Şimdi Ara

Acibadem tip(%50) vs Deu tip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bildiginiz uzere acibadem bu sene %50 burslu almaya basladi en son kac binden kapatir benim tahminim 5k-6k civari ben 4700. oldum sizin dusunceniz nedir hangisini tercih etmeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence 10k olur %50si. Çünkü geçen yıl tam bursu 10 kişi alıp 2.500 den kapattı. Bu yıl tam burs 40 kişi alıyor yarım burs 30 kişi alıyor. O yüzden tam ve yarım da aşırı olmasa da baya yükselir gibi geliyor. Yanlış mı düşünüyorum?

• Dedigin dogru fakat tip fakultelerindeki kontenjan azalmasini ve acibademin kendi alanindaiyi bir universite oldugu dusunulurse bence 10kdan daha asagi olir diye dusunuyorum

• bysherbethci B kullanıcısına yanıt
    Bence sen acıbadem in tam bursunu yaz. Yüksek ihtimal kazanman. Yarım bursu yurdunu falan da hesaba katınca 50.000₺ yi buluyor söyliyim :)

• Hocam para mı sıçıyosunuz da %50 tıp okuyosun
  • deu candir mallik yapip acibademi yazma devlet uni herzaman iyidir.bide dokuz eylul evimin dibi tipi biraz uzakta ama...

• Kardesim ben ucretinde degil egitimindeyim bana ikisini karsilastirabilir misiniz :)

• maddi durumun uygunsa bu işi en iyi yapan özel tıp acıbadem dir. Gidip gör gez bence ama ben olsam acıbadem secerdim ama deu da köklü sağlam devlet . Imkan açısından acıbadem öndedir bence :)

• comandante07 C kullanıcısına yanıt
    Kardesim egitim bakimindan bir bilgin var mi

• Monha M kullanıcısına yanıt
    kardeş acıbademin tam bursu nasıl tutsun herifler 2.5la kapatmış gönül ister ki tutsun ama olması mümkün değil yazdım ama gene de
    Haklısın 2.5 la kapatmış ama o zmn 10 kontenjan vardı tam bursta. Şimdi 40 tam burs. :)

dediğin doğru ama kardeş diğer ünilerdeki kontenjan azalmasını düşünürsek artırsalar bile sıralamalarının düşmesini bekliyorum ben sonuçta güzel bir tıp
    Bekleyelim görelim bakalım her şey olabilir :)

eğitim olarak acıbadem candır.paran varsa yaz kanka
    kardeş ben bir soru daha soracağım bildiğin gibi 2012den 2013e geçerken tıp sıralamalarında bir azalma söz konusu bunun nedeni olarak da herkes kontenjanlardaki artmadan bahsediyor fakat araştırdığım zaman ünilerin en fazla 10 kişi kontenjan artırdıklarını gördüm fakat o sene deü'nün sıralaması 4370 iken 5570 olmuş bu kadar az kontenjan artması bu kadar etkiliyorsa bu seneki kontenjan azalmalarına bakılırsa sen ne düşünüyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bysherbethci -- 12 Temmuz 2015; 14:00:28 >
  • Bence de Acıbadem her anlamda daha iyi DEÜden ama tek sıkıntı %50 olması.Acaba %50 yazanları tam burslu şekilde kabul ediyorlar mıdır?Mesela Bahçeşehir öyle yapmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoideTemps -- 12 Temmuz 2015; 13:56:36 >
  • onu araştırmadım ama nasıl kabul ediyorlar ki o şekilde
    bnde öle bişe duydum hatta benm arkadaşın tanıdığı %50 den tam yapmış ama dostum çalışman gerk :D
  • GasunnN G kullanıcısına yanıt
    yani notla yapmış değil mi
  • Ben notla olanı demiyorum ya kayıt olurken galiba öyle birşeyler oluyormus.Benim tanıdığım birisi Bahçeşehir'e %50 burslu girmişti ama tam burslu kabul ettiler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.