Şimdi Ara

Acer X27 4K monitör, Sol kosedeki sorun mu kir mi ? :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2019 yaz ayında ciddi bir mebla para ödeyip aldıgım monitorumunde garantisi bittikten sonra bir şey farkettim ya da gerçekten yeni oldu hiç bir fikrim yok. Bir çok kişiye göre sorun mu yada aldigimiz diğer ürünler daha mı az problemli monitor olarak bilmiyorum ama durumumu izah edeyim. Dışarıdan önce kir zannettim öyle bir görüntüsü var kapattım monitoru sogumasını bekledim ve dışarıdan temizlik yapmayı denedim anladım ki sonra içeriden.

Ark taraftaki ne pixeli ne renk kaybına sebep olmayan ama sanki panelin arasına sıkışmış su lekesi gibi Siyah ve koyu renklerde kesinlikle farkedilmiyor daraştırdım ama direk benimkine benzer bir konuya denk gelmedim fikirlerinizi bekliyorum.

Diyeceksiniz oyunda vs gözüne bile çarpmıyor ne uğraşacaksın ama bir kez gördüm kafamıza takılıyor işte hepinizde vardır. Bu problem ne olabilir ACER servisi ülkemizde çokta güven vermiyor arıza tespiti için bile para isteyen bir kurum. Ne yazık ki bu ürünüde bizim kargo şirketlerine güvenmekte ayrı mesele fikri olan varsa lütfen paylaşsın değer mi bunun için servise gitmeye.

VIDEO ve RESIM Ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SefirEmre -- 6 Eylül 2021; 1:23:7 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.