Şimdi Ara

Acer VN7 Almayı Düşünenler (Kullanıcıları) Kulübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
1
Favori
15.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gold u zaten hiç önermiyorlar. Büyük ihtimalle bu perşembe bimeksten alacağım ürünü. Yorumlarınız için teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi organizzma -- 5 Ağustos 2015; 4:42:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: organizzma

Gold u zaten hiç önermiyorlar. Büyük ihtimalle bu perşembe bimeksten alacağım ürünü. Yorumlarınız için teşekkürler :)

Işık sizmasını kontrol edin orada alırken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isi degerleri burda normal mi sizce
    Acer V Nitro 17 GTA V:

• quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

quote:

Orijinalden alıntı: organizzma

Gold u zaten hiç önermiyorlar. Büyük ihtimalle bu perşembe bimeksten alacağım ürünü. Yorumlarınız için teşekkürler :)

Işık sizmasını kontrol edin orada alırken

Işık sızması derken tam olarak neye bakmam gerekiyor :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler i5 modelini almayı düşünüyorum. Herhangi sorunu var mıdır ? Birde soğutucusu nasıl onu merak ediyorum
  • Bende i5 li versiyonunu aldim.i7 için fazla para dökmeye gerek yok:) Herhangi bir performans,yavaslik hissettirmiyor.Bu isik sizmasi olayina gelince.Ekrani kaplayan plastik çerçevelerin bazi noktalar da ekrana daha fazla sıkı,baski yapmasindan kaynaklaniyor.Tabi ekranin ortasindaysa bu ozaman bir sorundur! Mesela benimkindede çok hafif beyaz kisimlar var zor belli olan köşelerde.Çerçeveyi çok hafif araladiğinizda kayboluyor.Yani ne wifi çekim nede herhangi bir sorunu yok.isinma problemi de yasamadim.

• Bu Işık sızması baya fazla bende bır haftada ıkıncı kez degısım yapmış olucam gıdersem moralim Sıfır şuan acaba almasamıydım diyorum kendı kendıme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan yeni aldığım i5 li modelden yazıyorum. Her türlü yardımınız için çok teşekkür ederim. ürünü gold'taki fiyata bimeksten aldım. Bimeksteki fiyata göre 300 tl daha ucuza almış oldum. üstüne birde bimeks güvenilirliği tabii. bu en iyi fiyat garantisinden bahseden arkadaşa sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
    ışık sızması olayına bakmadan aldım ama ekranda şuan ışık sızması yok. şimdi de win10 a yükseltiyorum hadi hayırlısı

yalnız laptop baya baya iyi yav, hele ekranın boyutu..
  • Şans işte bi turlu adamakıllı kullanamadık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • organizzma kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam gule gule kullanin

• saolun yalnız bu fanları kendimize göre en yüksek hızda filan çalıştıramıyor muyuz? ısınma sorunu var bende şuan.
  • Asus x550jx ve bu bilgisayarın i5 modeli arasında kaldım.Gömülü batarya,wifi sorunu,ışık sızması gibi sorunlardan dolayı almak istemiyorum biraz.Hangi leptop daha iyidir? Detaylı cevap verirseniz almam konusunda iyi olur.Şimdiden teşekkür ederim.

• organizzma kullanıcısına yanıt
    Hocam acer assistan mi ne var oraya girin cooler bost u aktif edin yoksa fanlar hep sabit calisir turbo fan devreye girmez

• Senterikass S kullanıcısına yanıt
    Dediginiz modeli biliyorum lakin 720p ekrani sanirim v ekran ips degil ustune daha kucuk ustune 950m var lakin ddr3 bellekle geliyor oda %10 15 az performans demek bu denim bilgisayarim isik sizmasi varmi bakin birde gomulu bataryayi dert etmeyin zira batarya yuzde 95 in ustune cikinca akilli batarya bataryayi kapatip pirizden oynatiyor oyunu ki oyun bilgisayarlarinda batarya zaten onemsiz

• Ips panel istiyorsaniz isik sizmasi her bilgisayarda oluyor televizyonlarda bile malesef cunku sistem kenardan aydinlatmayla oluyor azda olsa her ipsde var isik sizmasi lakin sadece siyah ekranda belli iluyor tabi tercih sizin ben 17.3 inci gorunce direk aldim i7 lisini 3190 liraya :D

• Cevabınız için teşekkür ederim. Fakat hala kararsızı,.Sorduğum kişilerin yarısı Asus yarısı Acer diyor. Bi karar veremedim 😂😂

• Asusla acer servisleri aynı. Son dönemlerde acerin asusa göre kutudan sağlam çıkma oranı daha fazla. Asusun ürünleri kaliteli fakat bir kalite kontrol sorunu var.

• Işık sızması tam olarak nasıl oluyor ? Fotoğraf atabilir misiniz ? Bu hafta sonu alıcam büyük ihtimalle inşallah Acer pişman etmez 😒😒

• quote:

Orijinalden alıntı: gholen

Asusla acer servisleri aynı. Son dönemlerde acerin asusa göre kutudan sağlam çıkma oranı daha fazla. Asusun ürünleri kaliteli fakat bir kalite kontrol sorunu var.

açıkçası marka olarak bakmamak lazım sen işlemcisine falan filan bak hangisi daha iyiyse içine siniyorsa al. Markalar sadece ürünün kasasında devreye giriyor. laptopunuzu iyi kullandığınız sürece bir sorun çıkacağını öyle çok sanmıyorum açıkçası. ikiside bence güzel markalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi organizzma -- 8 Ağustos 2015; 15:11:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadEagle06

Hocam acer assistan mi ne var oraya girin cooler bost u aktif edin yoksa fanlar hep sabit calisir turbo fan devreye girmez

ben laptopta arıyorum ama hiçbir şey bulamıyorum. internette de ufak bir araştırma yaptım yinede pek bir şey bulamadım. Benim bu fan olayını çözmem gerek :/
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.