Şimdi Ara

30.000 saat lamba ömürlü LG HS201 Projeksiyon+Storlu Perde 899.90 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.780
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG HS201 800X600 200 ANSI LUMEN LED HDMI/USB (30.000 SAAT LAMBA OMRU) PROJEKSİYON CİHAZI HERŞEY DAHİL FİYATI 899.90 TL

CODEGEN 180X180 CM STORLU PERDE HEDİYE SINIRLI STOK.

PEŞİN FİYATINA 9 TAKSİT

TÜRKİYE'NİN HERYERİNE ÜCRETSİZ KARGO

http://www.webtedarik.com/lg-hs201-800x600-200-ansi-lumen-led-hdmi]usb-(30.000--saat-lamba-omru).html

PERDE İSTEMEYENE PTT KARGO İLE KAPIDA PEŞİN ÖDEME VEYA HAVALE/ EFT FİYATI 860 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www.webtedarik.com -- 24 Ağustos 2010; 12:57:55 >

• Site hakkinda hic bir fikrim yok ancak bu urun zamaninda forumda epey konusulmustu. Isik gucu 200 ANSI olmakla birlikte, LED teknolojisi oldugu icin pek cok arkadas daha yuksek degerli urunler kadar parlak bir goruntu sundugunu ve karanlik ortamlarda kullanildigi taktirde de (ayri bir sinema/hobi odasi gibi) cok daha pahali urunlere rakip olabilecek canlilik sundugundan bahetmisti. Lamba omru ise 30000 saat neredeyse evlerimizdeki televizyonlari emekli edebilecek bir sure (projeksiyon cihazi elbet TV dan daha az kullanilacaktir :) )

Urunun fiyati da benim inceledigim kadariyla piyasaya gore yaklasik 100-150 TL daha ucuz gibi sanki, ihtiyaci olanlar icin firsat olabilir
  • stok varmı bilemem ama istanbul bilişim listelemesi çok daha ucuz

http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_HS201-DLP-PROJEKSIYON,11899.html
  • Sürekli kullandığım bir cihaz ve inanılmaz memnunum. Forumda da oldukça uzun kullanıcı yorumlarının olduğu topic mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keleminabi

stok varmı bilemem ama istanbul bilişim listelemesi çok daha ucuz

http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_HS201-DLP-PROJEKSIYON,11899.html

Sadece listeliyor onu... satmıyor... Stok sorunuz yazan ib ürünlerini koymayalım lütfen...

Fiyat gayet uygun görünüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 24 Ağustos 2010; 15:28:08 >
  • Projeksiyon konusu açılmışken..

Projeksiyonda HD Ready var bildiğim kadarıyla.
    Full HD gibi çözünürlükte projeksiyonlar varmıdır.?

Fiyatları nedir acaba .?
    Bu işin babaları kimlerdir.?
    Hangi ürün alınabilir acaba bilgisi olan arkadaşlar varsa
    Bilgi verirlerse iyi olur...
  • 200 ANSI projeksiyon alacağınıza hiç almayın. 200 ANSI 200 ANSIDIR. Led olması birşeyi değiştirmez. Ufacık ekranda kapkaranlık ortamda film izleyip gözlerinizi yormayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratremix

200 ANSI projeksiyon alacağınıza hiç almayın. 200 ANSI 200 ANSIDIR. Led olması birşeyi değiştirmez. Ufacık ekranda kapkaranlık ortamda film izleyip gözlerinizi yormayın.

kardeş bilmiyorum cihazı gördünmü kullandınmı nerden vardın bu kanıya ben aylatdır kullanıyorum ve çok memnunum ilgili topiğe bakıp incele istersen bir cihazı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1907İZMİR

quote:

Orijinalden alıntı: muratremix

200 ANSI projeksiyon alacağınıza hiç almayın. 200 ANSI 200 ANSIDIR. Led olması birşeyi değiştirmez. Ufacık ekranda kapkaranlık ortamda film izleyip gözlerinizi yormayın.

kardeş bilmiyorum cihazı gördünmü kullandınmı nerden vardın bu kanıya ben aylatdır kullanıyorum ve çok memnunum ilgili topiğe bakıp incele istersen bir cihazı

Daha önce projeksiyon kullandım, tecrübem var. Sen memnun olabilirsin çünkü daha iyisini görmemişsindir. 2000 ANSI DLP ile yanyana koy bakalım led olanın yüzüne bakıyomusun bi daha?

