Şimdi Ara

İngilizce kursuna gitmek gereksiz midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakında hafta sonları gidebileceğim bir ingilizce kursa yazılmayı düşünüyorum. Yazılma sebebim zaman geçsin veya hobi olarak değil. Kur, kur ilerleyip ingilizceyi iyi bir seviyeye gelene kadar öğrenmek için. Ama bir yandan da kendi kendime "Türkiye de yaşıyoruz ve kurs dışında pek kullanmayacağım. Boşa para ve zaman kaybı olmasın ?" diye soruyorum kendime.

• Yapay Zekanın Yanıtı

İngilizce Kursuna Gitmek Gerekli Midir?

İngilizce kursuna gitmek için doğru zamanı belirlemeye çalışırken, bu kararın ihtiyaçlarınıza ve hedeflerinize bağlı olduğunu göz önünde bulundurmak önemlidir.

İngilizceyi geliştirmenin çeşitli yolları mevcuttur ve bir kursa gitmek her zaman gerekli değildir. Yine de, bir kurs aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi fayda sağlayabilir:

• Yapılandırılmış Öğrenme Ortamı: Dil kursları, sizi sorumlu tutan ve ilerlemenizi takip eden yapılandırılmış bir öğrenme ortamı sunar.
    • Nitelikli Eğitimciler: Kurslar, İngilizce öğretiminde deneyimli nitelikli eğitimciler tarafından yönetilir ve öğrencilere rehberlik ve destek sağlar.
    • Sınıf Arkadaşları: Bir sınıfta öğrenmek, diğer öğrencilerle etkileşime girme ve dil pratiği yapma fırsatı sunar.
    • Motivasyon: Kurslar, öğrencilere düzenli çalışma alışkanlıkları geliştirmeleri ve hedeflerine ulaşmaları için motivasyon sağlayabilir.

İngilizce kursuna gitmenin mantıklı olup olmadığını belirlemek için şu hususları göz önünde bulundurun:

• Mevcut İngilizce Seviyeniz: Zaten iyi bir İngilizce seviyeniz varsa, bir kursa gitmek gereksiz olabilir.
    • Öğrenme Hedefleriniz: İngilizceyi iş, seyahat veya başka özel amaçlar için mi öğrenmek istiyorsunuz?
    • Bütçeniz: Dil kursları pahalı olabilir, bu nedenle finansal durumunuzu göz önünde bulundurun.
    • Zaman Taahhüdünüz: Kurslar genellikle haftalık dersler içerir ve düzenli çalışma gerektirir.
    • Alternatif Öğrenme Seçenekleri: Duolingo, Babbel ve Rosetta Stone gibi uygulamalar, kurslara alternatif, kendi kendine öğrenme seçenekleri sunar.

Sonuç olarak, İngilizce kursuna gitmek gerekip gerekmediği, bireysel ihtiyaçlarınıza ve hedeflerinize bağlıdır. Yukarıdaki faktörleri dikkatlice değerlendirerek, sizin için en uygun kararı verebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • vucudun fotograftakine benziyor ve 18 yas ustuysen, gel ben ogretirim sana ingilizce.

dil dile değmeden dil öğrenilmez sonucta

• ingilizceni iyi bir seviyeye getireceğine inanıyorsan zaten boşu boşuna olmaz. senin bakış açınla Türkiye tarihi de gereksiz, 4 işlem sonrası matematikte. istiyorsan öğren, ben sırf bileyim diye rusça kursuna bile gittim.
  • Ben geçen yaz gittim B sınıfı yoktu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın öbür gün belki yurt dışına gidersin. Bir dil öğrenmek bir dil öğrenmek değil sadece o insanların kültürlerini, nasıl düşündüklerini de öğreniyorsun.
  • türkiyede olman sorun değil ama türk hocaların eğitim verdiği bir kursa gitme parana ve zamanına yazık olur,native speaker eğitmenlerden ders alabilirsen iyi bir seviyeye gelebilirsin neden olmasın :)
  • Ben dil için kursa gitmeyi anlayamıyorum . Hele ki İngilizce kursu için. Bosa vakit ve nakit kaybı. İnternette binlercr döküman, site var grammar ve pratik konusunda. Alırsın eline çalışırsın. Dilin büyük bir kısmının ezber oldugu ortada, kelime ezberi kalıp ezberi vs vs. Bunları evinde masa bası da yaparsın bir zihinle. Hiç gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Speaking konusunda iyi bi yerse gidilir. Yoksa öyle kuru kuru gramer anlatılıp geçiliyorsa boşuna para verirsin.
  • Hocam öğrenmek şart. Mesela telefon alacaksın Türk sitelerinde ki bilgiyi yetersiz buluyorsun. Hemen yabancı bir forumdan veya youtubeden araştırıyorsun doğru seçimi yapıyorsun.

veya yurt dışına çıkacaksın, rehbere para vermezsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.