Şimdi Ara

açığa geçip kütüphaneye gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 11 im ve sıfırım. orta okul matematiğini de unuttum. hedefim yok ama sayısal 40k veya ea 5k 10k civarı tuttursam iyi olur. bir akıl verebilir misiniz mezuna kalmadan bir sene köpek gibi çalışıp halledesim var ama düzeni falan nasıl oturturum? aklımda her gün kütüphaneye gitmek var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CB396CB8 -- 6 Mayıs 2022; 21:28:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• açığa geçmek falan zaman açısından muazzam, 24 saatin tümü senin
    ama
    düzen sağlamak var ya, işte disiplinin pek yerinde değilse o çok zor.

• Ben de eylülde açığa geçtim. Eğer okula gitseydim muhtemelen şuan yaptığım netlerde değildim. Açığa geçmek seni arşa da çıkarabilir yerin dibine de sokabilir karar verirken çok dikkatli olmak lazım.

• up

• iraden varsa kesin geç

• Ekimde açığa geçtim. Geçmeden önce belirtiyorum günlük 7-8 saat görüyordum. Geçtikten sonra da 1 ay böyle gitti. 9 falan gördüğüm oldu hatta. Sonra Kasım’da kırıldım. Sonuç, mezunum. Demem o ki, iyi karar ver. Kendini kandırma.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yukarıda adam o kadar yazmış hala upluyorsun terbiyesiz adam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • başmuhalefet B kullanıcısına yanıt
    en azından bir teşekkür beklerdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam karakök ve 345 in hem tyt hem ayt kitapları var elimde yeter mi? 345 in iki tane ayt kitabı var 2019 ve 2020 basım.

• mayhem. kullanıcısına yanıt

abi nasıl sağladın bu disiplini

• Açık lise tamamen karakter meselesi.

kendinizi tanımadan geçerseniz ve geçtikten sonra yanlış hamleler yaparsanız başarısız olma ihtimaliniz başarılı olma ihtimalinizden daha yüksek.

Mesela disiplin sağlayamayan rahat bir tipsen ve evde çalışmıyorsan bıkıyorsan açıkçası maymun iştahlıysan geçmiş olsun, dershane-özel ders-kendine rehber edecek kişi-beraber çalışacağın arkadaş gibi dışarıdan destekleyen faktörler yoksa tek başına patlaman çok normal, bu faktörleri çok gözardı etmek mantıklı değil.

Ya da kendi başına bir şeyler yapabiliyorsan yazın çalışmanı hep buna göre yürütmüş bir insansan (youtubedan halletmek vs.) gidip dershaneye yazılırsan da patlarsın. Zaten dershane denen ucube yerlerin iyisini bulmak çok zor, iyisini bulsan bile her şey garanti değil. Örneğin sen denge organik bilmiyorsun ama adam 8 ay gaz kimyasal tepkimelerde enerji-hız anlatıyor son ay da denge ve organik girip saçma sapan hem senin hiç bilmediğin konular atlanmış oluyor hem de son aylara doğru sürekli deneme atıp eksiklerine odaklanmak gibi sınav süreci aktivitelerin aksatıyor.

halk kütüphaneleri ve ücretsiz kütüphaneler ahırdan farksız tam kapasite dolu olur yer bulamazsın genelde açıldıktan yarım saat sonra gidip yer bulamıyorum gittiğimde.

Ankara'nın kütüphanelerini özlüyorum bazen, küçük yerleşimlerin çoğunda bu olay daha oturmamış ve ciddi kapasite sıkıntısı var. Dışarıda çalışmayı düşünüyorsan şehrindeki kütüphaneleri araştır, ona göre karar ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 7 Mayıs 2022; 14:24:14 >

• Abla. Yahu disiplini sağlayamadığım için mezunum işte. Okul açıkken de çalışmama güvenip geçtim ama geçince de oyunlara sardım yalan oldu. Bir sene kaybetmeyeyim derken diplomadan da oldum. Gerçi yine anadolu lisesi diplomasıydı ama her türlü açık lise diplomasından iyidir.

• Okulda arkadaşların varsa geçme. Lise zamanları arkadaşlarla olan anılar güzeldir. Şu anda mezunum ve lisedeki arkadaş ortamını çok özlüyorum

• mayhem. kullanıcısına yanıt

ya 9 saat gördüğün zamanlar nasıl sağladığını sordum aklın fikrin yok mu senin @mk

• medness M kullanıcısına yanıt

milli kütüphaneye liselileri almıyorlarmış adnan ötüken iyi mi ki ona gideyim millet uzak kalıyo

• Bir sene yks kas seni de görelim:), ayrıca nasıl sağladığımı ben de bilmiyorum. Kafayı yemiştim ama o ara. Derece yapanların kafasını çok merak ediyorum bu yüzden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.