Şimdi Ara

Acer W700

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Acer w700 le Windows 8 tablet ararken tanıştım .
    elimde hemen hemen hic açmadığım 2 notebook biri i7-7690 diğeri i3-hd3000 var bir ipad 2 bir samsung note a sahibim ipad i genelde kullanıyorum samsung note u ise çoğunlukla , mucize bir alet benim için .
    Genelde evde olduğum için desktopumu notebooklara tercih ediyorum .
    Desktopuma Windows 8 yüklediğim an bir şeylerin farklı olduğunu anlamıştım .Çok iyi bir işletim sistemi . Hemen kendini belli ediyor .Ve Windows 8 tablet arayışına girdim.
    Acer w700 u 2. el olarak 1250 Tl ye aldım .
    İlk gördüğümde çok şaşırdım . Beklediğimden inceydi . Çok şık bir duruşu vardı . Üstündeki metal üst yüzey kaliteliydi DV6-6C03ET A7N35EA noteboogumla kıyasladığımda aradaki fark bariz acer üstünlüğündeydi .
    Sonra 2. dikkatimi çeken 5 megapixel kamera oldu . İlerliyen zamanlarda kamerayı incelediğimde hayal kırıklığına uğradım .Yeterli düzeyde iyi olmadığna karar verdim .Samsung note umdaki kamera ile kıyaslandığında tartışılmaz derecede kötüydü. Artık kameralar minumum 8 mp olmalı .
    Pil ömrünü çok merak ettim ağır bir biçimde kullandım 8 saat gittiği yazıyordu 5.5 saat hic durmadan kullanabildim .
    Ekranı en üst noktası burada ipad3 ekranından bahsediyorum cunki görmuştum elimdeki ipad 2 ile kıyaslamıştım Acerin ekranıda ipad 3 gibi inanılmaz güzel . Çok dinamik . 1900x1080 cözünürliükte kullandım devamlı . Tam bir görsel şölen . Fakat fontlar ve buttonlar küçüldüğü için dokumatik olayı tam isabetli çalışmıyabiliyor . bazen 2. hatta 3. kez o naktaya basmak gerekiyor. Kesinlikle fontlar bu çözünürlükte büyütülmeli . Daha orasını karıştırmadım .
    En can alıcı noktası dokumatik olayından bahsedeyim . beklendiğimden çok ama çok üstün bir performans sergiliyor bu konuda . genelde asus transformerla hep ipad 2 mi kıyaslamıştım . her zaman benim için ipad dokumatikde kraldı . samsung not ile hemen hemen aynı kademede bir dokumatik ekrandan bahsediyoruz burada daha iyisi zaten ipad bence. dokumatik üst düzeyde 10 parmağı daha denemedim:P
    Ekranın bakış acısı çok iyi nerden bakarsanız bakın sanki direk önünden bakıyorsunuz çok iyi . Harkulade.
    Hızına geleyim hemen . Hızını hemen çok değerli arkadaşım olan bir üstadtın yanına giderek denedim . Onda asus x202e vardı başka bir Windows 8 tabanlı tablet hemen karşılaştırdım transformerın aynısı idi dış görünüşte çok ilgi çekici şıktakılıp çıkartabilen klavyesi vardı yanında 1150 den alıp 1220 gibi bir rakama satıyormuş . Ya dedim klavyenin cazibesine kapılıp acaba onumu alsaydım . O da beni arayıp onu göstermek istiyormuş zaten .
    Pentium m işlemcisi vardı . Acerden kesinlikle daha inceydi ama klavyeyi hesaba katmazsak acer w700 daha cook daha kaliteli ve daha gösterişli duruyordu arka kıvrımı kesinlikle daha bir seksi .
    Ve ekranı daha büyük evet kesinlikle daha büyük tü bariz bir fark var ikisini yanyana koyunca . hemen kimki daha hızlı tartışmasına girdik. ben acerden emindim . cinebenchi yükledik ama ben itiraz ettim bbenimki 1900x1080 onunki 1024 cozunurlukteydi acerin cozunurlugunu eşit bir karşılaşma olsun diye düşürdük . acer daha ilk taramalarda yaklaşı 4 misli hızlı olduğunu kanıtladı tesdt sonu 3 misli hızlı olduğunu kabul ettik.
