Şimdi Ara

Achi-Raid Sürücü Hatasi Asus M4A89GTDPRO Usb/3.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yakın bir zaman önce Corsair Force GT 120cb Sata 3 serisi bi ssd aldım ve direk

resimdeki sata baglanti kablosu ile anakartımda bulunan (asus m4 gtd pro usb/3.0)

resimdeki işaretli yere taktım ve çaliştirdim sistemimi yeniden kurdum ve memnun da kaldim ilk etapta ancak bilgisayar 3-4 saat çaliştiktan sonra chorme gibi cok basit uygulamaların açılma süreci 30-40 saniyeyi bulur oldu.
    Akabinde AS SSD Benchmark ile test ettim. Test sonucu aşağida ve yukarida da küçük bir uyari verdi pciide- BAD bu uyari sonunda achi sürücünü yükleyemediğim ve aktif hale getiremediğimi farkettim.

bu değer sanırım genel itibari ile düşük bir değer ? anakartımdan achi sürücüsünü aktif edip

tekrardan bilgisayari başlatttğimda ise önce mavi ekran hatası sonrasında da hdd görmeme sorunu ile karşi karşiyayim

bios'U başlangıç ayarlarina çevirince bilgisayar açiliyor ama achi sürücüsü hala olmuyor.... ne yapabilirim tavsiyerinizi bekliyorum...

• ayrica achi raid sürücüsünü yüklemeye çaliştiğimda ise böyle bir hata ile karşılaşiyorum

yardimlariniz için şimdiden teşekkurler
  • tekrar format atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 12 Ocak 2013; 11:22:21 >
  • ahcı moduna windowsu kurarken geçecektiniz. sonradan driver yüklesenizde çalışmaz ama zaten yüklerken hata verir. ahci moda alın ve yeniden format atın. amd için driver istemiyor win 7 kendisi tanıyor zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.