Şimdi Ara

KILÇIKSIZ BALIK YEMEK İÇİN,İSİM VERİRMİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
73.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar benim balık yeme sorunum var
    hamsi olsun veya kılçıklı balık olsun,bunu derisinden ve kılçığından ayıklayayım derken elimde dağılıyor ve yiyemiyorum,çok kez balık aldık ama yiyemedim
    bir ara balık aldık bunu unda kızartınca içinde kılçık yoktu ve pamuk gibi beyazdı ve tonbalığı gibiydi,balığın ismini almadık ve unuttuk,bende yarın balık almayı düşünüyorum markası nedir yardım etcek varmı
    balıkçılara sorduk onlarda kazık atıyor



  • Yapay Zekanın Yanıtı

    Kılçıksız Balık Yeme Keyfi

    Kılçıksız balıklar, lezzetli ve besleyici bir yemek seçeneğidir. Çiğneme keyfinizi balığın kılçıklarıyla bölmek yerine, bu kılçıksız balık türlerini tercih ederek rahat bir yemek deneyimi yaşayabilirsiniz:

    • Mezgit: En kılçıksız balık türlerinden biridir. Beyaz eti ve hafif tadıyla bilinir.
    • Levrek: Izgara veya fırında pişirmeye uygun, kılçıksız bir balıktır.
    • Hamsi: Küçük boyutlu ve bol miktarda bulunan bir kılçıksız balıktır.
    • Uskumru: Yağlı ve lezzetli bir kılçıksız balıktır.
    • Çipura: Akdeniz mutfağının vazgeçilmezlerinden olan bir kılçıksız balıktır.

    Restoranlarda kılçıksız balık çeşitlerini arıyorsanız, menülerinde bu seçenekleri bulabilirsiniz. Özellikle ızgara veya sote edilmiş kılçıksız balıklar, sağlıklı ve lezzetli bir tercih olacaktır.

    Kılçıksız balıklar, çocuklar ve yaşlılar için de ideal bir yemektir. Kılçık yeme endişesi olmadan rahatça tüketebilirler.

    Afiyet olsun!

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hamsiyi yiyebilirsin aslında kılçıkları küçüktür
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vitamin++

    hamsiyi yiyebilirsin aslında kılçıkları küçüktür
    Allah Allah bi tek benmi deri seviyorum yahu. Tanıdığım hiç kimse deri yemiyo tavuk balık ikisinde de. Ben bayılıyorum özellikle kızardığı zaman böyle çıtır çıtır o deriyi yemeye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kraven

    Allah Allah bi tek benmi deri seviyorum yahu. Tanıdığım hiç kimse deri yemiyo tavuk balık ikisinde de. Ben bayılıyorum özellikle kızardığı zaman böyle çıtır çıtır o deriyi yemeye

    Alıntıları Göster
    pazarda balıklar çeşit çeşit satılıyor ama önemli olan herhafta o türden olan balığın ismini bulmak,sanırım biraz büyükçeydi yani 1 kişiye 1 tane olcak şeklindeydi
    ismini almadığıma pişman oldum,gerçi evde yediğimde o zaman iyiymiş deyince,pazardanda okdan gelmiş olduk
    kabaca büyük gibi ama içinde kılçık olmamalı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ruzgar2442

    pazarda balıklar çeşit çeşit satılıyor ama önemli olan herhafta o türden olan balığın ismini bulmak,sanırım biraz büyükçeydi yani 1 kişiye 1 tane olcak şeklindeydi
    ismini almadığıma pişman oldum,gerçi evde yediğimde o zaman iyiymiş deyince,pazardanda okdan gelmiş olduk
    kabaca büyük gibi ama içinde kılçık olmamalı

    Alıntıları Göster
    deri yenir mi be

    hamsi balık değildir zaten, ayrı birşeydir.
    hamsi kılçığıyla yenir. mısır ununa bulayıp kızartacaksın, çerez niyetine, ohh

    kılçıksız istiyorsan torik

    büyük bir kılçığı var, gerisi temiz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vitamin++

    hamsiyi yiyebilirsin aslında kılçıkları küçüktür
    somon balığı benim favorim.genelde kılçıksızdır ama ortasında büyük bi kılçık vardır,onu aldım mı mis gibi yersin.