    Uzman arkadaşım ekrana bayıldı o ipad düşmanıdır ipad 3 birde bunda var böyle bir çözünürlük dedi hic tablette böyle bir şey görmemiştim dedi . :P
    menüler cok hızlı Windows arası geçişler ipadden çok çok hızlı açılması 6 saniye desede biz 7 saniye tutuk 7 saniyede açılıyor. Fakat kullanım çok ama çok hızlı şöyle diyeyim i7li notbookumdan daha hızlı samsung noteumdan daha hızlı ipadimden daha hızlı . (menüler arası gezmek ekran açıp kapamak program açıp kapamakdan bahsediyorum gazete okumak falam )
    hemen bir samsung seri 8 e bağladık hdmi den . you tubedan 1080 p bir video açtık çok iyi görüntü ve akıcı bir oynatım vardı . burada her şey çok tatmin edici idi .
    ses kalitesi çok iyi olmakla birlikte bağladığımız ses siteminde test ettik
    ses siteminden çıkartığımızda kendi sesini duyamadığımızdan tamamı ile sustuk odadaki her elektronik aleti kapattık . pencereleri sıkıca kapattık hatta ışıkları bile söndürdük odada çıt yoktu :P evde bir steteskop olmadığından ses testini yapamadık.
    Şaka bir yana kendi kolonu ses gücü felaket hatta felaket ötesi sanırım bir araç. içinde kesinlikle duyulmaz bile çok kötü berbat .
    elde ağır olduğuna dair yazılara rastladım kesinlikle katılmıyorum ele güzel oturuyor hatta değil 10 dakka 1 saat sonra bile elden bırakmak istemiyorsunuz evde herkesin odağı oldu herkes onlan oynamak istiyor.
    Ben hemen çok uzun zamandır severek oynadığım eve online ı yükledim orta düzeyde gayet güzel oynanıyor dokumatik olayı eve online için inanılmaz bir deneyim bence her eve online oıynıyan ve oyundan zev alan kişi bu deneyimi denemeli dokumatik ekranda bambaşka bir güzellik .
    wifi yi iyi sorunsuz .
    Gelelim en büyük soruna ÇOK ama Çok rahatsız edici bir sorunu var
    Elimizde ki alet gerçek bir Windows surface lerdeki gibi rt değil kırpılmış Windows yani
    Dolayısı ile 64 gb alette Windows 8 den sonra 25 gb boş yer kalıyor. 11 gb eve online ı yükledikten sonra 14 gb bir boş yerim kaldı . şimdiden kara kara nasıl bir çözüm bulacağıma yöneldim aleti açıp ssd yi değiştirmek için iphone açmada kullanılan vakumlu acıcaklardan gerek sistem aynı yapıştırma hic bir vida yok. Açılsa bile anladığım kadarı ile içindeki ssd bizim kulladıgımız gibi değil farklı bir ssd iki notebugumdada intel 330 ssd kullanıyorum i3 ve i7 den kat ve kat hızlı acıyor . z2 si olan ssd li bir arkadaşıma götürdüğümde oda acılışdaki hıza şaşırdı .
    Önemli not yazımı yazdıktan sonra tekrar eve online oynuyordum ekran kartını merak ettim intel hd4000 olduğunu öğrendim ve çok şaşırdım intel inanılmaz bir ekran kartı yapmış . pilin tam zor kullanımda 5 saatin üzerinde gittiğini varsayarsak yaklaşık 5.30 saat bu kadar grafik performansı hayret . Gerçekten her erkeğin rüyası gerçek olmuş . Ve ben bu rüyaya sahibim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akirafes -- 30 Kasım 2012; 17:21:04 >

