Şimdi Ara

Acer vn7 i5 2-3 yil sorunsuz goturur mu ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bings

tam bilemiyorum hocam acer a.karar verirsem 1-2 haftaya alirim

Estetij bi laptop dusunuyorum.o yuzden Msi dusunmedim hic

Açıkçası estetik istiyorsanız Lenovo y50-70 veya y510p gibi serilere bakın. Örneğin y510p de 755m sli var yani 2 tane 755m gddr5 ekran Kartı ve i7 mq serisi işlemcisi var. Tam size göre araştırın derim. Acer gibi yerli firmalarda casper içinde geçerli Isınma sorunu şikayeti çok oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan907kaan

quote:

Orijinalden alıntı: Bings

tam bilemiyorum hocam acer a.karar verirsem 1-2 haftaya alirim

Estetij bi laptop dusunuyorum.o yuzden Msi dusunmedim hic

Açıkçası estetik istiyorsanız Lenovo y50-70 veya y510p gibi serilere bakın. Örneğin y510p de 755m sli var yani 2 tane 755m gddr5 ekran Kartı ve i7 mq serisi işlemcisi var. Tam size göre araştırın derim. Acer gibi yerli firmalarda casper içinde geçerli Isınma sorunu şikayeti çok oluyor.

Yorumunuz.icin tesekkurlerde fiyati asiyor biraz artik 15" lere yonelecegim

• Bings kullanıcısına yanıt
    o zaman söyleyim dell in kalitesini kullanan bilir :) çok güçlü bir laptop değil ama parçalar malzeme çok kaliteli . dell in asıl klayı bu macbook gibi düşün kalite icin performans tan veriyor . dell in oyun laptoplar ı alienware yani 7537 oyun laptobu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: elkarun

o zaman söyleyim dell in kalitesini kullanan bilir :) çok güçlü bir laptop değil ama parçalar malzeme çok kaliteli . dell in asıl klayı bu macbook gibi düşün kalite icin performans tan veriyor . dell in oyun laptoplar ı alienware yani 7537 oyun laptobu değil.

15 inc te 2500 liralari dusunursem.zaten direk 7537 alirim hocam ama ben oyun oynamadigim.icin estetigi iyi olan 1000-1500 arasi bisi bakicam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.