    senin dediğin balıkta kefal olabilir ama emin değilim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hashus1099

    deri yenir mi be

    hamsi balık değildir zaten, ayrı birşeydir.
    hamsi kılçığıyla yenir. mısır ununa bulayıp kızartacaksın, çerez niyetine, ohh

    kılçıksız istiyorsan torik

    büyük bir kılçığı var, gerisi temiz


    Aaa öyle bir yenir ki hele tavuk derisi ohhh mis gibi

    Böyle atıcan fırına çıtır çıtır kızartıcaksın ohhh sonra üstünden o deriyi yavaş yavaş soyarak ayırıcan çok hafif tuzla ve biberleyip lüp diye götürüceksin. Offf imrendireyim dedim benim canım çekti lan




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kraven

    quote:

    Orijinalden alıntı: hashus1099

    deri yenir mi be

    hamsi balık değildir zaten, ayrı birşeydir.
    hamsi kılçığıyla yenir. mısır ununa bulayıp kızartacaksın, çerez niyetine, ohh

    kılçıksız istiyorsan torik

    büyük bir kılçığı var, gerisi temiz


    Aaa öyle bir yenir ki hele tavuk derisi ohhh mis gibi

    Böyle atıcan fırına çıtır çıtır kızartıcaksın ohhh sonra üstünden o deriyi yavaş yavaş soyarak ayırıcan çok hafif tuzla ve biberleyip lüp diye götürüceksin. Offf imrendireyim dedim benim canım çekti lan

    Alıntıları Göster
    ok sağolun pazarcıya bu balıkları sorarım var derse alırım,cunku kılcıksız balık ver dersem rastgele verıyor ıcınden cıkıyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ruzgar2442

    ok sağolun pazarcıya bu balıkları sorarım var derse alırım,cunku kılcıksız balık ver dersem rastgele verıyor ıcınden cıkıyor

    Alıntıları Göster
    arkadaş kılçıksız balık mezgittir. gayette lezizdir.

    kızartınca içi pambık gibi beyaz olur

     KILÇIKSIZ BALIK YEMEK İÇİN,İSİM VERİRMİSİNİZ
     KILÇIKSIZ BALIK YEMEK İÇİN,İSİM VERİRMİSİNİZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhamiselin -- 24 Eylül 2009; 5:10:08 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilhamiselin

    arkadaş kılçıksız balık mezgittir. gayette lezizdir.

    kızartınca içi pambık gibi beyaz olur

     KILÇIKSIZ BALIK YEMEK İÇİN,İSİM VERİRMİSİNİZ
     KILÇIKSIZ BALIK YEMEK İÇİN,İSİM VERİRMİSİNİZ


    Alıntıları Göster
    Dil balığı.Ortasını al birazda üstleri sonra yumul




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeain*

    Dil balığı.Ortasını al birazda üstleri sonra yumul

    Alıntıları Göster
    somonda da yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MeLanKoLia*

    Dil balığı.Ortasını al birazda üstleri sonra yumul


    Dil balığı al, ortasındaki zinciri çıkart lokum gibi et kalıyor geriye. diğerlerine bakma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D

    quote:

    Orijinalden alıntı: MeLanKoLia*

    Dil balığı.Ortasını al birazda üstleri sonra yumul


    Dil balığı al, ortasındaki zinciri çıkart lokum gibi et kalıyor geriye. diğerlerine bakma

    Alıntıları Göster
    hamsiyi ilk önce yariyosun kılcıgını alip una bandiriyosun direk atiyosun tavaya lokum gibi götür evladim yanınada bi küçük ohh sabah sabah




  • quote:

    Orijinalden alıntı: YoungAnıL

    hamsiyi ilk önce yariyosun kılcıgını alip una bandiriyosun direk atiyosun tavaya lokum gibi götür evladim yanınada bi küçük ohh sabah sabah

    Alıntıları Göster
    kardes ben abd'de yasiyorum.. bildigim kilciksiz baliklar catfish,salmon,white fish, tilapia,flounder,perch bunlarin hepsi kilciksizdir.. turkice telafuzlarini bilmiyorum ama bi arastir istersen, hepsi birbirinden iyidir..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turkwashere

    kardes ben abd'de yasiyorum.. bildigim kilciksiz baliklar catfish,salmon,white fish, tilapia,flounder,perch bunlarin hepsi kilciksizdir.. turkice telafuzlarini bilmiyorum ama bi arastir istersen, hepsi birbirinden iyidir..

