ilizyon nası bi skill hiç duymadım bide styx "rogue lar için" ne işe yarıo
İllusion:Karşındaki adamın skillerinin sekmesini sağlar. Styx:Karşındaki rakibin bütün manasını siler
ya takma kafana hile hurda olmadıktan sonra her türlü yöntem kullanılır her karakter kendi skill ini istediği gibi istediği yerde kullanır arkadaşlar bunları tartışma konusu yapanlar çok saçma konuşuyo bence.. yok prest malice atmıyacakmış.. o zaman asasta spike vurmasın minor basmasın .. warrior scream vurmasın... çok saçma..
sonuca gelelim bu topic in bu kadar uzuyacağını tahmin etmiyodum,ben acid kullanmayı seviyorum ve kullanıyorum işine gelen kullanır işine gelen kullanmaz millete acid kullanıyosun ezik demek doğru değil bunu anladık sonuç olarak.
o skiller boşuna mı koyulmuş ama vs de malice kullanılmaz bütün imkanları kullanmak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: thewolfteam
Arenada 1VS1 yapmadan önce iki taraf karşılıklı anlaşıp ne kullanacaklarına karar verirler. Zaten benim sinir olduğum konu arenada birisi ile 1vs1 yaparken birilerinin sağa sola acid pot atması. Sürü halinde kapışmayı seven yada isteyen bir arkadaş varsa gidip cz de takılabilir.
Assasınların ilizyonu hep söylenir ıskalatıyor diye. Banada kullanırlar sık sık ama çok etkili olmuyor veya sıkıntı yaratmıyor. Sundries de satılan herşey kullanılabilir eskiden acid potion la glich yapılırdı. Acid atan adama hileci muamelesi yapıldığı için kimse kullanmazdı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme