Şimdi Ara

Acer VN7 Almayı Düşünenler (Kullanıcıları) Kulübü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
1
Favori
15.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.amazon.com/Acer-Aspire-Edition-VN7-791G-71P5-17-3-Inch/dp/B00NJNFW1C

buysa eger ben bugun medıa markta ınceledım 2xfaster wıreless ve bluray goremedım.uzerınde de black edıtıon yazıyordu baktıklarımda.bı yardımcı olun lutfen dıger konutya yazdım.sabaha kadar umarım sorum cevaplanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamtheater_81

arkadaşlar bahsi geçen lapop bumudur?

buysa eger ben bugun medıa markta ınceledım 2xfaster wıreless ve bluray goremedım.uzerınde de black edıtıon yazıyordu baktıklarımda.bı yardımcı olun lutfen dıger konutya yazdım.sabaha kadar umarım sorum cevaplanır

Her ülkede donanımlar farklilik gösteriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15.6 olsaymış... 17.3'e para yetmiyor, bir 200 300 lira aşağısı lazım Victor'a talim.
  • Beyler core i7li nerde en ucuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Acer VN7 i5'li sürümünü kullanıyorum. Şöyle bir sorunum var. Sağ yön tuşuna, yukarı yön tuşuna ve e tuşuna basarken d tuşuna basamıyorum. d tuşunu algılamıyor. Diğer bütün tuşlarda aynı sorun. Sizde de böyle bir sorun oldu mu ve çözümü nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: SultanAhmet96

Arkadaşlar bu bilgisayar hakkında bir şey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim.Önceki mesajımda da dediğim gibi şu an itibariyle bu bilgisayarı alalı 1 buçuk ay oldu ve hala gayet memnunum iyi ki almışım diyorum.Önceki mesajımda da dediğim gibi yine sadece bana batarya ömrü biraz sıkıntı oldu onun dışında sıkıntım yoktu.Ben yüksek özellik isteyen oyunları oynarken bilgisayarı fişe takıp oynuyorum performans yüksek olsun diye ama onun dışında internette falan dolaşırken fişe takmıyorum, şarj bitmeye yakın uyarınca fişe takıp devam ediyorum.Umarım böyle yapmam bataryasına zarar vermez.Ama asıl sorum bu değildi.Yaklaşık 2-3 haftadır ara ara Crysis 3 oynuyorum ve NVidia Geforce Experience'tan optimizasyon yaptım ultra ayarlarda hep 45 fps üstü oynuyordum ama 2-3 gündür bazen 30'lara iniyor.Bunu geçtim Dota 2'yi yüklediğim günden beri full ayarlarda hiç kasmadan oynuyordum 2 gündür kasmaktan oynayamıyorum.İlk başta ping vardır dedim çünkü adil kotayı çoktan aştım ve internet şu an çok yavaş, bi yere hareket ettikten 5 sn sonra falan orda oluyodum ama sonra oyunun ayarlarını biraz düşürüyüm dedim sorunsuz oynamaya başladım.The Witcher 2'yi daha yeni yükledim bilgisayara çıkalı kaç yıl oldu bu oyun ultrada çalıştırır heralde dedim 40fps üstüne çıkamadı, bari high yapıyım dedim 55 fps altına inmedi.Bütün bunları geçtim LoL'ü ultra ayarlarda oynuyorum hep daha 1 kere 60 fps altına düştüğünü görmedim bugün 57 olduğunu gördüm.Tabi bütün bu anlattıklarım fişe takılıyken.Daha alalı bilgisayarı şurda 2 ay olmamış bi sorun mu var acaba ekran kartına çok mu yüklendim ki, çok açık kaldığından bilgisayar anakart hasar falan mı gördü ki, bir sorunu var mıdır lütfen yardım eder misiniz?

i5 işlemcili model bu arada.

Nvidia denetim masasını açın ve ayarları sıfırla deyin. Optimizasyon grafikleri zorlar panpa.

• quote:

Orijinalden alıntı: gholen

Nitro yazan yer ve metal gibi görünen yerler alüminyum değil plastik arkadaşlar. Zira nitro yazan kısmı hafif bir hareketle çıkarıp bakarsanız anlarsınız. Ama bunun kötü bir etkisi yok.

