< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CB396CB8 -- 6 Mayıs 2022; 21:28:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CB396CB8 -- 6 Mayıs 2022; 21:28:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de eylülde açığa geçtim. Eğer okula gitseydim muhtemelen şuan yaptığım netlerde değildim. Açığa geçmek seni arşa da çıkarabilir yerin dibine de sokabilir karar verirken çok dikkatli olmak lazım. |
iraden varsa kesin geç |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hocam karakök ve 345 in hem tyt hem ayt kitapları var elimde yeter mi? 345 in iki tane ayt kitabı var 2019 ve 2020 basım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
abi nasıl sağladın bu disiplini < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 7 Mayıs 2022; 14:24:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Okulda arkadaşların varsa geçme. Lise zamanları arkadaşlarla olan anılar güzeldir. Şu anda mezunum ve lisedeki arkadaş ortamını çok özlüyorum |
ya 9 saat gördüğün zamanlar nasıl sağladığını sordum aklın fikrin yok mu senin @mk < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
milli kütüphaneye liselileri almıyorlarmış adnan ötüken iyi mi ki ona gideyim millet uzak kalıyo < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |