Şimdi Ara

ACIBADEM TIPTA TAM BURSLU OKUYANLAR KONUYA GELEBILIR MI BIR KAC SORU SORACAGIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acibadem universitesi tip fakultesinde tam burslu okuyan arkadaslar bi konuya yazar misiniz bi kac sorum var da yazdim ama tereddutlerim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ups
  • Up

• hocam Yeditepe yi neden yazmadiniz ben de ikisini düşünüyorum da eleyemedim bir türlü

• quote:

Orijinalden alıntı: serhathus

hocam Yeditepe yi neden yazmadiniz ben de ikisini düşünüyorum da eleyemedim bir türlü

Kardesim bana buyuk ihtimal acibadem gelecek o yuzden bir yanim istiyor bir yanim istemiyor icimde bir suphe var ama kimse yok galiba gelmemis konuya, yeditepe tam burslu gelmez bana o yuzden yazmadim

• acıbadem tıpta burslu okuyan arkadaşım var klinik açıdan imkanlar kısıtlı çok fazla hasta göremiyosun bence devlet üniversitesi yaz daha prestijli

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammed3443

acıbadem tıpta burslu okuyan arkadaşım var klinik açıdan imkanlar kısıtlı çok fazla hasta göremiyosun bence devlet üniversitesi yaz daha prestijli

Anladim kardesim eyvallah, sabah son cirpinislarimi yapiyim o zaman tercihleri bi gozden geciriyim istanbul olsun diyorum ing olmasin istiyorum aslinda ve siralamami harcamiyim diyorum ama heosi birlikte olmuyo napacam bilmiyom

• sıralaman kaç cerrahpaşa çapa tutuyo mu?

• Acıbadem de okunmaz. Zengin eniklerinin ego tatmin merkezi olmuş orası gezdim gördüm. Doğru düzgün , okumaya gelen birini göremedim ama.

• Eyvallah kardes acibademi degistiriyim ya o zaman bu aksam 2900 siralamam cerrah tutmuyorda capa da zor yani

Aynen kardesim acibadem o yuzden sikinti benim icin zenginlerin mekani bizi bozar gibi geliyo :D

• quote:

Orijinalden alıntı: PureWhite

Acıbadem de okunmaz. Zengin eniklerinin ego tatmin merkezi olmuş orası gezdim gördüm. Doğru düzgün , okumaya gelen birini göremedim ama.

Burssuz almıyor bu sene.

• marmara mı yazcaksın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bezmialem de düşünebilirsin
  • En iyi imkan acıbadem de bence. Ayrıca bu sene ücretli de almıyorlar zengin mekanı falan bunlar biraz abartı bence :)

• Bezmi alem'de listemde kardesim

Evet bu yil hic burssuz almiyorlar bezmi alem yeditepe falan 10 kisi 20 kisi acibadem 40 kisi tam 50 de yari burslu alacak ucretli almayacak bu imaji kirmaya calisiyor sanirim

• Acıbadem'e giden bozulur ben söyliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: PureWhite

Acıbadem'e giden bozulur ben söyliyim

Hahaha :D kardesim bi bildigin varsa soyle bizde bilelim

• Beyler sizce %50 bursu kaçla kapatır acıbadem?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.