Şimdi Ara

ACİD POTİON HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOSUNUZ ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Style_Of__The_ziiiiz

Mesleki terbiye olarak ben kullanmam yok yok şaka bi yana da cz orası cz kim kimi öperse
    Ayrıca da senin asit atmana küfür edeceene 5 10 tane magic hamer taşısın yanında

bencede

• Olmasada olurdu bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kyranos

çok pahalıya tamir edilen itemler acid at 15-20 tane kaçAdamın herşee kırılsın hayatı kayar repear parasına

Bp İse Hiç Bişi Olmaz::D
  • Benim lügatımda Acid Potion = Anti Talia
    taliayı kim giyerse giysin max 3 asitlik işi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: CROCODlLe

arenada asid atılmaz illüzyon atılmaz bu ezikliğin bir göstergesidir

ne alaka anlayamadım arena cznin antrenman yeridir orda ne yapıosan burdada yaparsın
  • bence acid potionu kaldırmalıları lağzım hiçbişeye yaramıyo sadece adamı sinir edersin o kadar ve küfürleri yiyersin

küfür
  • ben her türlü acid kullanırım vs lerde baktım yemiyo adam benden sağlam eşit duruma getirmem gerekiyor sallıyorum 5 acid defans iniyo aşağı ama kullanmak için iyi bir defansa sahip olmak lazım 5 acid i atana kadar yatmamanız lazım minimum..
  • magıc hammer neyden çıkıyor
  • bence cok guzel bır sey adamlarda 50 dd var 3 4 acid potluk isi var daha sonra catır catır kess ama bazen sanada atıyolar orda kotu oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: FightMaster

oyunun içinde legal olarak yer alan herşey kullanılabilir,
    Ancak, Arena da 1 vs 1 yaparken asit atmanın bir anlamı yoktur, Arenada illizyon, malice vs de atılmaz. Çünkü orası arena, kesildiğinde veya kestiğinde bir şey kaybetmezsin, orası oyuncuların güçlerini denediği bir yer, kim bana ne kadar vurabiliyor, ben kime ne kadar vurabilirim, kimi kesebiliyorum, combo kabiliyetim var mı, nasıl geliştiririm vs gibi şeylerin denediği yerde asit ya da ilizyon atmanın manası yoktur,

ancak cz de ve savaşlarda tüm imkanları kullanmak gereklidir ve sakıncası yoktur.

• magic hammer neyin drop u?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FightMaster

oyunun içinde legal olarak yer alan herşey kullanılabilir,
    Ancak, Arena da 1 vs 1 yaparken asit atmanın bir anlamı yoktur, Arenada illizyon, malice vs de atılmaz. Çünkü orası arena, kesildiğinde veya kestiğinde bir şey kaybetmezsin, orası oyuncuların güçlerini denediği bir yer, kim bana ne kadar vurabiliyor, ben kime ne kadar vurabilirim, kimi kesebiliyorum, combo kabiliyetim var mı, nasıl geliştiririm vs gibi şeylerin denediği yerde asit ya da ilizyon atmanın manası yoktur,

ancak cz de ve savaşlarda tüm imkanları kullanmak gereklidir ve sakıncası yoktur.

puhaha areneda malice atılmazmış ozmn kesin sen waryorsun wede kafana yiyiosundur

• magic hammer neyin dropu ya cok lazım oluor ozellıkle orc base bastıgmızda baya bı acid yıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Free_to_kiss

magic hammer neyin dropu ya cok lazım oluor ozellıkle orc base bastıgmızda baya bı acid yıyoruz

drop derke şöyle oluyor
    abeyss te görünmez skeletonlar var adını unuttum onlardan çıkıyor.
  • dun benım warıor la sole bı arenaya gıdım dedım(52 lvl ardream a dogru :))
    kalkanı gıydım elıme
    defans costu
    hp takıları taktım hp de costu
    70 lvl adam benı kowalıodu :)
    ondan sonra 1 tane priest geldı bana wurmaya basladı
    baktı kesemıo
    mlice attı
    olede kesemıo
    bu sefer asıd atmaya basladı
    ustum full yandı
    anca ole kestı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

Bu konu ciddi kafama takıldı dün akşam,vs de adamın defans çok sağlam resmen damage işlemiyodu kaldırdım 6 tane acid attım kafasına kafasına bir anda damage iki misline çıktı ve kolluğu yanan arkadaşımız letterda tonla küfür etti,işin pis tarafı ben ona damage işletemedim ama oda bna vuramıyodu 3700 hp 3000 in altına düşmedi resmen e bende kesemiyorum aksama kadar birbirimizimi öpücez attım acid kestim vatandaşıda neyse soru bu değil soru şu bu acid kullanmak ilizyon kullanmak gibimi sizce yani czde vs lerde yapılmamalımı ?

Bildiğim kadarıyla acid potionun fiyatı 140k civarında.140 x 6 = 840k.25 np için böyle bir masrafa değermi?
    Ayrıca vs.de acid pot. bence kullanılmamalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_237

quote:

Orjinalden alıntı: _DigitalMan_

tamirciii
    aoe de vardı oyle bir ses
    asit her gencin yanında taşıması gereken super bir seydir

magic hammerde her genc kızın yanında taşıması gereken bir seydir
    magic hammer cıkartmak kolay da asit 120k be kardes dropuda yok
    6 tane attın gitti 720k para 50 np için degmez
    ama parası bol olana bir sey diyemem

magic hammer neyden çıkıo ?

Abyss'de ki skeletona benzeyen yaratıklardan çıkıyoAdı Shadow du sanırım

• ilizyon nası bi skill hiç duymadım bide styx "rogue lar için" ne işe yarıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: HellLord_gs

Acid Hakkında düşündüklerim
    Cok pahalı
    132k
    100 Tane alsan 13.200.000
    ama cok işe Yaradıgı Dogru

+1
  • Arenada 1VS1 yapmadan önce iki taraf karşılıklı anlaşıp ne kullanacaklarına karar verirler. Zaten benim sinir olduğum konu arenada birisi ile 1vs1 yaparken birilerinin sağa sola acid pot atması. Sürü halinde kapışmayı seven yada isteyen bir arkadaş varsa gidip cz de takılabilir.

Assasınların ilizyonu hep söylenir ıskalatıyor diye. Banada kullanırlar sık sık ama çok etkili olmuyor veya sıkıntı yaratmıyor. Sundries de satılan herşey kullanılabilir eskiden acid potion la glich yapılırdı. Acid atan adama hileci muamelesi yapıldığı için kimse kullanmazdı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.