Şimdi Ara

achievements ne işe yarar :) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
11.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 360'ı almadan önce,o puanları aldıkça live dan birşeyler alabiliriz sanıyordum,saflık işteMicrosoft un açgözlülüğünü unutmuşum tabii.Temaları ve gamer picture ları bile parayla satıyor adamlar:)

İşin özü,azıcık bir tatminden öteye gidemiyor Achievement olayı.."Benim puan 150000,hepinizi yenerim" tarzı ufaklıklara göre tam yani
  • sesi hoşuma gidio benim de yau :d
  • valla manevi haz dışında bişey ifade etmiyor ama ben bayılıyorum oyunu iyice hazmederek oynamanı ve başarıya ulaşmanı ödüllendiriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: johnny2

valla manevi haz dışında bişey ifade etmiyor ama ben bayılıyorum oyunu iyice hazmederek oynamanı ve başarıya ulaşmanı ödüllendiriyor.

Ödüllendirse ne olur ki?Ödüllendirmek istiyosa 1-2 günlük live üyeliği versin
  • zaman kaybı bana göre.. ps3 de de trophy olayı var aynı şekilde onada kasmıyorum
  • Hava atmana yarar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

quote:

Orjinalden alıntı: johnny2

valla manevi haz dışında bişey ifade etmiyor ama ben bayılıyorum oyunu iyice hazmederek oynamanı ve başarıya ulaşmanı ödüllendiriyor.

Ödüllendirse ne olur ki?Ödüllendirmek istiyosa 1-2 günlük live üyeliği versin

Aynen dostum:)

Points e çeviren bir sistem de fena olmaz.Mesela 5000 gs,800 points olsa:)

• bence de bir işe yaramalı yau
  • Ben hiç dikkat etmiyorum bu konuya... Benim için benim ne kadar zevk aldığım önemli oyunda...

•  achievements ne işe yarar :)

achievements ne işe yarar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 27 Şubat 2009; 18:14:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 12henry14

/>

• quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

quote:

Orjinalden alıntı: 12henry14

/>

Oha

• Resimler muazzam
  • Hitlere koptum
  • 6.000.000 kill streak yapmış eleman, burak ne dicen bu işe
  • Resimler süper Ne işe yarar konusuna gelince ;
    - Bi espirisi yoktur fakat oyunlarda sırf Gamerscore almak için detaylara kadar inmemizi ve bazı oyunları en zor seviyesinde oynamamızı sağlar Bi şeyi yok fakat işte bu gibi yararları oluyor "bi işe yaramadığnı bildiğin halde" , şahsen CoD felan Veteran'da bitirmiştim, Ach. olayı olmasa bitirmezdim heralde ...
  • çok işe yragığı rivayetlerde söylenir hangi birini sayayım şimdi.kendini pofpfolamaktan başka bir işe yaradığını düşünmüyorum benim 80.000 lik gitti 20 lik hdd de hiçde üzülmedim.
  •  achievements ne işe yarar :)

bunu her gördüğümde yarılıyorum
  • Fotolar çok iyiymiş gerçekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryu_hayabusa

çok işe yragığı rivayetlerde söylenir hangi birini sayayım şimdi.kendini pofpfolamaktan başka bir işe yaradığını düşünmüyorum benim 80.000 lik gitti 20 lik hdd de hiçde üzülmedim.

Hacı ufak at da civcivler yesin be

@protherm

Öyle valla hitler baba bu yapar acımaz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.