Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Acer X113H Projeksiyon Cihazı Sıfır gibi 300saatte 350TL Satın Al 28 Temmuz 2018 09:55 1 1 Acer X113H Projeksiyon Cihazı Sıfır gibi 300saatte 350TL Okul için Para toplanıp alınmış.Ardından Akıllı tahta gelmesiyle rafa kalktı toplamda 250saat kullanılmış.Sınıfın dağılması ile tanıdığım bir sınıf velisi satışa çıkarttı.Elde edilen parada çocukların okul balosunda harcandı.Benim satın alma hikayem budur :) O yüzden bu kadar temiz ve az kullanılmış.50 saattirde ben sahibiyim.şuan 300 küsür saatte.Sıfırdan pek farkı yok.Sunum okul projektörüdür.Ama yüksek kontrastı ile multi olarakta iş görür diyebiliriz.Fazla para harcamak istemeyen ama temiz bir cihaz almak isteyenlerin tercihi olabilir.13:000 kontrast 2400lümen parlaklık 800x600 çözünürlük var.Vga portu mevcut hdmi yoktur.acer x113h ve x113h pro serileri var. h proda hdmi var.Bunda yok bu standart seri karışıklık olmasın..5 metreden 100" civarında net ve çok parlak görüntü alabiliyorum.5bin saat lamba ömrü mevcut olup jelatinleri dahi üzerinde mevcuttur.İstanbul şişli feriköyde evimde test edebilirsiniz.İş yerimse karaköyde buradada test ederek alabilirsiniz.Tercihim evden yanadır.Yakın ilçelere yakıt masrafı kapsamında bende getirebilirim.Satma sebebim odamdaki mesafenin bu projeksiyonu kurtarmamasıdır.*Kutu kumanda mevcut değildir sadece ürün ve güç kablosu ile teslim edilecek.İstanbul dışıda mng kargo ile anlaşmalı olarak gönderebilirim.Ancak Projeksiyon ampülü fazla sarsıntıyı sevmez Ampülün ömrünü ne denli etkiler bunu bilemiyorum birinci tercihim elden alınmasıdır.TakasÜst model kısa atım projektörlerle tv lerleMotosiklet aksesuarlarıyla olabilir.İyi günler Dilerim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Dolu kasa İntel xeon 5450 /gtx 750ti kasa 2000TL İpod Shuffle 1gb 2.jenarasyon 50tl Gri Model İpod Shuffle 2.jenerasyon 1gb turuncu kutulu tertemiz Ps3-f710 Kol Tutucu Duvara Ahşapa Monte