Şimdi Ara

Acibadem tip(%50) vs Deu tip (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bununla ilgili nereden bilgi alabilirim kardeş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bysherbethci

kardeş ben bir soru daha soracağım bildiğin gibi 2012den 2013e geçerken tıp sıralamalarında bir azalma söz konusu bunun nedeni olarak da herkes kontenjanlardaki artmadan bahsediyor fakat araştırdığım zaman ünilerin en fazla 10 kişi kontenjan artırdıklarını gördüm fakat o sene deü'nün sıralaması 4370 iken 5570 olmuş bu kadar az kontenjan artması bu kadar etkiliyorsa bu seneki kontenjan azalmalarına bakılırsa sen ne düşünüyorsun?

Arkadaş o sene totalde 1500 2000 kontenjan artışı vardı ve kimse nasıl bir oynama olacağını tahmin etmiyordu o yüzden bu sene totalde azalış yok bazı üniversitelerde oynama olur bazılarında olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zabonyzabon

quote:

kardeş ben bir soru daha soracağım bildiğin gibi 2012den 2013e geçerken tıp sıralamalarında bir azalma söz konusu bunun nedeni olarak da herkes kontenjanlardaki artmadan bahsediyor fakat araştırdığım zaman ünilerin en fazla 10 kişi kontenjan artırdıklarını gördüm fakat o sene deü'nün sıralaması 4370 iken 5570 olmuş bu kadar az kontenjan artması bu kadar etkiliyorsa bu seneki kontenjan azalmalarına bakılırsa sen ne düşünüyorsun?

Arkadaş o sene totalde 1500 2000 kontenjan artışı vardı ve kimse nasıl bir oynama olacağını tahmin etmiyordu o yüzden bu sene totalde azalış yok bazı üniversitelerde oynama olur bazılarında olmaz

kardeş dediğin doğru da ben ilk 5kdaki üniler için konuşuyorum büyük artışlar olmadı büyük ünilerde

• bysherbethci B kullanıcısına yanıt
    Az önce saydım dokuz eylüle kadar 522 gibi bir artış çıktı ve dokuz eylül 50 kişi artmış ve özeller açılmış

• anladım kardeş çok teşekkür ederim :)
  • Dokuz Eylül yaz kusura bakma? İzmirde kral gibi yaşarsın 20000 liraya yıllık. Ancak bir İdealist o parayı verecek kadar aptal olabilir. Çocukluktan beri hedefin Acıbadem Tıp olmalı heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrederikChopin -- 12 Temmuz 2015; 14:43:11 >
  • çocukluktan falan istediğim yok ya sadece eğitim açısından düşünüyorum
  • eğitim farkı nolcak
  • Eğitim açısından acıbadem tabiki deu dan iyidir.Ama vereceğin para az da değil deu da da eğitim kötü değildir iyidir.Yani acıbadem çok iyiyse deu iyidir.Yani sen o paranın acıbadem e değeceğini düşünüyorsan durumunuz da rahatsa gidebilirsin

• paran varsa yaz benm arkadışmda senn gibiydi yazdı
    ve mutlu ama parası var :D
  • quote:

çocukluktan falan istediğim yok ya sadece eğitim açısından düşünüyorum

eğitimini bilmiyorum ama bakan kızı ordan hacettepe tıp ingilizceye geçiş yapabildiğine(yaptırabildiğine) göre çok zor çok üstün bir eğitimi olduğunu düşünmüyorum.
  • dostum baskan kızının eğitimle ilgili değilde başka sıkıntısı olduğunu düşünüyorum.ünivle alakalıdır eğitimle değil
  • Madem para da sıkıntı yok yaz Acıbadem paşa paşa okursun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.