisi ve grafik kartı güçlü aynı zamanda klavyesinde ışıklandırma olan 17.3 inç. full hd mat ekran (anti-glare) ve zarif bir bilgisayar arıyorum. Seçeneklerden hoşuma gidenler MSI G70 serileri ve acer v nitro oldu ve acer v3 oldu. acer v3 ile ilgili yazılanlardan anladığım kadarıyla biraz sorun çıkartan bir ürün olmuş. MSI'da gaming olarak üretilen kalın ve kaba bir laptop olduğu için v nitro ürününde yoğunlaştım.

acer vn7 modelini birkaç haftadır takip ediyordum sonunda Türkiye'ye gelmiş olduğunu gördüm. Ürün şu anda yalnızca hizlial, gold pc ve media markt'ta mevcut. Hepsinde fiyatlar yakın birbirine i7'li olan 3100 tl, i5'li olan 2500 tl civarında.

acer v nitro vn7 i7 işlemcili olan ürünü bugün itibariyle gold pc'de inceleme şansına eriştim. ekran ve görüntü kalitesi gayet güzel, herhangi bir parlama yansıma yok direk çalışmanıza odaklanabiliyorsunuz. hız olarak gayet güzel zaten içinde harika bir işlemci ve ram mevcut. tasarım olarak gayet sade zarif ince ve hoş gözüküyor. kapak üzerindeki tırtıklı dokusu değişik bir hava katmış. touchpad üzerindeki black edition yazısı da karizma.

beğenmediğim özellikleri: touchpad üzerinde sağ ve sol tıkı ayıran hiçbir ibare yok bu hoşuma gitmedi. caps lock ışığı da yok.yön tuşları normal büyüklükte değil daha küçük yapılmış. ayrıca yurt dışı sitelerde aynı ürünü 256gb ssd li gördüm fakat bu üründe malesef ssd yok sadece 1gb hdd var. araştırmaya devam edeceğim.

• Aceryoutube
    Acer Aspire V Nitro - Black Edition (features & highlights)
    https://www.youtube.com/watch?v=GRINJ6J2u0U
  • alacam laaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afusan

Laptop'ı alan uğramıyor sanırım buraya

Buradayız

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.