Şimdi Ara

Acer VN7 Almayı Düşünenler (Kullanıcıları) Kulübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
1
Favori
15.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SPeaky

Arkadaşlar sizde ekranı açıp kapatmaya yarayan menteşelerde çok hafiften böyle çıtlama sesi var mı ? Benimkinde menteşelere biraz bastırınca ve ekranı açıp kaparken çok hafiften çıtırdama sesleri geliyor böyle kontrol ettim ama bi kırıklık çatlaklık falan yok anlamadım sizde böyle bir durum var mı ?

Sag mentesede problem yok ama sol mentese dediginiz gibi cit cit ses yapiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacım youtube da sorun mu var. SSD takma videosunu bulamıyorum
  • Beyler kaç saat pil süresi alıyorsunuz? Benim 1 saati zor çıkarıyor
  • A.E.C kullanıcısına yanıt
    Abone olmak ve çevrelere eklemeniz gerekmektedir
    plus.google.com
    Oturum açın - Google Hesapları
    https://plus.google.com/+ugurdo

• A.E.C kullanıcısına yanıt
    Pil 2 saat normalde gidiyor .%100 dolunca devreden çıkıyor. İşlemci İ5 ve %85 limit koydum .Buda etkiler.
    Acemi Üstad [Tekno]youtube
    Bilgisayar ısınma sorunu. 10 -25c etkili %90 çözüm [Masaüstü - Notebook] Safe Cpu
    https://www.youtube.com/watch?v=YXVSpBrCsrI

• Merhaba hocam bu gece bilgisayarı açtım şarja taktim direk crysis oynamaya başladım. Oyunu kapattıktan sonra batarya dikkatimi çekti. "PRİZDE AMA DOLMUYOR." yazıyordu. Uzunca ayarlardan ordan burdan uğraştım düzelmedi. Arkadaki reset deliğinden reset attım, yine düzelmedi tam ümidimi kesmiştim servise vereyim diyordum ki, bir sitede şarj girişindeki pinle alakalı diye okudum elime ince bir tığ alip pinin sağ ve sol tarafina değdirdim hafifce iyice bozulmasin diye tekrar takinca şarj olmaya başladı. Lakin bu konu canımı sıktı gece gece acaba bozuldumu diye sizlerinde adaptör ucu bu sekilde mi benim pinler icerimi kaymis ?

Acer VN7 Almayı Düşünenler (Kullanıcıları) Kulübü

• Pil Dolmuyor Hatası Çözümü 🔋

Adaptör kablosunu çıkarıp, 10 dakika pc kullanın, %95 e indiğinde takın. Düzeliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.ugurdo -- 1 Ağustos 2015; 16:34:12 >
  • ben bu laptopu almayı planlıyorum çok hoşuma gitti. hepsi burada da şuan 2.900 tl sizce değer mi bu kadar paraya, bir ay içinde düşer mi hiç fiyatı?
    http://www.hepsiburada.com/acer-vn7-791g-57bp-intel-core-i5-4210h-2-9ghz-3-5ghz-8gb-1tb-17-3-tasinabilir-bilgisayar-pm-bd601302
  • Tesekkur ediyorum

• organizzma kullanıcısına yanıt
    3 Aydır Kullanıyorum, Tavsiye ederim
    2650 tl civarında Fiyatı.
    Acer V Nitro Hakkında Detaylı bilgi için, Videolar ve Birde Facebook sayfası hazırladım.
    c.ugurdo Yazıp Arama yapmanız yeterli

• Bir hafta önce Vatan Bilgisayar Ankara Keçiören'den i7 16gb lık versiyonunu sipariş ettim. Bugün geldi dediler, gittim. Kutuyu açtık kutunun köşesi hafif ezilmişti. İçin açtık Laptopun sağ köşesinde bir parça kırılmış. Değişim istedim. Tekrar bir hafta bekleyeceğiz. Hiçbir yerde yok ürün Ankara'da. Gene içine etmezler inş.
  • Supertramp* kullanıcısına yanıt
    Ankarada ikamet ediyorum keciorende bimeksten i7 li modeli ankamallde vardi 7 gun once aldim en iyi fiyat garantisiyle golddaki fiyati cektim 3197 liraya indi bimeks i7 li modeli aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: MadEagle06

Ankarada ikamet ediyorum keciorende bimeksten i7 li modeli ankamallde vardi 7 gun once aldim en iyi fiyat garantisiyle golddaki fiyati cektim 3197 liraya indi bimeks i7 li modeli aldim

Çok iyi yapmışsın ya. Ben ödemeyi yapmıştım çoktan sanırım geri iade olmuyor.
  • Merhaba arkadaşlar ben bu akşam i7 li modeli almaya gidiyorum en iyi fiyat garantisiyle bimeksten umarım olur da alırım:).

Ürünü alırken orada açtırtıp kurulumu yaptıracağım fakat benim bu ölü pixel ve ışık sızması olup olmadığını nasıl anlamam gerekiyor( karanlıkta falan mı test etmem lazım) ? Nasıl anlayabilirim notebookta böle bir olay olup olmadığını yardımcı olursanız sevinirim.
  • ayrıca arkadaşlar golddan alırsam kötü mü olur? Gold ile ilgili sorunlar cıkıyormus. Bununla ilgili ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: u_do

3 Aydır Kullanıyorum, Tavsiye ederim
    2650 tl civarında Fiyatı.
    Acer V Nitro Hakkında Detaylı bilgi için, Videolar ve Birde Facebook sayfası hazırladım.
    c.ugurdo Yazıp Arama yapmanız yeterli

gold da o fiyata, onun dışında vatanda 3000 hepsiburada da 2900
    golddan o kadar çok şikayetçi arkadaşım oldu ki bende onların arasına katılmak istemiyorum.
    ya vatandan ya da hepsiburada dan alacağım o yüzden fiyatı bu ay içinde oralarda daha ucuzlar mı? şuan 3000 vermeme değer mi?

• Golddaki fiyati cekin bimekse gidin en iyi fiyat garantisiyle dusurun fiyati ben bimeksten aldim 3197 liraya i7 li model

• quote:

Orijinalden alıntı: MadEagle06

Golddaki fiyati cekin bimekse gidin en iyi fiyat garantisiyle dusurun fiyati ben bimeksten aldim 3197 liraya i7 li model

çok teşekkür ederim bunu öğrendiğim iyi oldu.

edit: golddaki pc ile vatandakine baktım ürün adı filan hep aynı ama vatandakinde işlemci hızı "2.9 GHz Turbo İle 3.5 GHz" iken goldda "2 Ghz-2.9 Ghz" diyor?
    bir fark varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi organizzma -- 4 Ağustos 2015; 23:00:34 >
  • Ürünü kesinlikle bimeksten ALIN
    Golddaki satıcının dediği: ürünü Alıp Kapıdan çıktıktan sonra muhattabınız servis biz karışmayız
    Bimeksteki satıcının dediği: ürünü ALIN 15 gün içinde sorun olursa biz değişim yapar yardımcı oluruz yeni ürün servise gitmesin gerek yok zaten ve Güler yüz
    Bende bimeksten aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • organizzma kullanıcısına yanıt
    fark olacagını sanmıyorum sadece ne sattıklarını bilmiyorlar okadar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.