Şimdi Ara

ACIBADEM VS MEDİPOL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malumunuz tercih dönemi yakın.Ben de vakıf üniversitesinde tıp okumak istiyorum. SAY sıralamam 615 ve bu iki üniversite arasında kaldım.
    Acıbadem(ing) eğer ilk sırada tercih edersem 9 ay 1000 tl burs +yemek yurt vs.
    Medipol(türkçe) 7ay 2000tl burs +yemek yurt ve en önemlisi 5 ay amerikada dil eğitimi(sadece ilk bine özel).
    Çok kararsızım sizce hangisi daha seçilebilir?

ACIBADEM VS MEDİPOL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• kesinlikle medipol hocam...
  • medipol
  • Acıbademin hastanelerinin okula uzaklığına bakmanı tavsiye ederim.o yurttan hastaneye staja gidip gelmek eziyet olur son sene. Medipolün hastanesi de acıbadem kadar olmasa da baya uzak aynı şekilde yine eziyet olabilir.

• Medipol de yandal imkani varmis. Normalde devlet unileri tip icin izin vermiyor diye biliyorum

• acıbademin bir de tercih listesinde 1. sıraya yazılma şartı var yoksa aylık ve yurt imkanından yararlanamıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dolstoy D kullanıcısına yanıt
    Hocam peki ilk 1000 şartı arıyor mu?

• Naptin hocam cok merak ediyorum

• Hugo Chavez kullanıcısına yanıt
    aynen up.
  • Ben de merak ettim ne yaptın benzeri bir durumda kalıp Acıbadem tıpı seçtim ben,medipolün siyasi ayağı vardı hem.
  • Devlet destekli olmasından ve daha fazla ücret verdiğinden dolayı medipolü seçerdim ben, tıp okuyanların çoğunun hedefi para olduğunu düşünürsek hangisine gittiğin pek farketmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon Lee Cooper

Devlet destekli olmasından ve daha fazla ücret verdiğinden dolayı medipolü seçerdim ben, tıp okuyanların çoğunun hedefi para olduğunu düşünürsek hangisine gittiğin pek farketmez.
    Devlet destekli değil hükumet destekli ve hükumetler geçicidir.Hangisine gittiğin önemlidir eğitimci sayısı,niteliği önemlidir okulun akreditesi önemlidir.Ayrıca çok burs veriyorsa zaten bir sıkıntı vardır bkz. KTO Karatay,TOBB.Burslarının çok yüksek olma amacı öğrenci çekip isim yapmaktır.Koç tıp bile 1000 den fazla vermezken 3000-4000 burs insanı şaşırtır.
  • cvtkctp C kullanıcısına yanıt
    medipolde acıbademin yarısı kadar hoca var ancak görülen o ki tıpçılar para için medipolü tercih etmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon Lee Cooper

medipolde acıbademin yarısı kadar hoca var ancak görülen o ki tıpçılar para için medipolü tercih etmiş...
    O konuda haklısın.Zaten çoğu tıpçı tembel ve paraya tamah etmiş oluyor.Tus'taki en yüksek bölümler en kolay olanları bu yüzden.O kadar kişi mezun oluyor çok küçük bir bölümü cerrah oluyor.Koskoca Türkiye'de 1700 kalp cerrahı varmış mesela.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.