Şimdi Ara

Acer XB280HKBPRZ 28' 1ms G-SYNC (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu işlem iade değilde sipariş iptali olduğundan belki 5 taksit şeklinde iade değilde direkmen paranızı yatırırlar. Yoksa dediğiniz gibi çok sıkıntı 5 ay beklemek. İnşallah peşin iade olurda bi sıkıntı çekmezsiniz. Sıkıntı olursada 5 taksit şeklinde iade etmeleri şikayet sitelerine yazın. En azından başkalarıda görür ona göre önlemini alır sipariş vermezler ordan
  • drhiziracil kullanıcısına yanıt
    garanti müşteri temsilcisi ile görüştüm 5 taksit olarak ekstrede gözükecekmiş 1 artı birde eksi olarak birbirini götürecekmiş size harcadığınız limitin tamamı yansır tek seferde dediler ayrıca 1 hafta gibi bir sürede beklemedeyim.
    o değilde monitör işini ne yapacağım piyasada oturmuş sorunsuz bir monitör yok bu ay sonuna birşeyler gelirmi oda belli değilki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wikingtoro -- 4 Aralık 2015; 11:08:00 >
  • En azından 5 taksit şeklinde değilde limitin tamamı yansıyacaksa sıkıntı olmaz. Piyasalarada ne zaman gelir oturur 4k monitörler belli değil. Xb280hk yurtdışı piyasasında oturmuştu 1 seneye yakın çıktığından vede genel olarak sorunları belliydi. Ama işte türkiyeye neden getirmiyolar bunu adamakıllı bilmiyorum. Sizin ekran kartınızda nvidia olduğu için g-syncli bir monitör beklemeniz lazım. Asusun 4k ips g-syncli versiyonu birkaç ay iyinde gelir ama ama yurtdışıyla yakın zamanda gelecegi için piyasaya tam oturmuş sayılmaz geldiğinde. Bide fiyatınıda epey yüksek tutarlar asus yurtdışına göre türkiyede çok pahalı satıyor. xb280hk 1 yıldır tek 4k g-syncli monitördü bide bildiğim kadarıyla şimdide çıkacak olanlardan asusun dışında g-sync görmedim 4kda. Şu sync olayındada belli markaya bağlı kalması çok sıkıntı yoksa freesyncli alternatifler var yurtdışında çıkan onlar belki gelebilir gene ülkemiz piyasasına. Yani asus yeni 4ksında vede acer bu monitörde tekrar piyasaya girmezse g-sync açısından 4kda başka alternatiflerin çıkması bide türkiyeye gelmesi minimum 6-7 aydan aşağı sürmez tahminimce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhiziracil -- 4 Aralık 2015; 11:44:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drhiziracil

En azından 5 taksit şeklinde değilde limitin tamamı yansıyacaksa sıkıntı olmaz. Piyasalarada ne zaman gelir oturur 4k monitörler belli değil. Xb280hk yurtdışı piyasasında oturmuştu 1 seneye yakın çıktığından vede genel olarak sorunları belliydi. Ama işte türkiyeye neden getirmiyolar bunu adamakıllı bilmiyorum. Sizin ekran kartınızda nvidia olduğu için g-syncli bir monitör beklemeniz lazım. Asusun 4k ips g-syncli versiyonu birkaç ay iyinde gelir ama ama yurtdışıyla yakın zamanda gelecegi için piyasaya tam oturmuş sayılmaz geldiğinde. Bide fiyatınıda epey yüksek tutarlar asus yurtdışına göre türkiyede çok pahalı satıyor. xb280hk 1 yıldır tek 4k g-syncli monitördü bide bildiğim kadarıyla şimdide çıkacak olanlardan asusun dışında g-sync görmedim 4kda. Şu sync olayındada belli markaya bağlı kalması çok sıkıntı yoksa freesyncli alternatifler var yurtdışında çıkan onlar belki gelebilir gene ülkemiz piyasasına. Yani asus yeni 4ksında vede acer bu monitörde tekrar piyasaya girmezse g-sync açısından 4kda başka alternatiflerin çıkması bide türkiyeye gelmesi minimum 6-7 aydan aşağı sürmez tahminimce

yeni çıkan ürünlerin incelemelerini ancak teknoloji editörlerinden vede forumda deneyimleyen arkadaşlardan öğrenebiliyoruz yeni çıkan ürünlerin kağıt üzerindeki verileri ile ürün tanımlamak tahmin etmek zor ama piyasadaki gidişe bakılırsa 4k için ekran kartları 100 fps verebilecek duruma geldiğinde bu çözünürlükteki monitörler artık heryerde satışta olur amd tarafında freesync monitörler daha çok gibi mağazalarda şu an için asusa alternatif ürünler gelmez ise çok zor karar vermek yinede forumda sorunsuz oldugunu kullanan birileri beyan ederse paraya kıyıp 3500 tl verip alacağım artık hayırlısıı beklemekten başka çarem yok gibi .

• İşte bu sync olayının alternatifleri azaltması çok sıkıntı. Zaten nvidia yakında buna karşı bir hamle yapmazsa g-syncten bayagı kaybeder. Yani g-sync daha pahalı olmasının yanı sıra piyasada birde piyada çok daha az alternatifi var. Freesync hızla yaygınlaşıyor. Sizinde ekran kartınız nvidia olduğundan artık mecburen g-sync bekliyecekseniz. Asus gelir vede sıkıntılı olmazsa paneli ips olduğundan çok daha güzel bir görüntü verir ama tabi işte paraya kıyacaksınız mecburen umarım gelir yakında
  • 24" olanı aldım ben yakında incelerim varmı başka alan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

24" olanı aldım ben yakında incelerim varmı başka alan :)

hepsiburadada 1080p gysnc olanımı aldın nasıl ölü pixel vs sorun varmı anlatırmısın
  • Bu çözünürlüğün hakkını verecek kart bulmak zor,bakalım yeni seri nvidea kartlarda sonuç nolacak.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Hacım bu monitörü almayı düşünüyorum. sistemim i7 6700K gtx980ti xtreme edition monitör olarak Asus vg248QE kullanıyorum

sence 144hz'den vazgeçip bu monitöre geçsem mi? bu monitör hakkında bana bilgi verebilir misin? eksilerini artıları?

birde mesela Acer Predator XB271HU daha mı iyi - Acer XB270HU arasındaki fark nedir?
  • monitor listeme ekledim
  • istedigim özelliklerde tesekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.