Plastik değilde titanyum olmasın sakın

• quote:

Bazen alttaki komşuya gidiyorum, 4 diş ten aşağı düşmüyor. Nedir bu Wifi sorunu yaahuuu

• Ne ışık sızması ne touchpad yamukluğu ne Wifi sorunu hiçbir sorun yok bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: cem2014

quote:

Orijinalden alıntı: gholen

Nitro yazan yer ve metal gibi görünen yerler alüminyum değil plastik arkadaşlar. Zira nitro yazan kısmı hafif bir hareketle çıkarıp bakarsanız anlarsınız. Ama bunun kötü bir etkisi yok.

Plastik değilde titanyum olmasın sakın

Kesinlikle plastik. Halis mulis tahtakale. şaka bir yana plastik. Zira kendiminkinden artı teşhirdeki i7 nin yamuktu biraz falçata ile düzeltip takmışlığım var

• quote:

Orijinalden alıntı: cem2014

quote:

Bazen alttaki komşuya gidiyorum, 4 diş ten aşağı düşmüyor. Nedir bu Wifi sorunu yaahuuu

ben wifide sorun var demedim,yurtdışı cihazlarla turkıye cıhzları arasındakı farkı belırttım.

• http://www.kliksa.com/urun/acer-vn7-791g-57bp-intel-core-i5-4210h-notebook/980006069

almak istediğim bu benim sanırsam black edition olmuyor bu ve black edition'la ne farkı var?

bunda klavye aydınlatması varmıdır ?

aynısının i7 16gb versiyonu sitede 500 tl farkla, bu farka değermi ve yine bu i7li versiyondada klavye aydınlatması varmıdır ?
  • Bu ürünün i7 li modeli ile lenovo y50 i7 li modeli arasında kaldım. Lenovonun klavyesi hoşuma gitmiyor şuanda eski model bir acer kullanıyorum yaklaşık 5 senelik olmasına rağmen iyi idare ediyor buna güvenerek acer i bir adım öne attım. Yinede ikisinide deneyen arkadaşlar varsa yardımını bekliyorum
  • Acer VN7-791G almayı düşünüyorum ve indirim almak üzere bir organizasyon yaptım. Cihazı almayı düşünüp, acelesi olmayan ve indirim isteyen varsa toplanalım.
    Bu işlemi bu konu altında yapmak uygun olmadı çünkü konu açılalı epey zaman olmuş ve amacından çıkmış, cihazın özellikleri de tartışılmaya başlanmış. SADECE İNDİRİM TALEBİ OLANLAR şu linkten devam etsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_102331256/f_//tm.htm#102331256
    Başlık adı: Acer VN7-791G almayı düşünenler buraya (indirim talebi)

Sn. afusan'dan şu konuda destek rica ediyorum... İlk mesajda bir süreliğine bu organizasyondan birkaç kelime ile bahseder ve link verirse sayımız artar ve sonra biz de kullanıcı olarak burada yazarız

• merhabalar arkadaşlar,
    ssd taktıktan sonra ahci moda nasıl çekecez ?
    ben hdd yi harici disk yaptım ama ssd attım şuan norton ghost imageyi üzerine yazıyor ssd'nin ama bios ayarlarında hiç satayı ahci moda çekebileceĞ?im bir yer yok ?bu arada ben i5li modele 8gb 1600mhz ram eklemeside yaptım bakalım nasıl olacak
  • Kullananlar tavsiye ediyo mu? Lenovo alcaktım bunu görünce kafam karıştı i5 almayı düşünüyorum

• Benim nitro ilk hatasını verdi gençler. Makina şarj almıyor. Prize takıldığını görüyor ama dolmuyor diyor. Garantiye gönderecem inşallah kullanıcı hatası demezler. Aceri severim. İnşallah soğutmazlar.

• gholen kullanıcısına yanıt
    kolay gelsin bende de v7 varda bende ssd takmak istiyorum tek sıkıntısı hard disk bu canavarın peki sizde oyunlarda bi sıkıntı çıkardımı son oyunları kıyaslarsak ?
  • droguzhan D kullanıcısına yanıt
    Hayır hiç sorun yok. Sadece 256 olduğu için haddim kadar oyun yüklüyorum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.