    Alıntıları Göster
     KILÇIKSIZ BALIK YEMEK İÇİN,İSİM VERİRMİSİNİZ


    Yayın balığı. Kılçık namına pek bir şey olduğu söylenemez.
    Zaten bu yüzden yılan gibi akar gider.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gny*

     KILÇIKSIZ BALIK YEMEK İÇİN,İSİM VERİRMİSİNİZ


    Yayın balığı. Kılçık namına pek bir şey olduğu söylenemez.
    Zaten bu yüzden yılan gibi akar gider.

    Alıntıları Göster
    Benim babamın balık tutma merakı var hobi diyelim kısadan.Şuan ben buraya yazarken bile balıkta haftada 3-4 gün gider.Beraber göle falanda gideriz kalmaya.
    Lüfer,somon,ton balığı,torik ve palamut benim bildiğim kılçıksız balıklar.Sadece ortalarında büyük bi kılçık oluyor.Onu çıkarttım mı rahatça yiyebilirsin.Izgarada falan bu balıklar nefis oluyor.
    Özellikle lüfer ve palamut mükemmel oluyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SShady

    Benim babamın balık tutma merakı var hobi diyelim kısadan.Şuan ben buraya yazarken bile balıkta haftada 3-4 gün gider.Beraber göle falanda gideriz kalmaya.
    Lüfer,somon,ton balığı,torik ve palamut benim bildiğim kılçıksız balıklar.Sadece ortalarında büyük bi kılçık oluyor.Onu çıkarttım mı rahatça yiyebilirsin.Izgarada falan bu balıklar nefis oluyor.
    Özellikle lüfer ve palamut mükemmel oluyor

    Alıntıları Göster
    aklıma gelenler, mezgit, kalkan, palamut ( azdır kılçığı), norveç uskumrusu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: QamiQaze

    aklıma gelenler, mezgit, kalkan, palamut ( azdır kılçığı), norveç uskumrusu

    Alıntıları Göster
    Somon balığı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kraven

    Allah Allah bi tek benmi deri seviyorum yahu. Tanıdığım hiç kimse deri yemiyo tavuk balık ikisinde de. Ben bayılıyorum özellikle kızardığı zaman böyle çıtır çıtır o deriyi yemeye


    ben seviyorum arkadaşım özellikle fırından çıkmış (hem balık hem tavuk için) ve üstüne tereyağı sürülmüşse müthiş olur.

    gelelim arkadaşın sorusuna arkadaşım tek kılçıklı büyük balıklar genelde tatsız tuzsuz olur. en iyisi levrektir etinin tadı gerçekten süper levreğin. küçük olarak hamsi veya istavrit yiyemediğine göre mezgit en iyisi. bunun da süper bir tadı vardır. diğer balıkları at gitsin




  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuestionMark

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kraven

    Allah Allah bi tek benmi deri seviyorum yahu. Tanıdığım hiç kimse deri yemiyo tavuk balık ikisinde de. Ben bayılıyorum özellikle kızardığı zaman böyle çıtır çıtır o deriyi yemeye


    ben seviyorum arkadaşım özellikle fırından çıkmış (hem balık hem tavuk için) ve üstüne tereyağı sürülmüşse müthiş olur.

    gelelim arkadaşın sorusuna arkadaşım tek kılçıklı büyük balıklar genelde tatsız tuzsuz olur. en iyisi levrektir etinin tadı gerçekten süper levreğin. küçük olarak hamsi veya istavrit yiyemediğine göre mezgit en iyisi. bunun da süper bir tadı vardır. diğer balıkları at gitsin

    Alıntıları Göster
    http://4.bp.blogspot.com/_4_ph8oZnwAY/R1Qx4j4jYQI/AAAAAAAAA_M/dwnWE61oxnY/s1600-R/Somon.JPG
    http://www.lezzetvadisi.com/files/torik%20ve%20kefal.JPG



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JetRight -- 24 Eylül 2009; 10:29:51 >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.