< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 29 Kasım 2020; 18:12:49 > |
AÇIĞA GEÇMEK (2. sayfa)
-
-
Çok iyi hocam sağ olun tekrardan
-
Okul birinciliği çok önemli ben de 11im. Okulda 10 15. falanım benim gibi olsan belki ama okul1.ligi sinavda baya etkili yanı.
Hocam bu arada konuşmak isterim sizle ben de 11im demiştim. Bi ara konuşabiliriz isterseniz -
Merhaba arkadaşlar.
Kunduzda paket almayı düşünenler için güncel indirim kodu arayan varsa büyük harflerle ;
DENYAK456T
güncelleme geldi %40 indirim sağlıyor.
indirim, indirimdir sonuçta.
Almayı düşünenlere bir faydamız olsun.
Arkadaşlar bu kod süresiz bir kod. Her ay yada her paket alışınızda kullanabilirsiniz.
kunduz'la sınava hazırlan, çözemediğin sorulara anında cevap al! bana özel denyak456t koduyla kunduz'u indirimli kullanmaya başlayabilirsin!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzykn -- 29 Kasım 2020; 21:25:11 >
-
Hocam doğru söylüyorsunuz ama okulda kalıp daha düşük bir sıralama yapabilirim veya gerçekten çok çalışıp açıktan okulda yapacağım sıralamadan daha iyisini yaparım eşitlenmiş olur hem kafamda daha az stres olur
Anladığım kadarıyla açık lise sınavları da kolay, ortalamamı daha da yükseltirim.
Hem bir kere okuldan soğudum artık muhtemelen bu sene belki diğer sene de onlinedan yürür boşuna vakit kaybetmem.
-
Doğrudur hocam ama sıralama yükseldikçe önemi azalıyor okul 1.liğinin o yüzden sanırım bunu göze alırım belli olmaz
-
Hocam ayrıca evet ben de devlet fen lisesindeyim. Sayısal derslerinden çok sözel görüyoruz ayrıca ödev veriyorlar performans ile belirleyeceğiz falan diyorlar -
Gerçekten öyle. Geçen adam form attı bunu doldurmayanı wp grubundan atıcam dedi ve gerçekten doldurmayanları attı(?)
Saçma sapan tavırları var artık hocaların da 3 dk geç girersin derse almaz. Kadın diyor ki ben sözlüleri neye göre verebilirim tabii ki derse katılım ve ödev yapımına.
Millet kenara koyuyor ekranı gidiyor bize de sadece vakit kaybı oluyor.
Meb de açıklama yapmıyor ki sözlü verme tehdidine karşı :D
-
Merhaba ben de nitelikli bir lisede okul 1.siyim.Hikayemiz benzer geldi yazmak istedim. Ben sınava eadan gireceğim okulda sbç, osmanlıca, türk kültür medeniyet tarihi(kpss tarih), almanca gibi zorunlu dersler var ve hepsine uzun uzun çalışmam gerekiyor. Bu da beni yoruyor hrm hocaların tavırları hem de okulda kendimi kötü hissediyorum psikolojik olarak. Eğer açığa geçtiyseniz nasıl geçiliyor, mutlu musunuz, çalışma düzeninizi sağladınız mı bir de ailenizi nasıl ikna ettiniz??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X