Şimdi Ara

AcerAspire 5014WLMi vs. ASUS A4K( AMD Athlon 3400) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.86 mhz sonoma mı amd 3700+ mı daha iyi performans verir
  • bende aldım çok memnunum yalnız bir sorum var hala cevap bulamadım diğer 5014 sahipleri bir cevaplasın lütfen. çok rahatsız emesede fan sürekli çalışıyor bende. eh athlon64 3700+ için normal gibi geliyor ama normal değilse bu durum daha alalı çok olmadı birbir değişimle başka makine alabilirim.

sizde de "neredeyse" sürekli çalışıyormu fan? yoksa ara sıra mı çalışıyor bende susmuyor hiç.
  • bunu ben de merak ediyorum. bu notebookların sahibi arkadaşlar super-pi test sonuçlarını yazarlarsa makbule geçer.

quote:

Orjinalden alıntı: Coder85

1.86 mhz sonoma mı amd 3700+ mı daha iyi performans verir
  • bu arada hala clawhammer işlemci kullanmaları hoş değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hkg

bu arada hala clawhammer işlemci kullanmaları hoş değil.

neden acaba?
  • pek bir şey farketmez. sonuçta 3700+ olarak etiketlenmiş amd64 işlemci.
    performans olarak önemli bir fark olacağını sanmıyorum. benim dikkatimi çeken, bu çekirdek amd nin
    bir yıl önce kullandığı çekirdek.
    dediğim gibi pek farketmez, alan arkadaşlar memnun kalacaklardır. hayırlı olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: sakkans

quote:

Orjinalden alıntı: hkg

bu arada hala clawhammer işlemci kullanmaları hoş değil.

neden acaba?
  • amd 3700 sonomayı katlar performansta
  • katlar sonrada ikiye böler
  • evet haklısın bu konuda
    quote:

Orjinalden alıntı: Bulldog

katlar sonrada ikiye böler
  • 1.86 sonama amdnin kaç mhzına eşit oluyor
  • quote:

skor... içinde pil yokken adaptörle çalışıyomu? evde kullanırken pili sürekli tkaılı tutmayalımda paso şarj olup gebermesin.

evet çalışıyor
  • skor. ben de aldım fan neredeyse hiç durmuyor oyunlarda falan devri artıyor normalde azalıyor ama durma yok denecek kadar az. sende de durum aynımı yani bu durum normalse sorun yok değilse geri vericem. cevaplarsan sevinirim. nette gezerken wordde çalışırken bile dşük devirde fan çalışıyor çünkü. daha önce de sorudmama cvp alamadım sen buna en iyi cevap verebilecek kişisin ikimizde de aynı notebook var sonuçta. açıyorum makineyi 2 dk sonra falan düşük devir fan başlıyor ve durmadan denecek kadar çok çalışıyor çok nadir kısa süreli duruyor o kadar. oyunlarda devir artıyor internet ve ofis uygulamalarında devir düşüyor ama çalışma devam. pcdepodan amd 3700 olduğu için normal falan deidler ama birazda baştan savma bir cevap olabilecek gibi geldi. infronici arayacağım ama onlara bile güvenemiyorum sonuçta sistme çalışıyorsa sorun yok diyorlar. çalışmama kitlenme vb. olursa sorun vardır diyorlar ama ben derdimi anlatamıyorum onlara :) bu durum normal mi? normalse, sende de böyleyse sorun yok. değilse değiştiricem ürünü. (bu arada adaptörle kullanıyorum bilgisayarı)

bide oalyı netleştirmek içni şunu soriyim. 1-2 saat kullanmdan sonra everst cpu ısısını 61 derece falan gösteriyo sende durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkans -- 27 Eylül 2005, 1:48:57 >

• quote:

skor. ben de aldım fan neredeyse hiç durmuyor oyunlarda falan devri artıyor normalde azalıyor ama durma yok denecek kadar az. sende de durum aynımı yani bu durum normalse sorun yok değilse geri vericem. cevaplarsan sevinirim. nette gezerken wordde çalışırken bile dşük devirde fan çalışıyor çünkü. daha önce de sorudmama cvp alamadım sen buna en iyi cevap verebilecek kişisin ikimizde de aynı notebook var sonuçta. açıyorum makineyi 2 dk sonra falan düşük devir fan başlıyor ve durmadan denecek kadar çok çalışıyor çok nadir kısa süreli duruyor o kadar. oyunlarda devir artıyor internet ve ofis uygulamalarında devir düşüyor ama çalışma devam. pcdepodan amd 3700 olduğu için normal falan deidler ama birazda baştan savma bir cevap olabilecek gibi geldi. infronici arayacağım ama onlara bile güvenemiyorum sonuçta sistme çalışıyorsa sorun yok diyorlar. çalışmama kitlenme vb. olursa sorun vardır diyorlar ama ben derdimi anlatamıyorum onlara :) bu durum normal mi? normalse, sende de böyleyse sorun yok. değilse değiştiricem ürünü. (bu arada adaptörle kullanıyorum bilgisayarı)

bide oalyı netleştirmek içni şunu soriyim. 1-2 saat kullanmdan sonra everst cpu ısısını 61 derece falan gösteriyo sende durum nedir?

slm
    ben PC WIZARD 2005 ile ölçüyorum (http://www.cpuid.org/pcwizard.php)

daha öncede yazdıydım acer 5014 ün stantard ısısı 43 C derece
    7 saat açık kaldıktan sonra ısısı 57 C derece idi

notebook u düz bir zeminde kullanıyorsundur umarım

hava kanallarını açık olması önemli minder,koltuk gibi ortamlar
    kanalların kapanmasına neden olduğu için ısınmayı artıyor buna dikkat etmelisin

70 C işlemcinin kritik noktası işlemci bu ısıya gelirse sistem kendini resetler
    endişelencek pek bir şey yok bence sıkma canını performansın tadını çıkar

• ARKADAŞLAR BU FORUM BAŞLIĞINI BAŞLATAN KİŞİ OLARAK 2 MB ÖN BELLEK OLAYINI DÜŞÜNEREK YANİ GRAFİK PERFORMANSINI(ÇÜNKÜ 3 BOYUTLU PROGRAMLAR KULLANICAĞIM) KARAR DEĞİŞTİREREK ASUS A6V ALMIŞ BULUNMAKTAYIM ÖZELLİKLERİ VE PERFORMANSI GAYET İYİ...... 64 BİT DESTEKLEYEN PROGRAMLAR YAYILANA KADAR 2 SENE GEÇECEK GİBİ DURUYOR....OZAMANA KADAR KİM ÖLE KİM KALA....YANİ ALLAH KISMET EDERSE 2-3 SENE SONRA YENİSİNİ ALIRIZ... 2-3 SENEYE KADAR ŞİMDİKİ BU TEKNOLOJİLER ESKİ KALACAK..... TEKNOLOJİNİN HIZINA YETİŞMEK ZOR BİLİYORSUNUZ....NEYSE YİNEDE HERKEZİN FİKRİ, DÜŞÜNCESİ BAŞKADIR.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yohoyo -- 29 Eylül 2005, 18:27:02 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.