Şimdi Ara

achievements ne işe yarar :) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
11.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim için hiçbirşeyi ifade etmez iken bazıları için ego tatmini olabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

Condemned 1000G kolay değil. Tüm silahları kullanarak, birde hiç ateşli silah kullanmadan bitirip tüm ölü kuşlarla metal parçalarını toplamak lazım. Tabi birde Hard' da bitirmek gerekli. 1000 G kasılacak bir oyun hiç değil yani..

Denemeye yeltenmişin hacı sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

Condemned 1000G kolay değil. Tüm silahları kullanarak, birde hiç ateşli silah kullanmadan bitirip tüm ölü kuşlarla metal parçalarını toplamak lazım. Tabi birde Hard' da bitirmek gerekli. 1000 G kasılacak bir oyun hiç değil yani..

Denemeye yeltenmişin hacı sanırım

evet. ama başaramadım

• FIFA 09'da toplamda 619G açan bir babayiğit var mı aranızda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

FIFA 09'da toplamda 619G açan bir babayiğit var mı aranızda

Listemde 900 küsür GS açan var.
  • quote:

Benimki 300lerde sanırım fifada..

Ben cod4ümle gurur duyarım 790G,tüm bölümler veteranda finish..
  • en fazla 2k9 da var 450 G
  • quote:

quote:

Benim 890 G Cod 4 veteranda finish :D

Binleyeceğim ama üşeniyorum ya salla gitsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

quote:

quote:

1000'le olm işin ne. Akarı yok kokarı yok.

Bu arada avatar = olmamış.

• quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

quote:

quote:

quote:

1000'le olm işin ne. Akarı yok kokarı yok.

Sorun burda aga zaten akarı kokarı yok bişeyler olsa binleriz...

• Miles High Club' ı açında görelim, Cod 4' de de 1000 yapılmaz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 28 Şubat 2009; 20:07:02 >
  • Miles High Club bu nedir abi??

Tamam ne olduğunu buldum,uğraşmıştım ama yapamadım ben bunu,zamanı yetiştiremedim bir türlü,çok çok zor...

İlk baştaki trainingde en hızlı saniyeniz kaç??

13.5 saniyede bitirmiştim ben sanırım en hızlı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 28 Şubat 2009; 20:12:24 >
  • Zor gerçekten. 960' a kadar yolu var rahat rahat. Ama 40 G biri bu dediğim, diğeri de training bölümünü kısa süre de tamamlama. Cidden zor ach.'lar
    Hele ki Ninja Gaiden 2. 11 kez oyunu en zor mod da dahil bitirmek lazım. Her bitirişte tek bir silah kullanarak. Ömrünü çürütür insanın.
  • Cod 4 geçilir ben çok gördüm oyunu binleyenleri.

Uçakta veteranda en kısa zamanda atlama olayı bayağı bir zor ama tekrar ede ede geçilir.

Ng2 11 kez oynanmaz keza ben bir oyunu 2.kez bile oynamam.
  • Yazılanları okuyorum da,ben bu kadar kasamam herhalde.Normal zorlukta bitirince yetiyor bana sanki:)Veteran da 1-2 bölüm kasıyorum o kadar.Yaş 30 olunca,refleksler de yaşlanıyor belkiŞaka bir yana,zorluk seviyesi değişse bile,bitirdiğim oyunları tekrar oynamayı sevemedim bir türlü.Çok az oyunu oynamışımdır tekrar.

Ama bu gs ler bir şekilde points e dönüşse çok iyi olur.İşte o zaman benim gibi uyuşuk oyunculara,yeniden oynamak için bahane çıkar
  • soyle soyliyim bende . ben achiv kasıyorum ama bunu tın diye gelen sesi duyup haz almak için degil yada gamescorlarım artsın hava vs olsun diyede degil . oyundan daha fazlasını almak için achiv kasıyorum . bir kac ornek veriyim . pure oyununda 1000 achiv aldım . oyunu bitirince 500 600 arası bir sey olmustu sanırım diger acılmayanları acmak için de cok ama cok ugrastım ozellikle havvada 2 speciel tricks için 1 2 gun ugrastım . ama actıgım anda duydugum mutluluk anlatılmayacak bir seydi benim için . sonra dead space de achiv olayına girdim . 850 achiv de bıraktım ban yedim vs oldu makineyi sattım orginale ge.çtim kaldı oyle imposible modda bitirmek gerekti onu acmak için ama yine soyluyorum oyunda achiv olayına girdigim için oyundan aldıgım zevk normal bitirmeden kat kat ustundu . en son aldıgım 1000 achivde cod5 te oldu . veteran modda bitir (son 2 mod gercekten cok ama cok zordu) her yerde adamlar her yerde mermiler gelde bitir . . hatta 1 2 kere bırakmıstım oynamam diye ama bir ara durttu yine bir seyler . sonucta oda bitti veteranda diger ufak tefek achivler kalmıstı ki onlarda yine zordu . bir bölümü silahsız bitir generali pistol ile öldür tek atısta asker ve kopek öldür vs vs bunlarda zamanımı aldı cok ama ugrasmak cok keyifliydi şimdi bitti oyun . bir daha oynamam kolay kolay . achiv olayı herkes için baska bir amcı teskil eder. ama benim için oyunu hakkını vermek istiyorsanız deneyeceginiz mukemmel bir tattır . oyna oyna oyna hakkını al

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ryu_hayabusa

çok işe yragığı rivayetlerde söylenir hangi birini sayayım şimdi.kendini pofpfolamaktan başka bir işe yaradığını düşünmüyorum benim 80.000 lik gitti 20 lik hdd de hiçde üzülmedim.

Hacı ufak at da civcivler yesin be

@protherm

Öyle valla hitler baba bu yapar acımaz

okadar belli oluyomu la 70 diyim bari

• Ach bir işe yaramıyor ama oyun oynarken bir anda ach alınca insan bi hoş oluyor, emeklerinin karşılığı gibi sanki
  • quote:

quote:

quote:

çok işe yragığı rivayetlerde söylenir hangi birini sayayım şimdi.kendini pofpfolamaktan başka bir işe yaradığını düşünmüyorum benim 80.000 lik gitti 20 lik hdd de hiçde üzülmedim.

Hacı ufak at da civcivler yesin be

@protherm

Öyle valla hitler baba bu yapar acımaz

okadar belli oluyomu la 70 diyim bari

Düş düş

• valla en son 60 olur oda senin güzel hatrın için
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.