11 . Sınıfım ve 2. dönem açığa geçme planım var. Nitelikli bir anadolu lisesinde okul 1.siyim. Bu aralar okul hocalarımın tavırlarından ve gereksiz saçma yargılamalarından dolayı + okul derslerinden hiçbir şey anlayamam ve derslere girmezsek sözlü veremeyecklerinden bahsetmelerinden dolayı okuldan bunaldım. Şu sıralar yoğun bir çalışmaya girmesem bile matematik için kaf fizik için ertan sinan şahin kimya için oktay hoca(kimya özel) biyoloji için ise senin biyolojinin pdflerini kullanıyorum.(soru çözümü için kunduz almayı planlıyorum) 2 . dönem ise tüm konuları güzelce bitirip 12. snıfta full deneme çözme hedefim var. 9 . sınıf obpm 90 10. sınıf ise 95 Hocalar cimri sözlü konusunda 90 alırsan 90 veriyorlar 100 veren çok nadirdir. Açık lise hakkında fikri olan ve memnun olan varsa aydınlatırsa sevinirim. Şu garip bana yardım etseniz :/ |
AÇIĞA GEÇMEK
-
-
:D Aslında demek istediğim yanlış anlaşılabilir.
Bazı okullar çok yüksek sözlüler verebiliyor ama gittiğim okul ne alırsan onu veriyor duyduğum kadarıyla da açık lisede sınavlar çok kolaymış .
Özetlersem açık lise obp açısından da bana katkı sağlayabilir diye düşünüyorum yanlışsam beni düzeltin lütfen
-
bu işin ideali 12. sınıfın başında geçmekti ama okul olmadığı için 11. sınıfın 2. döneminde geçmen iyi olur diye düşünüyorum. kompleksli hocalarla ve sözlü notlarıyla uğraşmak şu devirde gereksiz. aileni ikna edebildiysen hiç durma geç -
Haklısın ama okul 1.liği kontenjanının büyük bir etkisi yok diye biliyorum -derece isteynler için-
Muhtemelen derslere girmediğimden dolayı sözlülerim düşük verilecektir, sınav haftasıyla vs uğraşmakta istemiyorum
Açığa geçmek daha iyi bir seçenek benim için sanırım
-
Ailemi ikna ettim kendimi ikna etmeye çalışıyorum şu an. Okula da söylemek istemiyorum bilmiyorum ne yapacağım teşekkür ederim bu arada
-
Okul birinciliği varsa devam et bence hocam -
Bizim okul böyle değil maalesef ki
28 kişilik sınıfta en kötü 24 kişi giriyor derslere her derste tek tek yoklama alan, çıkınca yoklamadan silen psikopat hocalarım var.
Şu an bile ispanyolca hocası 2500 kelime olacak kelime defterinizde mailden fotoğrafını çekip atacaksınız diyor.(okul zamanı kelime defterini kontrol etmediklerine g girmişliği var.)
100 soru çözmedik diye keşke sayısal seçmeseydiniz muamelesi görüyoruz.
Bu şekilde yani
-
Hocam okul birinciliğini kaybetsem büyük bir sorun oluşturur mu benim için
-
Hocam bu dönem g falan girerlerse kaybedersiniz zaten -
muhtemelen öyle ama ispanyolca için kelime yazıp atarım o sorun değil
okulda ortalamlar düşük benden sonra ortalaması 91 olan vardı
devam etsem korurum birinciliği ama bayağı kafam karışık şu an
-
Sınavla alakasız dersleriniz devam ediyorsa açığa geçilebilir ama pek etkilemezse seni devam et bence -
Haftada 20 saat (ebadakileri saymıyorum) ispanyolca, ing, edebiyat, tarih, din felsefe dersleri görüyoruz.
dersler verimli de değil zaten okul ilk mezunlarını benim senemde verecek bir başarısı da yok.
Her şeyi öğrencilerden bekliyorlar. Fkb ve matematikte kendim çalışmadığım sürece okulun bana bir katkısı yok.
Bu şekilde belki çok kötümser bakıyorum ama :D
-
ben de bir ilçede küçük bir fen lisesindeydim ilk mezunlarını benim senemde verdi. obp si 95+ olan 2-3 kişi vardı ama okuldan hiç iyi bir derece çıkmadı. ben son sene açığa geçmiştim. 84 obp ile hepsinden daha iyi yaptım .d alakası yok ama yazmak istedim -
Benim düşündüğüm bu aslında okuldan derece çıkacağını düşünmemem
Açığa geçmek obp açısından katkı sağladı mı ve açığa geçince psikolojik olarak kötü hissettiniz mi? şu an çok çalışmıyorum ama açığa geçince çalışmak zorundayım psikolojisine girerim ve çalışmayı bırakmam diye düşünüyorum yanlış düşünüyorsam düzeltin lütfen hocam
-
obp bakımından şu an okul 1. si isen çalışma alışkanlığın vardır açığa geçince de çalışırsın merak etme. benim 9+10+11 ortalaması 79 du açığa geçince 84 oldu. 12. sınıfa kadar matematik hariç hiç ders çalışmadım zaten obp den belli oluyordur. açığa geçince çalışman gerektiğini anlıyorsun ve tüm gün senin yapabileceğin pek bir şey de yok. psikolojik olarak çoğu zaman iyiydim ama bazen bunaldığım oluyordu. bu sana bağlı belki dershaneye gidersin sıkıntı olmaz ama ben gitmedim. çok sosyal değilsen sıkıntı olmaz. sosyalsen de arada bir çıkarsın zaten korona var .d -
Hocam çok sağ olun bayağı ikna oldum şu an 2. dönem geçiyorum o zaman açığa :D
Yaptığınız sıralamayı da sorabilir miyim mazur görmezseniz
Benzer içerikler
- 12. sınıf açık lise zorunlu dersler
- raunt cevap anahtarı pdf
- cn yükseltgenme basamağı
- 7 ayda yks kazanılır mı
- itü ziyaretçi girişi saatleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X