• 6 adet kalmıştır. 2 adeti ön siparişlidir.
  • quote:

Daha önce projeksiyon kullandım, tecrübem var. Sen memnun olabilirsin çünkü daha iyisini görmemişsindir. 2000 ANSI DLP ile yanyana koy bakalım led olanın yüzüne bakıyomusun bi daha?

Yine elma ile armutu karıştırmışınız 2000 ANSI 30.000 saatlik projeksiyon varmı? 15000 saate de razıyım fiyatıda 900 ü geçmesin hemen alıyım
  • 3000 saat olmasın o ? Lamba ömrü bu kadar yüksek bir değer ilk defa duyuyorum.
  • Evvet 30.000 saat doğru LED teknolojisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderace

quote:

Yine elma ile armutu karıştırmışınız 2000 ANSI 30.000 saatlik projeksiyon varmı? 15000 saate de razıyım fiyatıda 900 ü geçmesin hemen alıyım

Yahu ne derdiniz var projeksiyon lambasıyla? Sabahtan akşama kadar film mi izleyeceksiniz sanki? İmkansız birşey. Ben 2 yıl kullandım, sürekli dizi izledim film izledim yinede 1500 saati geçmedim. 3-4 yılda bir 200 euro lamba parası vermek zor geliyorsa hiç girmeyin projeksiyon işine zaten. Sanki 30bin saat led lamba ömrünü doldurabileceksiniz de önümüzdeki 10 yılda... Zaten 3-4 yılda bir teknoloji eskiyor, yenileniyor bırakın bunları.

• ayni cihazi bende kullaniyorum 3-4 ay fln oldu alali... 200 lumen nedir demis arkadasin biri..bilmedigimiz kullanmadigimiz cihazlar uzerine ahkam kesmekten bikmadik resmen... 2000 lumen de kullandim arada isik siddeti olarak hicbir fark yok... sadece ben cok uzaktan kullaniyorum 3m ye fln yansitiyorum kalitede kayip oluyor haliyle ama 2m perdede fln gayet guzel, hatta bazen komidine koyuyorum yatakodasinin beyaz duvarina yansitip tv niyetine dahi kullaniyorum odada, cok kucuk bir alet bildiginiz 1 karis...bu mu diyorsunuz kutuyu acinca ama performans oyle degil... ayrica usb destegi v.s de var divx filan izlenebiliyor, guzel ses vermese de sunum yaparken fln isinizi gorsun diye uzerinde yerlesik hoparlor de var... malesef ben aldigimda 1100 tl ye almistim : ).. 80tl de storlu perdeye verdim... alacak arkadaslara tavsiye ederim cihazi, ama para varsa tabii 2ooo - 25oo tl ye plazma ayarinda projeksiyonlar da var...
  • bi ara bunu alıcaktım kafaya koydum.fiyat en düşük exa da buldum, bayi çıkış fiyatına alabiliyordum ve 920 tl idi.1 tane vardı stokta.
    daha sonra istanbul bilişimden LG LE5300 LED tv aldım.şimdi buraya baktım da, fiyat güzel perde ile beraler.alınır reyis.
    görüntüsü süper ben kullandım bi tanıdığımda.Forumda da bayağı sayıda kullanan var.alıcaklar kaçırmasın
  • Okullarda eğitim için kullanılabilir mi acaba? Lamba ömrü çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackdaniels_35

Okullarda eğitim için kullanılabilir mi acaba? Lamba ömrü çok iyi.

Valla taşınabilirlik açısından okullara ideal bence.
    Bizim müdürle konuşayım 2-3 tane aldırabilirsek her sınıfta kullanma imkanımız olur.
    Fakat sınıfları tam olarak karatma imkanımız biraz düşük, ANSI değerinin düşük olması bu açıdan olumsuzluk teşkil edebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: Jackdaniels_35

Okullarda eğitim için kullanılabilir mi acaba? Lamba ömrü çok iyi.

Valla taşınabilirlik açısından okullara ideal bence.
    Bizim müdürle konuşayım 2-3 tane aldırabilirsek her sınıfta kullanma imkanımız olur.
    Fakat sınıfları tam olarak karatma imkanımız biraz düşük, ANSI değerinin düşük olması bu açıdan olumsuzluk teşkil edebilir.

Yahu şaka mı yapıyorsunuz? Ofis için üretilen projeksiyonların ANSI lumen değerlerine bir bakın hepsi 2000 ve üstüdür (2500 - 3000 tercih edilir). 200 ansi projeksiyon kocaman sınıfta nasıl kullanılsın? İnsaf! Okulun zorla toplanan paralarını çarçur etmeyin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.