• Doyurucu bi bi inceleme olmuş gerçekten.
    Ben de yakında bi fırsat bulup incelemek istiyorum Media Mark'da...
    Samsung'a karar vermiştim ama android'den hiç anlamam. O yüzden android mi, windows mu hala karar veremedim.. Acer'i de bi inceleyeyim ona göre karar vereceğim.
  • Bu nasıl bir Türkçe arkadaş? Bir cümleyi 2-3 kere okuyorum
  • sim kart takılanı varmı bu modelin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayı düşündüğüm bir model , masaüstünde kullandıgınız programlar hiç yüklediniz mi ? oyun hangi oyun merak ettim
  • incelememe bir ek yapmak istiyorum
    Windows tabanlı tabletler tablet olarak çok kullanışsız kendi fikrim.
    Şu an için kesinlikle bir ipad veya android tablet yerine konmaz .
    Bu ek yukarıdaki incelememe bir ektir .
    Yine kendi fikrime göre bir notebook ve ya ultra book un yerine kesinlikle bir Windows tablet almayın .
    Tablet 300 mb lık işletim sistemi ile güzel 30 gb Windows 64 bit ile değil bence .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencagri

Bu nasıl bir Türkçe arkadaş? Bir cümleyi 2-3 kere okuyorum

+1 milyon

sanki webde bir yerden almış ve otomatik çevirisini yapıp buraya kendi incelemesi gibi koymuş arkadaş...bu Türkçeye ancak bu denir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drlevent -- 21 Aralık 2012; 22:42:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akirafes

incelememe bir ek yapmak istiyorum
    Yine kendi fikrime göre bir notebook ve ya ultra book un yerine kesinlikle bir Windows tablet almayın .
    Tablet 300 mb lık işletim sistemi ile güzel 30 gb Windows 64 bit ile değil bence .

İncelemede yere göğe sığdıramamışsınız, eklemede ise yerin dibine sokmuşsunuz. Ya siz bu ürünü hiç kullanmadınız ya da değer yargılarınızda çok ciddi sorunlar var.
  • arkadaşlar 2 aydır kullanıyorum ben şöyle bir sorun keşfettim yabancı forumlarda araştırdım bu cihazlarda oluyormuş sizdede var mı? sorun

örneğin hiç kapatmadan internette geziniyorum yarım saat kadar geçtikten sonra atıyorum chrome u minimize ediyorum ve masaüstü arkaplanınız siyah ise ekranda izler kalıyor chromedan
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

quote:

Orijinalden alıntı: akirafes

incelememe bir ek yapmak istiyorum

İncelemede yere göğe sığdıramamışsınız, eklemede ise yerin dibine sokmuşsunuz. Ya siz bu ürünü hiç kullanmadınız ya da değer yargılarınızda çok ciddi sorunlar var.

harbiden nasıl bi inceleme nasıl bi türkçe bu arkadaşım

• Gönderilememiş taslaklar İşlem
    Hong kong ta şu modeli gördüm. Acaba 64 GB daki sorun 128 Gb ve bu işlemci ile (sanırım incelemenizdeki i3 işlemci) sanırım sorunsuz çalışır.

ntel Core i5-3337U
    11.6å
    SSD 128GB
    4GB
    Windows 8

Not: Ayrıca inceleme bence güzel olm
  • Arkadaşta türkçe sıkıntı. Anlıyarak okursanız inceleme güzel. Bende bu tableti almak istiyorum. Benim kanaatim android sistemli iyi ve büyük ekran bir telefonunuz varsa, android tablete gerek yok. Benim gibi 15" laptop taşımayı sevmiyorsanız, küçük ekran yeterli sistem olsun, olmadı arada tv ye bağlarım diyorsanız kesinlikle win8 tablet tavsiye ederim. Win8 tabletlerin çoğunu denedim. Görüntüsü, kullanımı, kalitesini, bu fiyata diğer tabletlerde bulamazsınız. Benim nacizane fikrim yurt dışından getirebilen (getirtebilen) varsa i5 işlemcili olanını alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobeduck -- 3 Aralık 2013; 14:04:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bozuk Türkçemle bir ek daha yapayım .
    Şu an Yoga kullanıyorum . tam aradığım aleti buldum .
    Gerçek bir hybrid tablet ve ultrabook yapmışlar .
    Bende ipad 3 ve samsung note 10.1 var. en Çok yakındığım yönleri wifi in yetersiz çekim gücü .
    herhangi bir notebookla kıyasladığınızda çok düşük kalıyor .
    Yoga nın çekim gücü çok iyi .
    Çok ergonomik . i5 bendeki yoga . Herkese tavsiye ederim.
    Ben yoga 2 ye upgrade yapıcam .
    yoganın onlarca + yönü var bugune kullandıgım aletlere göre hic birini anlatmadan gördugüm tek eksi yonü
    düşük çıkış gücü olan ses düzeyi.
    YOga +1 herkese şiddetle tavsiye ederim . alternatifi tek yoga 2.
    Onlarca alet alıp değiştirdim . Tavsiyeme güvenin.
    pil 6 saat full kullanımda gidiyor. ekran dokumatiği ipad e gordugum en yakın alet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akirafes -- 5 Aralık 2013; 18:45:19 >
  • ahmetsan01 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    http://www.makeuseof.com/tag/how-to-replace-or-upgrade-the-ssd-in-your-windows-8-tablet/
    Katı hal sürücüsünü değiştirebiliyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.