Şimdi Ara

İngilizce Öğrenmek İçin Yurtdışına Gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle ben İngilizcemi geliştirmek için yurtdışına gitmek istiyorum. Yazılanları ve söylenenleri anlıyorum, ama konuşamıyorum diyenlerden birisiyim.
    İngilizcem iyi seviyede. Yani karşımda bir İngilizce bilen birisiyle saatlerce yazışabilirim. Ama iş konuşmaya gelince bende tıkanma başlıyor. Konuşmada da kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Günlük filan yazardım ama onu bıraktım. Sürekli bir konu üzerine kendi kendime konuşmaya çalışıyorum ama 2-3 cümle sonra bende iş bitiyor. Biliyorum, hiçbir zaman bir İngiliz veya Amerikalı gibi bir İngilizce'ye sahip olamayacağım. Ama elimde imkân da varken dil bilgimi ilerletmek gerçekten istediğim bir şey.

Neyse fazla uzatmayayım. İngiltere veya ABD'ye bunu öğrenmek için gitmek istiyorum. Neler yapmalıyım, bu işler nasıl yapılır. Bu bilgi düzeyimle orada ne kadar sürede İngilizce öğrenebilirim. (Tamamen İngilizceye odaklanmak şartı ile).

Cevap vereceklere şimdiden teşekkürler :)

• Ben dil öğrenmek için yurtdışına gitmedim ancak kurstan bildiğim kadarıyla birçok kurs aynı zamanda danışmanlık hizmeti veriyor. Böyle sana güven veren bir yerden danışmanlık hizmeti alırsın onlar hem fiyatlar hemde ülkeler hakkında seni bilgilendirir. Konuştuğun kişi genelde Türkiye deki danışmanın birde yurtdışında anlaşılan kurumdan danışmanın olur. Tabi bu yazdıklarım orada bir programa dahil olmanla ilgili yani kendi başına gidersen danışman olmaz.
    Benimde böyle bir planım vardı bu yıl gidemedim ancak seneye gitmeyi düşünüyorum umarım giderim :). Benim araştırdığım kadarıyla Kanada baya tercih ediliyor bir arkadaşım da gitti. İngiltere para birimi yüzünden bize çok çok pahalıya geliyor bunu düşün derim. Çok şey bilmediğim için yanlış yönlendirmek istemiyorum dediğim gibi danışmanlık alırsan senin için iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.